Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday, 14 July 2017

EURUSD - elsődleges célzóna m30-m10

A keresztben a jelölt zóna elérésére számítok, ugyanakkor az elképzelésben benne van, hogy ezt elég mély korrekció után téri el (1,1398-1,1395).


139 comments:

 1. Lehet a 1,1400-as mélypont elég neki.

  ReplyDelete
 2. Alapvetően bear gondolatom volt a keresztet illetően, ezért hybrid stratégiával mentem, de ha m30-nak sikerül trendgyertyát hoznia, akkor lehet itt valami nagyobb mozgás megy felfelé 4H-n! m10 121212 lenne ?
  Ha igen, látványos erősödés indul el!

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Persze, de hirtelen olyan mozgást produkált, ami adott esetben stratégiaváltásra ösztönözne, a tegnapi belépőmet háromszor feleztem, még van egy kicsi, micro tétel, amivel benne vagyok

   Delete
  2. kezdi elveszteni a lelkesedést :D
   marad a stratégia

   Delete
 4. Elsődleges célzónát elérte a piac, de a kapcsolódó körülmények miatt azt gondolom, hogy van esély egy magasabb lokális csúcsra is a zóna felett.

  ReplyDelete
 5. itt lehet valahol a vége, gyertyastop...

  ReplyDelete
  Replies
  1. be is zárt, lehet még valamennyi tér felfelé, de már nem éri meg menni rá...

   Delete
  2. jön a hír, szűnik a likviditás, nem biztos, hogy eléri a tetőt, pár percig rángatás lehet.

   Tipp: egy órán belül lefordul a piac

   Delete
  3. nagy hiszti lett m3-n

   Delete
 6. lefordulunk:) nem is kell 1 óra ,a usd huf fel :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez hisztinek már túl nagy, ráadásul nem volt érdemleges hír, szinte minden a várakozások szerint, legalábbis nem találtam mást.
   USDHUF záró ED-be ez jó lenne, hírre mozdulás, majd ellenkező irányba.
   EURUSD pozit lezártam, pedig 3 perc alatt ment annyit, mint tegnap óta :D

   Delete
 7. ushuf: 4h-n értem :D írtam egy low-val jobban nézne ki :d

  ReplyDelete
  Replies
  1. hatttttt.... nagyon nyomják le ,ebből nem lesz ékkitörés ,ha igy marad ...

   Delete
 8. Replies
  1. Y :D

   (csak az amatőrök, a profik stopja lejjebb van, vagy még nem léptek be, mivel nem volt jó stophelyszín, fordulós jelzés, stb.)

   Inkább kivárok, míg tisztul a chart, nem ez volt az elsődleges várakozásom, legalábbis eurusd-ben.

   Lehet ebből még meglepetés, a várakozás irányába, fél egy óra és meglátjuk.

   Delete
 9. annyiszor feszegettem már az ék kérdést itt a blogon, most nem tettem, szóval nincs ott ék :D és nem is volt

  ReplyDelete
  Replies
  1. akkor emelkedés nehezen képzelhető:) A dollár gyengülni akar és fog is ,lehet itt bármi stoppoltam:(

   Delete
  2. Nyugi! 5-ig kell számolni és fordul, a sok shortos majd megveszi :D
   Még nem volt vételi jel, naposon, előre mondtam!

   Delete
  3. egyetlen verzió, ha most begyorsul az esés naposon, hetesen, de ebben az esetben nem lesz 290...

   Delete
 10. Na ez a vicc:

  http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/megutottek_a_dollart_az_amerikai_inflacios_adat_miatt.5.256603.html

  várakozás/konszenzus: (ex food and energie) YoY 1,7%
  hír: 1,7%

  CPI YoY konszenzus: 1,7%,
  hír:1,6%

  Attól ijedtek meg, hogy a konszenzus szerint alakult? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Úgy mondanám ,h a dollár gyengülni akar szarik az adatra :) volt már sok ilyen :)

   Delete
 11. retail sales lett szar, sztem ott billent el a dolog: 0,2 helyett -0,2

