Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. március 14., szerda

EUR/USD - a B oldal

Nem tudok elmenni a másik oldal lehetősége mellett sem, van egy kis időm, így leírom azt is.

Korábban írtam:

"Amennyiben a tetőről impulse hullám jött lefelé, akkor az lehetett C vagy A (erről korábban írtam). Amennyiben az impulse után ZZ halad felfelé, akkor a C verzió szerint már az 5. hullám indult el és mivel ZZ volt az első hulláma, csak ED lehet az 5. hullám (lefelé egy ZZ várható, amely nem megy ki lokális aljra). Amennyiben A hullám volt, akkor a ZZ lehet a korrekció B hulláma és egy C hullám (trendmozgató alakzat) fog délre menni, a korábban írt/mondott 1,20 környékére"

Mi van abban az esetben, ha a tetőről nem impulse hullám érkezett délnek? Akkor az csak egy három hullámfázisból álló, komplex hullám lehetett, ami csak A pozíciójában állhat. A lefelé körben hangot adtam abbéli aggályomnak, hogy 4H-n a mozgás nem tűnt 3. hullámnak, hanem inkább valamilyen ZZ C alhullámának. (Link).

Ebben az esetben egyszerű a helyzetünk, mert felfelé egy B hullámnak kell mennie, a felfelé tartó ZZ megfeleltethető ennek teljes mértékben, a minimum elvárást teljesítette is, amit egy flat b hullámmal szemben támasztok, ugyanakkor nem lehet kizárni a lehetőségét (ahogy a forintnál említettem) egy komplex hullámnak, azaz egy dZZ kialakulásának, amennyiben a ZZ tetejét kiveszi, jó eséllyel új hight is jelent majd.

A három elemzést egybeolvasva szerintem kiderül, hogy milyen lehetőségek előtt van a piac, hol vannak a fontos szintek és milyen mozgások várhatók a szintek áttörése után, hol lehet a célára a mozgásnak, melyik irányba kell setupot keresni.

137 megjegyzés:

 1. EURUSD: nem érte el lefelé még az utolsó céláram (1,23378), nem feltétlenül fogja elérni, utána, vagy előtte lehet egy nagyobb felfelé kör m10 alapján. Az, hogy meddig megy nagymértékben függ attól, hogy mi az alakzat, menet közben lehet majd talán többet mondani róla (1,23758 azért egy erős min. elvárás).

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. ez egy impulse 5/4-ben lehet, azaz lesz még egy csúcs (lehet) m3-m1-n

   Törlés
  2. Előtte viszont kérdőjel, hogy mi volt, m3-n kusza a kép.

   Törlés
  3. ... vagy csak egy 4/c jött le m3-n?

   Törlés
 3. Válaszok
  1. vegye ki a 250,60-at, azaz a low-t, akkor shortban lehet gondolkodni nagy eséllyel, az egy fontos pont. De ne csak leszúrjon, ami akár a spread kinyílása is lehet, hanem momentummal vigye át.

   Törlés
  2. Sajnos csak hetfon 😊 bank zarva , ordert nem merek kitenni , m tuti kiveszi es visszahuzzak 👍😂

   Törlés
  3. Jaj, jaj. A kezeletlen kockázat. 24 H piacon csak 9 óráig vagy cselekvőképes.
   (400x tőkeáttétellel, pár misiből (igazából százezres számlanagyság) tudsz ua tétellel kereskedni, mint a Rafinál, a PB miatt ez nem lehet cash probléma, szerintem, érdemes elgondolkodnod rajta)

   Törlés
 4. Akkor inkabb lefele varod az Usd/huf keresztet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem várom, követem a piacot, emailben részletesebben.

   Törlés
 5. EURUSD: olyan érzésem van, hogy el fog szállni felfelé, nem találok rá triggerelt jelet, de ott csillog a lehetőség m10,h1,h4-n, ha az első triggerel könnyen lehet, hogy a célár előtt végig triggereli a többi tf-t is.

