Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 9 February 2011

Még mindig távol... várakozás csütörtök

Sajnos továbbra sem tudok ábrával szolgálni, talán pénteken.
Amit ma láttunk az valószínűleg a lefelé tartó A hullám vége, szép nagy lett. Jöhet a B felfelé, de most nem merném megmondani, hogy meddig megy fel (23%,38%,50%?), majd ismét dél.

24 comments:

  1. üdv T.
    SÜRGŐS!!!

    Nézd meg cimballi BUX-ról kitett ábráját!! az ALAPJÁN VALÓSZÍNŰ ITT fordul az index így tehát a BUX1112-RE KORÁBBAN JELZET 23500 cél ár a legvalószínűbb. Még nyitás előtt várom véleményed.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv T.

    Egyenlőre az én irányom jó nézted a február 3 készült ábrámat.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. üdv T.

    DE nem csak a 60percesen lehet látni az ending diagonált hanem naposon is. Én nem tudom ez a fazon honnan veszi a diagonált. Tehát a letörés teljesült a rövid cél ár is. Most pedig romlik a nemzetközi hangulat a nyugdíjpénztárak adják a részvényeket. Mai beszakadás nem az ő verzióját erősíti.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Sziasztok!

    Végre online, de sajnos még mindig grafikon nélkül. Valahogy B nem akar elindulni felfelé, kib..tt nagy esés lesz ebből, ha A ilyen hosszú...
    T. esetleg a grafikonokon nem láttál B-t valahol, ami mellett elmehettem?
    Hétvégén biztosan felteszek egy részletesebb elemzést, hivatkozva Twer ábrájára, mert a fordulat 84,1%-on következett be, ahogy vártam, ami számomra azt mondja, hogy naposon ez a hullám tényleg X volt, kezdődik a hullámvasút ismét!

    ad

    ReplyDelete
  5. Tudja valaki, hogy óráson, hogy áll az RSI (6) és a stochastic (14;3;3)?

    ad

    ReplyDelete
  6. üdv T.

    Ha nagy esések nem lesznek a nemzetközi piacokon akkor itt megálló A bux1112 23080-22700 között fog oldalazni majd innen indul jövőhét szerda körül a kereset B ahogy az ábrán van de mit írt károly cimbi bejegyzésével.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  7. Sziasztok!..en hiszem hogy a vilag tozsdei meg hatalmas emelkedes elott allnak a tavasz folyaman...nem csak az ausztral mukim miatt hiszek benne hanem elfigyelve a dollar/yen,eur/yen,gbp/yen parokat kicsit messzebrol szerintem nagy ugras elott allnak felfele..ha ez igy lesz az jo omen a tozsdeknek...itt a kenguru kergeto mukim elkepzelese...hullamosok csemegezzetek:)charlie
    http://kephost.hu/image-CFF0_4D53F9A6.jpg

    ReplyDelete
  8. üdv charlie

    Igazad van én is növekedést látok az ábrámon feltüntetett célárat elértük Így shortokat zártam most már irány észak long nyitás is meg történt.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  9. üdv T.

    Igen ma szerintem "A" VÉGÉT LÁTTUK VÉLEMÉNYED MAJD A "B" meddig megy és fordulat után lehet egy flat is C=A val. Ezt követően erős a gyanúm ha marad a piacokon a pozitív hangulat igaza lasz charlienak erős bika piac alakulhat ki. Te hogy látod.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  10. Sziasztok!

    Nálam, egyenlőre A-t és I-t látjuk, a kettő egy és ugyan az lehetne most.
    A heti ábra alapján ott is A-t látjuk, újra!

    ad

    ReplyDelete
  11. üdv T.

    Egy kicsit el gondolkodtam cimballi ábráján mind két értelmezés azt mutatja hogy hiányzik még egy új high. Abban az esetben akkor valószínű most fejeztük be a 4. hullámot és indul az 5. Ez akkor igaz ha nov. végén a C láttuk lent. Nem kizárt te hogy látod. Lehet nekem is újra kell számoznom.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  12. üdv AD

    Nekem most már egyre erősebb a meggyőződésem arról hogy nov. végén a nagy C hullám végét láttuk és onnan 5 hullámba emelkedés. Ha itt fordulat lesz északnak akkor az 1 hullám nem sérül amely dec 8-án volt és most a 4 hullám végét láttuk ami azt jelenti hogy az 5 ki mehet 24400 fölé a bux1112 esetében. Vélemény ellen vélemény. Bár nekem se ez volt az állás pontom . De ahogy látom ez az alternatíva is benne van a pakliba.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  13. Sziasztok!

    Végre hazaértem, a hétvégén átnézem a történteket részletesen.