  ReplyDelete
 12. Reatil sales+infláció is rosszabb.. a lényeg, h így (hónapok óta esik az amerikai infláció) messzebb kerültünk a 2%-os FED céltól, kvázi csökkent a valószínűsége a 3. idei emelésnek. Jövő hét lehet fordulós. EU infláció+EKB kamatdöntő ülés.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez inkább funda :), ahhoz meg nem értek.
   Usdhuf charton benne volt, eurusd esetébe egy ritka alakzat lehet, aminek azonban a hatása látványos, ez történhetett, lefordítva tévedtem az irányt illetően rövidben, pedig a 8R-ből könnyen lehetett volna közel 20, de ilyen a piac :D

   Delete
 13. szerintem a dollár forint simán töri a sávot :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sok az érzelem benned!
   272,6 környékéről egy impulzusnak kell lefelé mennie h4-1d tf-n. Eddig nem volt meg az 5 hullám, most megvan! Egy csatornában halad az impuzus. Rsi most meg tud támaszkodni a bull zóna határán 4H-n.

   A piac gyorsan adott egy visszaigazolást, hogy miért nem érdemes célárra lépni, miért kell jelet várni! Ha valaki a sáv alját lőtte meg napos, hetes tf-n, akkor napos alapon 3 Ft (234), hetes alapon 6 Ft (261) minimum stoppal kellett volna dolgoznia, azt még nem érte el!

   http://buxelliott.blogspot.hu/2017/07/usdhuf-mikor-kell-megvenni.html

   Delete
  2. 234=264 , elütöttem

   Delete
 14. A forint dollár nem lepett meg, az eurusd azonban igen, kereskedési szempontból 100-ból egy esetben történik ilyen, ez benne van

  ReplyDelete
 15. Replies
  1. Long jel nem volt h1 felett, addig pedig bármi lehet ;)

   Delete
 16. Gondolatom szerint nem fog megállni a dollár a jelenlegi szinten !!Sőt továbbmegyek a havi trendet simán áttöri ,250 illetve 240 akár ,de lehet lejjebb is :) Senki nem számit erre most :) A sáv eddig működött szerintem most letöri és az alternativ változat következik :)

  ReplyDelete
 17. Nálam a 175 -ről induló hetes trendvonal alsó felében helyezkedik el ,nincs lendület felfelé ,nem tud abszolúte gyengébb szinteken megmaradni látszik ,simán átviszi :) Tiki -takizhat itt ,de az euró-dollár kitörni készül a 2 -3 éves sávból és ez letöri a forintot is !!Segiti a eu -huf erősödése is természetesen

  ReplyDelete
 18. Poziban voltál? Nagyon sok érzelem van az elgodolásodban és kevés szakmai érv!

  Mi történt máshogy mit ahogy vártuk?

  1) Nem adott fordulós jelzést a piac, de csinált egy újabb low-t, 60 fillérrel a korábbi low alatt, ez nem egy olyan nagy tragédia, a napos chart alapján számolt célár(zóna!, középérték stb.) értékét 40 fillérrel letörte, 1-2 forint is simám belefér napos charton számolt értéknél.

  2) Lehetett erre számítani? Igen, lásd a megjegyzést: link

  3) Ezzel a lefelé körrel van meg az impuzus 5. hulláma

  4) erős ellenállások előtt a piac (MA50, rsi sávhatár)

  5) a nagy esés utáni lassuló csatornát a piac nem törte, sőt szerintem a hetes, havi chartot sem, még mindig a tervezett sávon belül mozog a piac.

  ReplyDelete
 19. Igen sajnos jól látod poziban voltam ,ill vagyok :( Próbáltam a résbetöltésre menni ,próbáltam alulról rányitani ,h a középáram jó legyen :) 264 -re tettem a stoppokat :)Reggel gondolkodtam ,senki ,de senki a nagy banki elemzők :) nem találta el az irány :) sikhülye az összes a Raiffeisen és az Erste vezetésével :) Olyan pozikban állnak...... szegény ügyfelek :(

  ReplyDelete
 20. Alapvetően az úgymond banki elemzők teljesen más oldalról közelítenek. Vannak köztük nagyon jók, illetve gyengék is, mint bárhol máshol. A banki elemzők többsége fundamentalista alapon elemez. Nem tartom hatékonynak a fundamentalista elemzést, mert a tapasztalatom szerint a találati arányuk alacsony, amikor rájönnek, hogy tévedtek, akkor már késő, a piac nagyon elment.