  (ha nincs jel, akkor pedig semmit nem ér, lehet éppen azért nincs triggerelt jel, mert csak érzés és nem valóság)

  VálaszTörlés
 6. Ad, D1-en Te nem látsz bele egy abcde háromszöget? Ahol az e hullámot csinálta, így innen akár ki is törhet felfelé?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Maximum B mehet felfelé, de az akkor még nincs készen és nem a harmadik, azaz a C lenne komplex, hanem a B.
   (érdekes amit írsz, mert két napja gondolkoztam rajta,hogy nagyon régen nem láttam hsz-t, pedig egy nagyon jól kereskedhető alakzat és nagyon magabíztosnak lehet vele lenni, hogy hol állunk.)

   Táguló háromszöget nem számozok, nem érdemes, valaki egyszer visszanézett 100 évet napos tf-n és csak egyet talált. Szóval menet közben nem éri meg számozni, megkockáztatom, hogy talán nem is létezik, hanem az egy komplex korrekció. Az inverted flat szerintem sokkal többször előfordul, mégsem ismeri az Elliottos közösség.

   Törlés
  2. Nem táguló, hanem szűkülő háromszögre gondoltam. A 02.16-i csúccsal indulna a korrekció, ami egyben a 3 csúcs is. Onnan le 03.01 ig az a, utána 03.07 b, 03.09 c, 03.13 d, és most fut az e. Így gondoltam....

   Törlés
  3. Értem. 99,9%-ban vagyok biztos, hogy nem jó. Van egy szabályrendszer, ami alapján lehet ezeket a hsz-eket grafikusan azonosítani, imádom és tanítom is (ha van oktatás). Szóval a lényeg, szerintem nem az, vagy még nem ott tart.

   Törlés
 7. Oks, nem okoskodni akartam, csak tudom hogy nem fogalmazok érthetően. De így már ok és átjött a véleményed is :D Úgyis hamarosan kiderül mit csinál a piac, de nagyon kusza :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tűnt okoskodásnak, szerintem ezt nagyon sokan berajzolják. Kérdésnek vettem, csak a tapasztalataimról beszéltem. Szerintem nem az, de a végső igazat a piac mondja majd ki, nem én!

   Ki fog derülni, bár pont a sz@rakodás miatt gondolok korrekcióra, vagy ED-re.

   Törlés
  2. Túl sok az érzelem bennünk a kereskedés és az elemzés során is. Ezért jók a konkrét kereskedési jelek, ott tudod, hogy hány százalékban van igazad (lesz). Ha keresem a long jelet, mert felfelé várom és nem jön, akkor szokott eszembe jutni, hogy rossz irányba gondolkodom. Itt van most, olyan bullish érzésem van, de egyelőre nincs jel, vagy türelmetlen vagyok, vagy nem jó irányba gondolkodom :D: Hamarosan megtudjuk!

   Törlés
  3. Bár esélyes, hogy C vagy 3. hullám fog felfelé menni H1-n, nagyot nem tévedhetek, meglátjuk.

   Törlés
 8. Ekkora egy korrupt országot! A rendőrségnek kellene felderítenie....

  https://index.hu/gazdasag/2018/03/14/orfk_microsoft/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haverom csak egy mezei osztalyvezeto a rendorsegen,de olyan korrupciorol ill. eu-s tamogatasi penzek lenyulasarol szokott meselni/amit o lat,mi mehet fentebb?/,h az dobbenet.
   Megis milyen valtozas varhato el a tarsadalomtol,amikor minden szinten ez megy...?

   Törlés
  2. Amilyen a kedves vezető, olyan a szolga. Példát vesznek az emberek....
   A bürokrácia, a tehetségtelen emberek (ellenben párthűek) kerülnek a közigazgatásban pozícióba, így a rendőrségen is. Van az írásbeli utasítás, meg utána a szóbeli, aminek nincs nyoma, de ha nem teljesíted indoklás nélkül felmondhatnak... Sikerült a keleti nyitás, olyan szinten vagyunk korrupcióban, meg jogbiztonságban....lassan gazdaságilag is...

