Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 20 January 2019

EUR/HUF

Megcsináltam az EUR/HUF egy lehetséges számozását. Eközben észrevettem, hogy az első hullám elképzelhetően alacsonyabban van, azaz a törés nem 314,5-315 körül van, hanem pár forinttal lejjebb.

EUR/HUF napos chart:


Lehet ez vitaindító is, sőt nyugodtan jelezzétek, ha a charton valamelyik trendszintben elcsúsztam, az igazság az, hogy kicsit kapkodva dobtam össze. Sajnos a forint euro chartot szerintem napos alatt már nem igen lehet bontani, nagy a brókerek spreadje, így a spike-ok becsúszhatnak "védett" zónába is.

4 comments:

  1. Ha jól gondolom, a 4. hullám végének ideális esetben valahol itt kellene (majd) lennie 316-317 környékén, mivel az eggyel alacsonyabb szintű [iv] hullám vége is ebben a tartományban volt, valamint a 3. hullám 61,8%-os fiboja is itt van kb. (az egyes szolgáltatók különböző adatainak függvényében). Ha pedig a C hullám egy ED, akkor annak befejeződését követően viszonylag gyors emelkedéssel az árfolyamnak el kellene érnie annak kiindulási pontját, azaz valahol 328 körül kellene lennünk a közeli jövőben.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, amennyiben helyes a felételezés, hogy ED, akkor befejezését követően viszonylag gyors emelkedés jöhet. Ha hozzávesszük, hogy 4/c az ED helye, akkor érdemes az impulzus célárával számolni (334+).

      Én azért figyelek, mert a dupla tető utáni mozgás nagyon nehezen értelmezhető a belső szerkezet szerint, le kell tisztulnia.

      Delete
  2. Lassan alakul a C ,mi a velemeny ?en azt gondoltam 315.80 korul lesz/van a vege

    ReplyDelete
  3. 319.3 korul vettem az eurot, longra. rossz dontes volt. szerintetek visszaerosodik arra a szintre ?

    ReplyDelete