  Néha szoktam olvasgatni brókercégek elemzéseit is, de azt gondolom sokszor nagyon gyengék és tárgyi tévedésben vannak, talán nem túl nagyképű, ha azt mondom, hogy jobbakat készítek. Nemrég egy KH-s elemző írta, hogy a forint dollár túladott, mert az rsi értéke alacsony - a valóságban rohadtul nem az, de valahogy elterjedt egy rossz fordítás Magyarországon és azóta totálisan rosszul értelmezik az rsi mozgását. Anno a KH-nak dolgozott Babics Egon, aki nagyon jó volt, de pár éve a kapcsolat megszakadhatott, mert már nem ő írja az elemzéseket, saját businessbe fogott. 2010 könyékén, ha leírtam, hogy Elliott alapján készítek elemzést kuruzslónak tartottak és kaptam hideget, meleget, azóta egyre elfogadottabb a dolog, sőt a portfoliónak is vagy egy jó elemzője, aki ez alapján fogalmaz meg ajánlásokat (sokszor egy időben azzal, amit szűk körben mi is kitárgyalunk a trader kollégákkal). 2010 augusztusában Cimballi mondta, hogy el kell döntenem követő (és ezzel együtt vesztes leszek), vagy a nehezebb utat választva, saját elképzelések alapján fogok kereskedni, valóban a második a nehezebb, én azt választottam.

  Nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy előre, senki, de senki nem tudja a piac mozgását megmondani, mindig fennáll a tévedés lehetősége (lásd eurusd, biztos voltam abban, hogy lefordul). Ha jó a stopszinted, nem teljes tőkével vagy bent, nem egy ügyleten, hanem ügyletek számosságán akarsz keresni, akkor a pozitív oldalon lehetsz, ha egy trade a döntő, akkor a szerencsén múlik majd, hogy sikert érsz el, vagy nem.

  Rés: egy másik történet, de többféle rés van, részvénypiacon én három rés után gondolkoznék a résbetöltés játékon (kitörési, szökési, kimerülési rés... után)

  ReplyDelete
 21. Devizaban nincs 3 res 1 vagy talan ketto , es altalaban betolti .Ezt is be fogja ,kerdes mikor 😊 Megvan a res eu usd usd hzf szinkron , de talan ( ugyan funda hir )de az olasz valasztas (amirol most senki nem beszel ,h messze vezet az 5 csillag euroszkeptikus part ) szoval az lehet a hiba Europaban es betolti a hatrahagyott rest 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, általában 0-24 a piac, ez sokat segít. Szerintem is be fogja tölteni, majd valamikor, de nem most. Szeptember- október magasságában induló felkörben (persze, lehet, hogy tévedek)

   Delete
  2. Akkor most nem is erdwmes probalkozni usd huf vetellel

   Delete
  3. Szept v oktober olasz valasztas 😊a chart megmondja mi fog tortenni 😊

   Delete
 22. A Babics Egon jo 😊bar volt nala penzem anno ,sikeresen elvesztette es meg sok masik emberet ,de tudjuk nyilvan ez ey ilyen szakma 😊 Meglatjuk fordul e az usd huf a trendvonalrol 😊 bizakodom es meg tudom nagyon nagyon sokan 😊 komoly szivatos kor volt mindenesetre

  ReplyDelete
  Replies
  1. Az elemzői és kereskedői gondolkodás nagyon eltér egymástól. MA50, rsi 36-42 havi charton a nem ár alapú cél, ezen továbbra sem változtatok, nem indokolja semmi.

   Delete
  2. mi volt ebben szivatós?

   Delete
  3. Az m8, hogy elfelejtettél shortra állni 285-nél! :D

   Delete
  4. Nem tudhatod, de Bandinak triggerlet setupja volt ott, előre szólt, csak nem lépett (ő sem, én sem)

   Delete
 23. Amugy az eu dolcsi meg lefordulhat jovo heten ,nagyon komoly ellenallas elott allt meg 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, ellenállás előtt a piacok (dollárral szemben gondolkodom).