   Törlés
  3. El kell menni külföldre, ahogy a fiatalok teszik.

   Törlés
 9. Ma lesz a birkamenet😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗🤤🤤🤤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez tetszik!😀BeeeBeee!
   Sajnos én is ezt tapasztalom,tudnék mesélni.


   Törlés
 10. Ha mesélhetnék! Ha nem kötne a titoktartás...
  Nincs jó véleményem a politikusokról, a tisztességet nem ismerik, a pofátlanságuk meg határtalan, önkontroll nincs. Bróker Lajcsi is csak a hegy csúcsa lehet... ("vannak ilyen megkeresések", nem szúrta ki a szemét az összeg nagysága, talán azért, mert ekkora lenyúlt összegekről beszélnek - EUs támogatás, gáz/olaj jutalék stb.) A vég nálam az volt, amikor kiderült, hogy a politikus már nem kp-t kér, hanem követ (drágakő-gyémánt), mert nem tudja hová tenni otthon...10% kenőpénz is sok, pedig van 92% is, pályázati tanácsadás, tanulmány, ennyit kell visszaadni....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze lehet pletyka, meg az átlagember számára ezek olyan nagyságrendek, amit nem tudnak felfogni, nem láttam, csak hallottam :D

   Törlés
 11. EUR/USD: egyszerűen a felfelé menő szignálok nem működnek, csak kontratrend célárig jutnak, nagy az esélye, hogy ebből lefelé fog elmenni. (egyelőre m3-m10-t követem, a felfelé kör h1-n is csak kontratrend célárig ment, long setup nem triggerelődött)

  VálaszTörlés
 12. Nem gondolnám,hogy pletyka.Amit az ismerősi körben tapasztalok az ugyanez.Túl sok ez pletykának meg véletlennek.Nem akarok előítéletes lenni de számomra tényleg érthetetlen,miért olyan nagy elvárás,hogy ne lopjanak.És soha semmi következmény.Az egyéb nézeteken lehetne értelmesen vitatkozni,de a viták ideje ugye lejárt.Megmondta a vezír!Ez is sokat elárul.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos a tulhatalom mindig ide vezet.
   Ez a mi felelosegunk h hagyjuk h ilyen regota ennyire kontrolalatlan erot adunk a kormany kezebe.

   Törlés
  2. Igen, igen.
   Már az első Széchenyi tervnél nem értettem, miért nem kamattámogatott hitelt adnak (akkor még elég magas volt a hitelkamat, a japán és német start hiteleknél sorban állás volt), majd mikor többször visszadobott, minősíthetetlen hitelkérelemre a főnököm azt mondta, hogy be kell fogadni (gondolom fentről kapta az utasítást) és csodák, csodájára átment a 200 milliós támogatási kérelem, az ügyfél elárulta, hogy 40-et adott belőle vissza kp-be, megértettem...

   Törlés
  3. Ez valamikor 2000 körül volt.
   Paks is erről szól. Mészáros úgy vásárolja fel a cégeket (néha Strómanokon keresztül), hogy az építkezésben lassan csak az ő cégei lesznek benne. Van egy jól menő vasszerkezeteket gyártó vállalkozás Dombóváron, állítólag már az is a mi gázszerelőnké... Tényleg Bálint nem hallottál erről valami megerősítőt?

   Törlés
  4. (családi vállalkozás- lemaradt)

   Törlés
  5. Megvettek a fiuk 🤗🤗 sikerult a biznic 😂😂 nem is akarhogyan !!!

   Törlés
  6. De ez semmi a Balatonhoz kepest ! Lakast adtam el Lellen ,amit az ottani ingatlanos meselt 🤗🤗az igen ,az nem semmi !!! Mit muvelnek a Balatonnal.....

   Törlés
  7. Ja tudom, Keszthelyen az összes szálloda, a Balaton környékén az összes kemping. Végül is Ráhel tanulmányaiért elég sokat fizettek (illetve mi, mert gondolom közpénz volt valamikor, csak elvesztette a jellegét)

   Durva, remélem a fenyegetés előtt jó pénzt ajánlottak. Baszki, egy élet munkáját vették el. Ha valaki felépít egy ilyen céget az csak nagyon ritkán adja el, annak ez az élete.

