Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 2 August 2018

Bitcoin - gyors

A C hullám 4. alhulláma tarthat délre, az ideális zónát jelöltem, ahonnan visszatérhet az emelkedés. A jelenleg rendelkezésre álló szintek alapján elképzelhető, hogy a C vége nem lesz olyan magasan, mint ahogy azt korábban feltételeztem az elemzésekben.

BTC/USD napos chart:



9 comments:

  1. Usd huf vélemény ?? trendvonalon ,lefordulhat ?

    ReplyDelete
  2. Semmi nem írta felül az elképzelést, nem a legszebb, de erre nem adok.

    ReplyDelete
  3. Azert leirom ,ha nem jó akkor is : az eur usd hsz ,letörte 1,15 alá fog menni ,usd huf 1D ékelődés ,kitörés fel ,nem látom ,h mitől menne le .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én továbbra sem látok hsz-t, múlt pénteken is letörte, aztán mégse, szerintem nincs ott semmiféle hsz.
      Dollár a célzóna tetőről pattant, nem szép, elfogadható, ebben az esetben inkább nem a teljes korrekció fut, az majd esetleg új high után tér le a jelölt zónába.

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Szia Ad!
    Mi várható jövő héten az USD/HUf árfolyamában? a 277 körüli mozgóátlaggal fog bírni az árfolyam vagy lefordulás várható 270 irányába? Meddig tarthat időben ez a korrekció mielőtt újra északnak venné az irányt az árfolyam véleményed szerint?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Zsolt!

      Kicsit kérdőjeles a dollár mozgása, ha a 278,02-es tetőt kivisz, akkor lehet új high, ha előtte kiviszi a 275,435-ös low-t, akkor az új csúcs előtt új low lehet a charton rajzolt zónában. (4H chartot néztem)

      Delete
  6. BTC/USD: mélyre lejött, szabályt nem sértett, de nem az idális zónáig, hanem tovább jött, figyelni kell, mert a mozgás nem erősítette, hanem gyengítette az elképzelést

    ReplyDelete