   Delete
 24. USD/HUF : érdemes figyelni ;) , most jöhet a fordulat ( csak kisebb tf-ken lehet min esélye egy lownak, de hamar kiderül ha lesz, hétvége volt, ilyen esetben az utolsó lépés kimarad kis tfn a charton)

  ReplyDelete
 25. Replies
  1. Elemzőként kijelenteném, kereskedőként meg várnék vele :)

   Delete
  2. 267,5 körül levő ellenállás döntő lehet

   Delete
 26. Ellenállásról fordult, akár új low is lehet, de közel a vége az esésnek. Kezdenek fordulós jelek kialakulni (kezdenek - trigger nélkül!!!! h1-h4)

  ReplyDelete
 27. usdhuf 4H: elindult egy olyan mozgást, amire vártam, ha kitart, akkor itt a fordulat!

  ReplyDelete
 28. Lehet , h szakmaiatlan vagyok ,de eddig úgy volt ahogy mondtam :) Ezt a támaszt is le fogja törni ,kiesik a sávból és az alternativ megoldás fog jönni :) Tisztán lázszi Ázsiai időben ,vékony piacon átrántották az eu dollárt mint a szartz :) Az irány dollár gyengeség irányábva mutat továbbra ius !!Max csüt erősödik az euró ,de ha igy marad 1,2 is meglesz :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Írtam, hogy miért nem éri meg longolni a piacot. Azt is írtam korábban, hogy miért nem éri meg venni előre meghatározott szinteknél (270,269,267 stb.), mert kisebb tf-ken erősen bear a piac, felfelé csak kontratrend tradet lehet csinálni, második jelzésre.

   Eddig nem mutatott jelet a piac, csak kis tf-ken lehetett sikeres longot csinálni (m15). Én még mindig a fordulatban hiszek és m10-n van egy olyan mozgás és jel, ami long irányba mutat, azzal a kiegészítéssel, hogy ebből brutál nagyot szokott menni a piac, trenddel szemben (ennek ellenére nem longolom). Ami ennél lényegesebb, mert ugye egy magasabb tf fordulatot keresünk, hogy h4-n kész, d1-n alakul egy alakzat long irányba, mindkettő esetében kell egy HL és egy rsi 40 környéki megtámaszkodás a longhoz, de az elmúlt 2 hét legnagyobb esélye alakul. Persze, ha nem jön létre az alakzat, vagy ismét behal, akkor új low lesz, de erre most 30% esélyt adok csak.

   Delete
  2. Hamarosan meglatjuk 😊ma MNB csut Ecb ha ott nem fordul akkor marad a lefordulas 😊 Eu dollar kilepett az oldalasbol , ha marad esely sem lesz a longra😊

   Delete
  3. usdhuf: 90% esélyét adom a fordulatra, itt valahol (1D tf-n)
   eurusd: valóban inkább longos, de változhat a kép

   Mindkét esetben gyanúsan 3. hullám végére hasonlító alakzat fut (ending diagonal), erős lefelé menő trendben, ez a lassulási fázis kell a beforduláshoz (meg akár 5 helyett 7-9 hullám)

   Delete
 29. Megint nem triggerelődött :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. még nem tört, ráadásul 10:00-kor hírek. Amikor a piac feláll egy jó szituációba és akkor érkeznek hírek, akkor nagyot tud menni (TA és funda találkozásakor)

   Delete
 30. Replies
  1. A dollar gyengulesre van itelve , barmi van technikailag a hirek felulirjak 😊 az otp alapokat is lehet h a Sanyi bacsinak ki kell segiteni kicsit 140 % ra vannak terhelve tokeattettel

   Delete
  2. Elhamarkodott ítélet! A hírek nem írják felül a TA-t! Szerintem!
   (TA szerint nem volt long jel H4-D1-n, TA szerint eddig nem longoltam volna, kifejtettem miért nem)

   MA50 és patt, havin. Lehet az oldalazás már megvolt, csak kisebbre sikerült, mint ahogy vártam és az első elképzelés volt a helyes. Vagy a kék verzió fut, vagy a zöldként jelölt, de most a kékre adom a nagyobb esélyt, ha két hét múlva sikerül valahol itt bezárnia a havi gyertyát. Longos pánik van, de még nincs klimax sem. (Egy visszaigazolás, hogy nem volt pár hete túladott a dollár a forinttal szemben)

   Delete
 31. Igen van vagy nincs sapkaja 😁 Valoban longos .de honnan indul ki tudja es mikor 90 % adtal a D1 fordulora 😊 csutortok meg belefet ECB ules

  ReplyDelete
  Replies
  1. szóval 10 esetből egyszer nem lesz igazam, a többi 9-ben igen :D Ker szempontból tökéletes :D

   Delete
  2. Teljesen ,d most nincs pozid 😊nekem van meg ,bar stoppoltam varom a ranyitasi lehetpseget ha lesz egyatalan 😊

   Delete
  3. Nincs, zártam a longot, lehet felteszem, h hol :D, ott volt jelem.

