Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 25 March 2020

OTP

Délután tettem ki egy chartot, amit szeretnék, ha megcáfolna a piac.


Cáfolat nem érkezett, a jelenlegi állapot:


Az elsődleges elképzelés, ami azzal a feltételezéssel él, hogy ez egy flat korrekció volt és a piac, vagy a korrekció A hulláma volt flat. Amennyiben új információ érkezik, ami ezzel ellentétes, akkor újra kell vizsgálni az elképzelést, melyre az elsődleges veszélyt a fenti mozgás, vagy annak valamely alternatívája jelenti.

4 comments:

  1. Egyelőre azért hajlok arra, hogy most az A csúcsa van csak bent, mert az arányos 2.hullám kb. olyan széles, mint most a 4 (aof4).

    ReplyDelete
  2. Arányos=ugyanazon trend szint.

    ReplyDelete
  3. Én nem tudom eldönteni megfelelő magabiztossággal mi a helyzet. Lezártam a pozit (az összeset), mert nem értékeltem elég erősnek a mozgást lefelé, ha lehet éjszakára pedig nem hagyok bent pozíciót. A dax egyelőre alátámasztotta a döntésemet, remélem reggel is magasan marad, mert akkor újabb short nyitását figyelem majd (5 vagy C lefelé, esetleg 1 hullám). Ha az esés megáll a mai szintek környékén, akkor zárni kell majd, ha elesik, akkor pedig akár növelni a pozi nagyságát.

    Van egy olyan alternatívám, ami arra utalna, hogy átmenetileg, vagy hosszabb időre véget ért az esés és emelkedés következik, de majd ha jön rá bizonyosság. A trükk ott van, hogy ha nincs rá indikátorjelzés, akkor csak a 2. vagy b hullám után fordítok nézőpontot, mert így kisebb a tévedés valószínűsége.

    ReplyDelete
  4. Söpö is konyúl, dax futi is lefele.

    ReplyDelete