   Törlés
  8. Na tessék: https://index.hu/belfold/2018/03/16/meszaros_orban_tiborcz_keszthely_reuters/

   Törlés
 13. Huhh ez a kereskedes micsoda egy totyorges ma is!
  Azsiaban es nyugaton is unnep a marcius 15, v csak a vihar elotti csend lenne? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg az, nem találom, hogy melyik tf-n van a short szignál, ami ennyire lefelé nyomja. 3-4 long szingál fuccsolt ma be.

   Törlés
  2. Igen, közben megvan, m15 és m30 - short, van még tér lefelé, akkor is ha cska egy zz jön le fentről

   Törlés
  3. Igen, de közben megvan, m15 és m30 short fut lefelé, van még tér, akkor is, ha zz, azaz valamilyen korrekciós hullám

   Törlés
 14. Akkor lehet h az usd/huf-nal az elso gondolat volt a jo es megis a B jott le?
  Vagy meg korai lenne ezt megallapitani?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. korai, korai, nem mozog most együtt

   Törlés
  2. Jaja, korai :)
   Ez a mai mozgas eleg iranytalan.

   Törlés
  3. EURUSD, h1-nem is olyan iránytalan...

   Törlés
  4. Vban,akkor csak megindultunk delnek,Usd/huf-nal az emelkedes?

   Törlés
 15. Válaszok
  1. USDHUF: ez lehet egy C (valahol 4-5 között járhat) H4-n, ez tehát jó eséllyel egy flat.
   Közben EURUSD h1-n egy impulzus jön lefelé, jó eséllyel egy ZZ.

   Amikor így mozog egy piac, akkor korrekcióban kell gondolkoznunk, azaz B hullám? Mindkét esetben ez a mozgás lehet egy X összekötő hullám.

   Törlés
  2. eurusd: lehet csak valaminek az első hulláma ez az esés

   Törlés
  3. USDHUF-nal H4-n 5/1 C vagy a 4/C kezdetere gondolsz?

   Törlés
  4. Hm, flat/c/5m a flat lehet X a dZZ-n belül a ZZ után

   Törlés
  5. Akkor Dzz-nek gondolod,ergo magasabb tf-nel 4/B,csak nem keszult el kelloen melyre a korrekcio?

   Törlés
 16. Az eredeti elgondolás (felkör 259 ) korrekció mint lehetőség !Bár ott komoly trendvonal ,ha viszi ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De a felkör 259-ig, kell egy kész B hullám (naposról beszélek), szerintem B még nincs kész. B X hulláma haladhat most, ami egy flat, annak a c/5 hullámában lehetünk.
   Az egész elképzelés arra épül, hogy napos flat esetében az F61 korrekciós szint B-nek nekem kicsinek tűnik, nem fogadom el, mert nem ez az esélyesebb lehetőség.

   Törlés
  2. Oks,igy mar teljesen vilagos! :)
   Ilyenkor F78,6-ig viszi le altalaban,v tovabb is?

   Törlés
  3. Na végre :D!

   akár 161, azaz új low!

   Törlés
  4. Kedves tanar ur,az anyag nagy es olykor bonyolult,foleg a terepen!:P
   Az X viszont annyira magasra mar nem futhat fel,ugye?
   F50-F61?

   Törlés
  5. nincs x-re szabály, akár 100%, de mivel egy flat volt, vagy annak tartom és már az 5. hullámban járhat, ezért olyan nagyon nem várnám a fölé

   Törlés
 17. Ad, akkor ha jól értem most egy c hullám fut lefelé szerinted. Ez Eur/usd-ben kerdeztem. És akkor a célár olyan 1.20x körül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. H4, jött valami le (mondjuk impulse), utána felment egy ZZ (0307 csúcs), majd onnan lejött egy impulse, egy flat fel F78-ra, majd most egy impulse lefelé. A csúcstól ez is egy ZZ lehetett.
   HA a lefelé kör nem impulse, akkor lehet itt egy ABC(ZZ)-X(ZZ, flattel a közepén), majd egy ZZ felfelé, vagy egy erős, impulsive, nehezen számozható impulse (inverted flat), vagy ha impulse volt lefelé, akkor innen egy ED jön le délre.