   Delete
 32. Mindig a piacnak van igaza! Meglátjuk. Nem hiszek a sávtörésben, most, de lehet nem lesz igazam. Ha letöri, akkor a résetek sem lesz betöltve ebben az évtizedben :D

  ReplyDelete
 33. Ez igaz valoban nem lesz 😊 de mar nem is erdekes

  ReplyDelete
 34. Ha sav akkor fordulni kellene innen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valóban a határon táncol (h4)

   Delete
  2. Valahol meg kellene vennem 😊szeri ted hol volna erdemes ?

   Delete
  3. én jelet várnék, ha van long jel h4-n ott, addig meg csak remény van, hogy fordul, továbbra is esélyesnek tartom, hogy itt valahol, de esély, amíg nincs vmi long setup

   Delete
  4. ha már megvolt a c/4, akkor akár 258 ig is lecsúszhat...

   Delete
  5. 258 talan erdemes az mar a sarga sav alja 258 260 megprobalom

   Delete
  6. Továbbra is azt gondolom, második jelre érdemes venni, valamelyik nagyobb tf-n (h4,d1), azoknak, akik pár hétig akarják tartani, kis tf alapján, csak ha ott ülnek mellette

   Delete
 35. En tartanam d1 csak hol lesz a jel ? Ha megirod tudom ha nem akkor nem hiszem m mem vagyok otthon telefonon nezem csak 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minimális elvárásom, hogy legyen egy HL, addig nem piszkálnám

   Delete
 36. eurusd m30: impulse jött le délre, hm, érdekes, ezt kötni fogja még egy....

  ReplyDelete
  Replies
  1. h4,h1 rsi még nagyon bullish, ZZ esély

   Delete
  2. Nézegettem a piacokat, valami durva dolog készülődik, nem tudom az idejét, nem látom az okát, de látványos lesz (részvénypiac). El kell mélyednem benne, mert ránézésre még nincsenek kész a szerkezetek, nagy dara lesz :D, ősszel?

   Delete
 37. Nagyon úgy tűnik ,h MA 50 havi és trendvonal havi állja a sarat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Az fogja is, de nem tartunk ott
   A gyertyának be kell zárnia, hogy véleményt alkothassunk, max napi szinten van most lehetőség erre

   Delete
  2. Naposon most két trendvonal metszeténél állhatott meg az esés. Nem fogok ilyen esés után a legkisebb jelnél fordulatot kiálltani, persze most is van rá esély, bekövetkezhetett egy "túlcsordulás" egy alakzat végén, de majd tényleg akkor, ha h4 csinál egy HL-t, addig nincs semmi, ami alapján azt mondhatnák, hogy fordul. Kell a PA, hogy megerősítse az elképzelést.

   Delete
  3. Ha nagyjából jól látom, akkor az kellene hogy vhol 267 felett zárjon 4H-s gyertya, h jelet kapjunk. Nem?

   Más: olasz választás nem lesz idén szeptember/októberben. Jövőre esedékes (pontos időpont nélkül), legkésőbb május 20-ig. Idén német választás lesz Ősszel, vélhetően nagy Merkel fölénnyel.

   Delete
  4. Igen modt olvastam .h nem engedtek az elorehozott valasztast az olaszolmak valoban

   Delete
  5. Egy magasabb aljra van szükség 4H-n, ez most alakul. A felfelé kört itt még nagyon kontratrendben kell játszani, mert megvan annak a veszélye, hogy a teljes korrekció (1D) beindulása előtt csinál még egy low-t. 267,5 körül kellene egy erőteljes kitörést produkálnia, ahhoz, hogy a fordulatra megfelelő PA megerősítéssel rendelkezzünk.

