Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. április 20., szerda

Bux és OTP várakozás és Olaj

Sikerült megnéznem a Markerst. Csak kevés időm volt, ezért kérlek tekintsétek a mostani elemzésekre nagyobb óvatossággal.

Bux1112 órás chart:Nagyobb eséllyel egy emelkedése előtt állunk, mely 23.600 környékére viheti fel az indexet, majd komoly intenzív esés az ábrán jelölt szintig. (Ne felejtsétek a C hullám hossza A-val is egyenlő lehet!)

OTP órás chart:OTP esetében nekem nagyon úgy tűnik, hogy a C hullám 1-2 alhullámát csinálta meg a papír az elmúlt napokban. Most egy impulse lefelé mozgásnak adok nagyobb esélyt az ábrán látható zónában. (Szintén játszik az A=C, de itt is kisebb esélyt adok neki)

Olaj hetes chart:


Az olaj egyenlőre a 84,1%-os szinten fordult. Ez az X hullám jellegzetessége , de ebben a poziban(?). B hullám (?). 

A fentiek miatt is tartok attól, hogy az egész év egy széles oldalazás lehet...

12 megjegyzés:

 1. Egy fontos megjegyzés a Buxra:

  Nézegetem az ábrát, van arra esély, hogy ezeken a szinteken forduljon le és ne menjen a fenti magasságokba, sőt legalább akkora esély lehet rá, mint amit fent írtam. Ebben az esetben a célár 300 ponttal lejjebb lesz!

  VálaszTörlés
 2. OTP esetében 3 hullámban felfelé B-t láthatjuk most, az a gyanúm, hogy ez nem a C hullám - még.

  VálaszTörlés
 3. A határidő kamattartalma 500 pontra esett (!) Van tér 23.600 magasságáig.

  VálaszTörlés
 4. sziasztok!...sajna amcsiknal jelentesszezon van,egyik napbol nem kovetkezik a masik,egy biztos hogy mindket oldal sziv ezerrel...charlie

  VálaszTörlés
 5. üdv

  Egy ami gyanús óriási pozitív hangulatban nem mutat erőt a Bux lehet lefordulás lesz? Ideális szintekről fordulna. Most már tényleg tele a hó cipőm ezekkel a csonka C kell.

  TWER

  VálaszTörlés
 6. Szia Twer!

  Nekem a gyanúm, hogy az nem csonka C volt, csak az egy-kettőt csinálja, célára 23.600 környéke, mint ahogy reggel is írtam. A számítási probléma csak a B pont nyitási csúcsa, mert nehéz vele számolni.

  Szint környéke elérve, innen jöhet(ne) az impulse lefelé (C harmadik hulláma)

  ad

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!
  A tegnapi napom is almásra sikeredett! :-) Nem tudtam gépnél lenni, mindig volt nálam valaki, aki zavart! Most remélem már nyugtom lesz, adtam hatit 24661-en, mehet le! Sok sikert mindenkinek!
  imi-boy

  VálaszTörlés
 8. ÜDV AD

  Én már kétlem hogy lesz C hullám szvsz talán most fejezzük be az 1 hullámot és jön le a második max. 24200-ig.

  TWER

  VálaszTörlés
 9. üdv AD

  Az előbb írtakhoz ha a B 248000 CSÚCSÁRÓL indult a C egy ínpulzus volt délnek ez kevés min. még egy ínpulzusnak lenni kell. Ha nem akkor át kell értékelni elliotti szabályaimat.

  TWER

  VálaszTörlés
 10. Szia Twer!

  Szerintem jön még lefelé! Várjuk meg!

  ad

  VálaszTörlés
 11. Miért jönne le C-re! 23900 miért lenne A ha a 4-es belelóg az 1 lefele hullámba

  VálaszTörlés
 12. üdv Ismeretlen

  SZVSZ AD elszámozta az amire gondolsz A-B-C VOLT. AZ 1 hullám ment 23900 ig és most van a 2-es ha minden igaz. Így oké. De ha valamilyen úton módon be volt a C ami csonka akkor az 1 ment fel de ennek is be kell lassan fejeződni és jönni kell le 24200-ig legalább.

  TWER

  VálaszTörlés