   Törlés
 18. Válaszok
  1. De ez nem baj! Most kis tf-n lehet felfelé keresni a setupot, délután lefelé lehetett. A mostani low alatt lefelé, a korábbi high felett felfelé. Van lehetőség :D

   Törlés
  2. Forintnal m15 gyertya 19:00-kor az vajon mi lehett?!

   Törlés
 19. Én ezt látom: 2015.03.13 indult egy B hullám ami (talán) április elején érhet a végére és indul a C hullám. Ennek a B hullámnak az (a) pontja 2016.05 volt, (b) pontja 2016.12 volt. A (c) pedig 2018.04 elején várható.
  A felfelé tartó B/(c) hullám 5/5/2 hulláma ér véget ma(hétfőn) 1.2225 szint környékén. Indul az 5/5/3. Jövő héten új csúcsra. Tanulom a "szakmát", fenntartással kezelendő!

  VálaszTörlés
 20. dollár index hetes kép.lehet hogy egy bear flaget épit még ide

  http://content.screencast.com/users/kisbandi/folders/Default/media/7669deec-5ceb-41a4-9f50-77c499c144ee/dodo%20index.JPG

  VálaszTörlés
 21. Ha ez a felfelé kör impulzussá növi ki magát, akkor az irány észak lesz. B/dZZ v komplex, vagy 5/Ed. (h2,h4)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Türelmetlen vagy. Lehet impulzus 4. vagy fordulat. A piac ilyen, hullámzik.

   Törlés
 22. Nem tudja torni a kis emelkedo trendet , a 259 siman benne lehet , ha tori az eket indulhatunk fel

  VálaszTörlés
 23. eurusd h4. nem lett belőle impulse, ki kellene venni a low-t, esélyes a C/ED verzió

  VálaszTörlés
 24. Úgy érti,hogy jön a 3.3.ja . EurUsd szakad,UsdHuf elszáll felfelé.Ez csak egy elképzelés de esélyes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan, ráadásul, mint később megtudtam holnap FED.... Közben mintha kiment volna új low-ra, ez pedig azt jelenti, hogy lefelé van nagyobb esély

   Törlés
  2. Usdhuf elszall meg felfele??
   Eddig azt irtad Dzz futhat inkabb lefele 4/B-nel v 5/5/1 ment eddig le.
   Ebbe most h fer bele h elszall megjobban eszaknak?
   Bocsanat de ez nekem kezd kovethetetlen lenni...

   Törlés
  3. "A felfelé menő kör egy ZZ volt, legalábbis annak gondolom. Ami vagy egy teljes korrekció volt (5/4) vagy annak első, azaz A hulláma. Ha a teljes korrekció volt, akkor az 5/5 hullám következik. A tetőtől való lejövetel szintén ZZ-nek néz ki, így ha 5/5-ben vagyunk az csak ED lehet., mert ez az egy olyan trendmozgató alakzat van, ami a teljes 5. hullámban állhat. Bonyolultabb a helyzet, ha a ZZ lefelé nem az 5/5, hanem annak első alhulláma, azaz 5/5/1, mert ebben az esetben LD is állhat ezen a helyen, ebben az esetben az 5. (az eddigi hullámnagyság alapján) mélyre fog menni.
   Ha korrekcióban vagyunk, akkor a lefelé menő ZZ B hullám, de mivel csak F61-re ment vissza, így nem értékelem késznek, mert flat esetén (5/4) ez nekem túlságosan kevés, legalább F78-at várok el. (Megjegyzem, hogy erről csak részvénypiacokon van tapasztalatom, így nincs empirikus hátterem erre vonatkozóan devizapiacon, azaz kizárni nem tudom, de nem fogadom el a korábbi tapasztalatok alapján). Szóval ebben az esetben B még nincs készen, komplex korrekció lesz, melynek első részét láttuk, azaz a W alhullámot és hiányzik Y (esetleg, ha tovább bonyolódik Z is). Azért, hogy még jobban összezavarjalak titeket, vagy hogy segítsen (nem tudom ki milyen szinten áll, szóval ide egy dZZ ideális lenne"

