Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 21 April 2011

Bux és OTP

Bux11112 órás grafikon:


A várakozások szerint alakult a határidő mozgása, célzónába. Beírtam a jelöléseket, igazából ez a jelölés jobban is tetszik. Várakozás mára: Elindul a C hullám lefele, DE vigyázat:  a C hullám 2. hulláma komoly erősödést  hozhat 78,6%-os retracere.(!)

OTP órás grafikon:

Hasonló a helyzet mint a Bux esetében, 2-3  napon belül komolyabb esésre van nagyobb esély.

megj.: Ha nem láttuk a teljes B-t, akkor további emelkedésre lehet mód, egyenlőre kisebb esélyt adok rá. (ismételten cca. 10 percem volt, kezeljétek óvatosan!)

9 comments:

  1. Az esés Impulse lesz (ha elindul), nem feltétlen fog a kijelölt zónába (négyzet) beletalálni, igazából a szinteket jelzi!

    ReplyDelete
  2. miért 23900 az 5. vagyis A?
    5 hullámban jött le a A-ig akkor a 4. nem mehet bele az elsőbe! Ez szabály!

    ReplyDelete
  3. üdv

    Valóban nem mehet bele de majd AD mester meg magyarázza! Én nagyon úgy látom mint ahogy írtam vagy 3 napja hogy AZ SP FIGYELJÉTEK HA 1322 NEM FORDUL ÉS NEM FORDULT AKKOR A BUXBA EMELKEDÉS JÖN ÉS MEG JÖTT. Nem engedik esni a piacokat itt most már minden esést megvesznek csupa long lesz minden eladó nem lesz csak vevő ha így halad. Hiszen semmi értelme eladni állandó növekedés van.

    ReplyDelete
  4. :)) ezen a 10:45ös hozzászóláson jót nevettem

    ReplyDelete
  5. üdv

    Gyors véleményt kérek úgy látom hogy az OTP, BUX, BUX112-nél óráson ék alakult ki ha letörik a határidő nagyon gyorsan 24000 találja magát.

    TWER

    ReplyDelete
  6. Szia TWER ha ez segít én shortban vagyok.
    ÜDV IC

    ReplyDelete
  7. üdv IC

    Én is. De lehet almás lesz.

    TWER

    ReplyDelete
  8. Sziasztok!

    szerintem lefelé fogunk menni, többi komment később!ad

    ReplyDelete
  9. Sziasztok!

    Elliott fő szabálya szerint a 4. hullám nem léphet az 1. területébe, indexnél nem zárhat bele.

    Ez az elv likvid piacokra vonatkozik, szvsz a Bux nem tekinthető annak, lásd korábbi bejegyzés. Ilyen esetben, amikor a záróár, vagy mint most a nyitó ár miatt van belógás eddigi tapasztalat szerint (óvatosan, de) érdemes ezzel is kalkulálni.

    Más. A mai emelkedés lehetett egy X hullám is, ha a korábbi számozást és egy csonka c-t veszünk alapul. Ha azonban felfelé fordul és új csúcsra megy, az igen bull verzió lehet..

    ReplyDelete