Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. április 8., péntek

Sentiment

A napokban feltett kérdéskört járja picit körül az alábbi cikk. Link

9 megjegyzés:

 1. üdv AD

  Meg kell vallanom őszintén engem is hatalmába kerített a bull piac már én is a buxnál 25700 sőt onnan számolva kettős mélypont 30000 célárakat látok. Ezek persze érzések és ezen a ponton azt mondom stop az érzésnek semmi felelőtlenség. Így is jön néha. Megvárom mit lép a piac a korrekció mértékéből úgyis ki fog derülni hogy felfele vagy lefele lesz a menet utána.

  TWER

  VálaszTörlés
 2. Szia Twer!

  Hidd el más is így van ezzel, én is számolgattam, hasonló célárakat..., de egyenlőre nem tudom felrajzolni úgy, hogy jó legyen. ad

  VálaszTörlés
 3. üdv AD
  Ismered az ELLIOTT WAVE ÉL oldalt eszméletlen bika piacot jósolnak, nagyon hosszú időre. kik ezek tudsz róluk valamit mennyire be váltak az eddigi előre jelzéseik. Bár őszi bejegyzésüket megnéztem az eddig klaffol. Ha tudsz valamit róluk írd meg. Kösz.

  TWER

  VálaszTörlés
 4. Szia Twer!

  Nem, tudnál egy pontos címet (www....).
  Köszi!

  ad

  VálaszTörlés
 5. http://caldaro.wordpress.com/2011/02/1eekend9/w-

  VálaszTörlés
 6. http://caldaro.wordpress.com/2011/02/1eekend9/w-update-281

  Bocs talán ez jó

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!
  Bal oldalon lehet válogatni kedvenc blogok,ha erre gondoltok

  http://pugsma.wordpress.com/

  http://caldaro.wordpress.com/

  VálaszTörlés
 8. Egyébként nagyon úgy néz ki,hogy a kintieknél is mind bull!Ápr.9 névtelen bejegyzésemhez
  pugsma az fizetős,...nélkül,sajnos most már csak egy héten egyszer közli a meglátását utólag

  VálaszTörlés
 9. Caldaro-val vigyázni, mert ez a számozás egy ultraagresszív bullish értelmezés, amivel 5-6 kereskedési napon belül felfelé kell robbannia az indexeknek, minden eddiginél nagyobb volumen és több százalékos index-rések sorozata mellett. Valamikor a héten összefoglalom, hogy mit nem vesz figyelembe az úr, amivel alapvető tévedésben van, de erről majd csak akkor fogunk megbizonyosodni, ha nem jün ez az említett kitörés. Röviden sem a volumen, sem a szentiment, sem pedig a market breadth indikációk nem támogatják amit mond.

  Amikor az ilyesmit elhiszik az emberek, sőt már elliottosok is, akkor nagyon, de nagyon közel a fordulat. Magam a grafikonok alapján azt mondanám, hogy 20-25 kereskedési napon belül, de ezek szerint lehet hogy csak 2-4??

  VálaszTörlés