   Törlés
  4. F61-re ment lefelé a ZZ, ezért - bár devizapiaci tapasztalatom erre vonatkozóan nincs - arra gondoltam (esetleg gondolok), hogy még nincs kész a korrekció, a nagyobb esély erre mutatkozott, sőt a tetőig még bármikor felmehet, szabályt nem sért és akkor is korrekcióban leszünk, mármint B-ben.

   Nem tudom kizárni, hogy C indult el, de az F61 miatt vannak kétségeim, részvény piacokon ez a szint nem volt egyáltalán jellemző a flat-re.

   Törlés
  5. Ha ez C (és devizapiac B hullám flat esetén F61 elfogadható), akkor 260-261 is meglehet és ott lesz 5/4 vége.

   Lehet még fokozni, de nem célszerű a kisebb esélyes verziók mellett letenni a voksot (pl az impulse kész hetesen lefelé és megyünk a tetőre 320-ra).

   Olyan helyzetben vagyunk, mint amire utaltam korábban, hogy rengeteg lehetőség van, kisebb tf-n jókat lehet vele kaszálni, de nagyobb tf-n kivárásos a helyzet.... Ezért nem elég Elliott a kereskedéshez, kell más is hozzá.

   Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  7. Így már igen, eur/usd-nél mit látsz?

   Törlés
  8. Eddig azt hittem megbizhatobb "terkepet" tud adni az iranyokrol,foleg magasabb tf-n.
   De az utobbi hetekben latom h tul sok mindent lehet belelatni,igy viszont nem sokkal jobb,mint a tobbi elemzesi strategia ami a trendeket akarja beloni.
   S ez igy egy picit csalodas.

   Törlés
  9. Lehet túl piciben nézem, de az elmúlt napok nagyon jók voltak, tele húsos setuppal.
   A harmadik hullámot éri meg leginkább lőni, naposon, hetesen ez most nincs. Térkép, ZZ esetén tetőnél fordulós jelet keresni. Forintnál ma 12-ben záródó 4H gyertya adott long jelet. A térkép nem a kereskedési felület, annál nagyobb tf. Jól eséllyel a célára 255,3. 10-ból 6-7 jó tradeből már meg tudsz élni. Nyugalom, sok idő kell még akkor is, ha látom, "eszed a tudást".

   Törlés
  10. EURUSD: holnap fed, addig esélyes egy felfelé menő, oldalazó, kivárás, most felfelé pattanással (esély).

   Törlés
 25. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 26. Válaszok
  1. Szerintem 5/4, azaz 5/5 kifuthat új lowra, bár a devizánál ez sokszor dupla aljban valósul meg. 4 hullám (C alhulláma) sokszor magas retrace szintre megy (259-261?)

   Törlés
 27. Igen tovabbra is azt latom , h a 4h beszogeles aljan megveszik ,siman benne va a 259 260 ! Nagyon nem akar lemenni jelenleg ! Dupla alj tokeletes lenne tecnikailag szivesen megveszem !

  VálaszTörlés
 28. Tenyleg nem akar esni, bar a mai bejelentes Trumptol lehet lenduletet tud adni neki.

  VálaszTörlés
 29. En mar nem tudom. :)
  A tegnapi kamatemelestol bezuhant...
  Ha nagyon komoly vedovamokat jelentenek be Kinaval szemben, az akar meg gyengito hatasu is lehetne, de lehet pont ettol fog erosodni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Funda, funda, funda...

   Mit írtam március 14-ről? :D

   Ki kell várni, amíg törik valami fontos szint, addig csak korrekció, naponta más irányt jelez, kritikus szintek még nem törtek, akár egy bull flagben is közlekedhet az eurusd.

