Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 9 March 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 10. hét III.

Meglepetésemre a piac az ALT verziót választotta, Twer napközben be is jelentette, hogy megvolt a ((iv)) hullám, majd a piac lefelé is fordult, meglehetősen intenzíven. Szerintem az ábra mindent elmond. A korrekció várhatóan nem megy a vastag kék vonallal jelzett szint fölé (szabály sértés), majd egy megnyúlt (v) hullám indulhat lefelé. Ez lehet a short paradicsom.... De ne menjünk annyira előre, holnap korrekcióra számítok.

Bux órás ábra:





Bux 1112 órás chart:




Sokat most nem írok hozzá, kék négyszögben várom a határidő mozgását. Igen, a mai low alatt 23.000-ig még elférhet az esés is, sőt igazából egy odaszúrás jó is lenne, mert akkor minden még jobban összevágna. Itt is hasonlóan lapos korrekcióra számítok nagyobb eséllyel, ennél azért nagyobb is lehet, de a piaci kedv engem is befolyásol.

15 comments:

  1. üdv AD

    Most aztán megint nem értelek 23300-ról indulunk lefele valószínű ott volt a nagy kettes. Most a harmadik hullámba vagyunk délnek miért lenne korrekció? Ebbe a hullámba nincs már felfele. Esetleg a naposon egy doji amibe benne van a korrekció.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    Ma megvolt, ha minden igaz az ((v)) vége, ha megvan, van egy kis korrekció, nézd az ábra számozását, ahol az ((v)) egyben (iii) is.

    ReplyDelete
  3. Annyi még, hogy nekem úgy tűnik nem a (iii) hullám lesz a megnyúlt, hanem az (v).

    ReplyDelete
  4. Sziasztok.
    Bocs nem akarok beleszólni csak észrevétel.
    Ha a bux esik, azt álltalában 3 napig szokta.
    Naposon van bég hely a bolingerben.
    Szerintem is egy gyertyában benne lesz a korrekció, vagy egy oldalazással megússzák a longosok.
    üdv
    IC

    ReplyDelete
  5. Szia IC!

    Nyugodtan szól közbe, a blog arról szól, hogy tanuljunk. Hidd el, ha valaki teljesen ellentétes véleményt fogalmaz meg, azon inkább elgondolkozunk, mint nekiugrunk. (szerencsére a trollok még elkerülnek minket)
    A vélemény szabad, a piac másnap úgyis eldönti ki látta jól a jövőt:o)

    ReplyDelete
  6. Köszi kedves vagy.
    De én csak sneci vagyok hozzátok képest. :)

    Bogarászom a chartokat, és lehet hogy mégis csak... hmm. túl sokan vannak támaszon...

    ReplyDelete
  7. üdv IC

    Nekem is az a véleményem esetleg délelőtt oldalazás ez lesz a korrekció utána folytatja délnek. Én úgy látom még több napos esés várható nem impulzív hanem lassan de több ezer pontot tesz ki.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  8. ÜDV

    OTP-nél recseg ropog a rés teteje be szakad be szakad impulzus délnek erősen!!!

    ReplyDelete
  9. üdv

    Ha minden igaz talán még egy kevés fel majd le egy újabb mélypontra majd fel mostaninál egy kicsit magasabbra. Utána DÉLNEK jó sokat.

    ÜDV twer

    ReplyDelete
  10. sziaszto! olaj esik, remélem ez nem fog beleszólni az esésbe!

    ReplyDelete
  11. üdv AD

    Meg akartam már régebben is kérdezni milyen nagy C hulláról beszélsz. Tudtom szerint már régen benne vagyunk most csináljuk lefele a 3. hullámát vagy nem jó tudom?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  12. Szia Twer!

    Ha a február eleju nagy esést A-val jelöltem, akkor kell hozzá egy hasonlóan impulzive C hullám is, azt hiszem látom!:o)

    ReplyDelete
  13. Szia Twer!

    A mai lefelé hullámmal akár teljesülhetett az általam várt nagy C hullám. C=100% A.

    ReplyDelete
  14. üdv AD

    Na ez nem túl rövid. Ennek minimum határidő esetén 21900 vagy még lejjebb. Mert febr. eleji esés volt kb 1600 pont és annak a 161% AZ CIRKA 2400 PONT. Ahogy te számolod az egy A=C LESZ EZ PEDIG NEKEM NEM NAGYON JÖN BE. Így ahogy te írtad végkép nem értem a C hullámodat akkor mikor lesz a shortos paradicsom ahogy írtad.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  15. Szia Twer!

    C hullám lehet A 161,8% vagy még magasabb retrace, szvsz shortot nyitni az alsó kék vonal átszakadása után érdemes (=paradicsom), mert akkor egy időre elszállhat mindenféle bika remény. Addig, ha kicsi eséllyel is de még van.

    A belső számozás szerint, már tegnap vártam, mert ideális retrace szinten állt meg az esés, ma egy másik felett egy kicsivel, egy oldalazó korrekciót, pedig utána további esést.

    Múlt hét eleje óta viszonylag jól sikerültek az előrejelzések, de kb két napja nem érzem úgy a piacot. Ezt vedd figyelembe :o)

    ad

    ReplyDelete