    ReplyDelete
  14. Sziasztok!...egyszeruen meg egy ertelmes korrekciot is nehez elkepzelni a hatiban..abban a harom napban olyan erovel adtak a nagyok hogy ugy tunik biztos kezekben vannak a shortok es nem rovidtavon gondolkoznak...charlie

    ReplyDelete
  15. üdv cherlie

    Ezzel azt akarod mondani hogy tovább folytatjuk az esést? Technikailag ma egy fordulós gyertya alakzat alakult ki. A forgalom is megfelelő egy fordulathoz. Még mindig shortba vagy?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  16. Sziasztok!

    Fordulós gyertya alakzat szerintem is, hogy meddig fordítja az kérdés. Zárásban vagy 300 vétel beragadt, erős vételi jelzés.
    Hosszabb távon nem tudok még nyilatkozni, mert nem értem magam utol.

    ReplyDelete
  17. szia Twer....kib..szott loser voltam,szinte a teton nyitottam shortot es mar az elso beleados napon kimasztam belole...almomban nem gondoltam hogy fuggolegesen jovunk majd lefele,gondoltam egy visszahuzasban majd beleadok megint de az biza nem jott....longban vagyok de...itt vagyok gep elott kereskedesi ido alatt latom a konyveket,mozgast le lehet szurni belole a piac erejet...neha jobban mint egy gyertyabol...es most nagyon harmat a helyzet...hetfon ha Viktor nem mond olyat a parlamentben ami egy kicsit is tetszik a piacnak akkor meszeltek...remelem rosszul latom...charlie

    ReplyDelete
  18. üdv charlie

    Pedig írtam hogy a minimum cél ár 23500. Tegnap egész jó helyen vissza szálltam longba csak a topot szűkre szabtam 22880 ki dobot de újra longoltam. Már sokadik alkalom hogy szinte csak addig szúr le a piac vagy te nézed a ajánlati könyvet és látják na még ezt ki szedjük jelszóval.

    Lehet ám ez a 4 hullám volt ezt mondtam adnak is és most jön az 5 ami 25500ig is viheti a bux1112.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  19. üdv charlie

    Az előbbihez még annyit én 23150 köröl kezdtem zárni a shortot és az utolsó pakot ami 20db volt 23000 vettem vissza.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  20. grat Twer a turelmedhez...25500! atya gatya ez nagyon meredek..nagyon nagy forgalommal adtak a hatit csak jottek es jottek a 100as pakkok szunni nem akaroan...es ha Orban meg a piac viszonyara gondolok...mas..itt egy jo cikk hogy az amcsik pedig mitol mennek a felhok fole hogy ne csak Bernankere meg a nyomdagepekre fogjuk..ha ez a vallalati reszvenyvasarlasi domping alabbhagy akkor jon a pukk...charlie
    http://www.cnbc.com/id/41529468

    ReplyDelete
  21. Szia Charlie!

    A TA, de főleg Elliott szerint a híreknek nincs hatása a piacra (értsd: napon túl többnyire meg sem látszik a grafikonon). Amit az újságírók (elemzők ?) mondanak, az általában annak a következménye, hogy nem láttak előre a grafikonon semmiféle változást. Sokszor láttál már te is olyan helyzetet, amikor a jó hírek lefelé, a rossz hírek felfelé vitték a piacot. Általában a szerkezetek előre készen állnak, sokszor sikerül is előre jelezni. Szerintem ez inkább valamiféle utólagos indoklás. Nos, most nem elmélyülve, de azt mondom bármit is mond Orbán, azt a piacok először minden bizonnyal pozitívan fogják értékelni, mert emelkedni fognak az árfolyamok (hacsak nem a beszéd idejére elérik a célzónát, de ezt most kétlem).

    ReplyDelete
  22. üdv AD charlie

    Ha nézted az ábrámat én semmi mást nem csináltam csak tartottam magam az előre tervezet stratégiámhoz, az első nap mozgásából észre lehetett venni hogy nem igen lesz vissza húzás mivel az ereszkedés szép lassan mint mikor a repülő leszáll fokozatos volt nem volt benne liftezés ez a harmadik nap jelent kezet mikor már egy kicsit pattogott az index. Ez jelezte hogy esetleg repülős nyelven szólva landoltunk. Amit küldtem ábrát az egy hónapot fölölelő stratégiát mutat ott a fölmenő ágat lehet korrigálni kell. Itt is fölfele menő sebesség alapján döntök, hogy módosítom vagy marad. DE a tegnapi indulási sebességet figyelembe véve elképzelhető az előbb említett újabb csúcs.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  23. Szia Twer!

    Igen, irigykedtem is :o), hogy milyen jól döntöttél, tudom hetes távolságban nagyon jók a megérzéseid. Sajnos nem igen láttam grafikont, csak részben sikerült meglovagolni az esést és kicsit korán longoltam, az első kört nekem is kicsapták azon a szinten ahol a tied :o), rossz stratéga volt. Az ábrádat is néztem, majd írok is rá, mert a célárban azt hiszem nem értek egyet, a mostani zuhanásban a legvalószínűbb, hogy nem értjük el a 18.000-t

    ReplyDelete