   Törlés
 30. Igaz 😊 en tartom meg a shortomat , nehanyszor inogtam ...de tartom usd huf

  VálaszTörlés
 31. Érdekes az eurusd mozgása (4h - 1D), össze-vissza mozgatják hírek a piacot. Már korábban egyszer felvetettem,hogy olyan régen nem láttam háromszöget és ide teljesen illene. Nincs még erre vonatkozó adat, de a mozgás jellege egyre inkább hasonlít rá. Ha továbbra is folytatódik az oldalazás, akkor komolyan figyelembe kell venni ezt a lehetőséget is.

  Hsz: kiráz mindenkit, hirtelen ellenirányú mozgások, majd fordulat, szűkülő mozgás, csökkenő forgalom. BC környékén lehet, ha az.

  VálaszTörlés
 32. Es akkor milyen irany varhato kitoresnek?

  VálaszTörlés
 33. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 34. eurusd márc. 14-19. közötti szakaszt hogy számoznád?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nekem 18.a környékén egy expl. flatnak tünik, ami magyarázná az új aljat.

   Törlés
 35. Az irany " semerre😊😊✌" usd huf

  VálaszTörlés
 36. Ha jol szamozom : 0 295 1.268 2.280 3.255 4. 265 5.??? 240 korul 😊✌beszamoztam naposon Elliot szerint ,de nem biztos ,h jo 👍

  VálaszTörlés
 37. Hasít lefelé, de azért 251 körül van egy ellenállás, ami az elmúlt kb. 3 hétben megfogta.

  VálaszTörlés
 38. http://www.radu.hu/2018/03/az-esma-elfogadta-a-binaris-opciok-tiltasat-es-a-tokeattetel-csokkenteset/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huhh, ez mar eletbe is lepett?

   Törlés
  2. 2 hónap, ha igaz

   lehet piaci turbulencia, lehet a mai nap is már az

   Törlés
  3. Spread változás, likviditás szűkülés, pár brókercég csődje, hirtelen eladás valamelyik oldalon, ilyenek

   Törlés
  4. Es mit gondolsz a mozgasrol naposon eurusd, usdhuf?
   Mondjuk sok valtotas nem tortent:)

   Törlés
  5. B-re gondolok, de sok a kérdőjel

   Törlés
  6. Ad:) kicsit elvesztettem a fonalat.... USDHUF esetén mit jelent?

   Törlés
  7. valami új low, de a támasznak lassan törnie kellene

   (kihagytam négy napot, mással voltam elfoglalva, most próbálok visszarázódni, csak lassan veszem fel a fonalat)

   Törlés
 39. B es meg a varva vart Dzz resze?
  Forintnal.

  VálaszTörlés
 40. Shortomat lezartam 😊 szoget alkot meghozza kettot ,tamaszt nem tudort atvinni ,stoppok tegnap kiveve ....

  VálaszTörlés
 41. eurusd, d1 - akár kész lehet B (komplex korrekció)

  VálaszTörlés
 42. eurusd-ről van szó, C és új high, mint 4/c és mint 5.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szuper lenne ,m akkor az usd huf is uj aljat dupla aljat talál :)

   Törlés
  2. szerintem az jogos elvárás, bár a két kereszt elég furcsán néz ki
   ezen hezitálok, de rájöttem, választás lesz, ez kavarhat annyit

   Törlés
  3. Szerintem a pénzpiacok egyértelmű Viktor győzelmet áraznak , max kis bizonytalansági tényező lehet :) Talán az eur huf gyengülhet kicsit ,de azt sem hinném ! Én azt látom ,h a 250-251 zóna most erős támasznak tünik ,sokadszorra sem tudta átvinni (amin meg is lepődtem ) eddig hittem erősen az uj aljban ,de most bizonytalan vagyok , lelassult mozgas ,4.hete .... lehet ebből uj alj ? ,vagy nem Elliot szerint beszögelés minden nagy idősikon és abból kitörés fel !!

   Törlés