   Delete
  6. Setup is megvan, egy pár ponttal ki kellene vennie a tetőt a triggerhez

   Delete
  7. nincs trigger..., ha így folytatja setup sem lesz meg

   Delete
  8. Nincs változás :) Az euró a dollárral szemben erősödni fog ,jöhet bármi :) mondhatnak bármit ,jelezhetnek bármit irány 250

   Delete
  9. Eu dolcsiban a fordulat nem ilyen :(

   Delete
  10. ....és meglepődsz, ha mégse? :D

   Delete
  11. Neked legyen igazad ....,de nem hinném ,nincs kihuzás .stopkivétel ...semmi ,ráadásul a fundamentális hir is bőver az euró gyengülését kellene hoznia .Drági világos volt és érhető " pont az nem hiányzik az ECB -nak ,hogy monetáris szigoritásba kezdjen " ...hát ennél érthetőbben nem gondolom ,h beszélhetett volna mégis...

   Delete
  12. Ezt csak tényleg csak a fogyatékosok nem értik :) vagy aki nem akarja :)

   Delete
  13. nem ezek a dolgok mozgatják a piacot..., szerintem

   Delete
  14. Valoban nem , ha ezek mozgatnak a dollar erosodne a vilagos beszed utan.....

   Delete
  15. Mindenesetre érdekes, hogy egy jegybanki beszédre pont ellentétes legyen az irány. Itt még mindig arról van szó, hogy a kevesebb likviditás és a nagybefektetői (EUR long-2011 óta legnagyobb tételben) pozicionáltság a mögöttes felhajtóerő, valamint h a retail kb 70%ban EURUSD short poziban csücsül.. így még kevesebb a lehetőség a dollár erőben, egyelőre. De ez a technikai kép mögött/mellett van. Ha a pozicionáltság megváltozik, akkor lehet változásra számítani szerintem. Persze ez a mai dovish EKB után akár hamarosan is bekövetkezhet.

   Delete
  16. Szuper lenne 😁😊nem latom most lehetoseget

   Delete
  17. Szuper lenne 😁😊nem latom most lehetoseget

   Delete
 38. Azt gondolom , h a dollar forint tori a savot sajnos 250 vagy alatta lesz fordulatra esely , minden setapot letorolt 😢a havi tarthatja , de hol van a ho vege ami megmutatja .. ha akkor is torik soha nem tolti be a rest

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én 258,5-260 között várom a fordulót. Onnan viszont éles felkör jöhetne.

   Delete
 39. Több dolog van bennem.

  Egyfelől, hogy a várt negyedik hullám kicsi volt, egy kis korrekcióval megtörtént és az 5. hullám fut (257 környéki célárral, hetesen).
  Lehetőség még, hogy a mélyebb célárra megy most a piac (240-250), deviza negyedik hulláma sokszor nem lapos korrekció, hanem mély, azaz F61, ahogy a rajzoltam.
  Ami még bennem van az egy 4. végi ED verzió, ahol túlcsordulás van, azonban zavar a napos képen, hogy a gyors esésből lassulásba váltó piac ismét gyorsul, szóval statisztikailag nem jók az esélyek. A nagyobb tf-ken (havi alatt) fenntartható bear zónában van a piac, egyedül a havi piac bull még.

  Nem véletlen nem longoltam, nem állt össze a kép, volt egy kontextus elképzelés, kis tf-n fordulatra utaló jelek, de H4-t nem sikerült triggerelnie, pedig a határon táncolt. Itt a tökéletes visszaigazolás, hogy csak úgy célárnál nem szabad venni kell hozzá más is.Sokan vettek a sávhatáron, itt a long kirázás, még ha nem is úgy alakult, ahogy előzetesen elgondoltam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. eurusd: még a végén az 1,2 is meglesz, szerintem már nem annyira hihetetlen, mint amikor először írtam

   Delete
  2. Gyakorlatilag kiesett a savbol es marad a zold verzio ha fogja a tamasz

   Delete
  3. Akkor en most mondom :) eddig is igy volt ahogy mondtam ☺A napos aljan vagyunk innen a napokban felpattanas kovetkezik nehany forintot , es mivel a mozgok nagyon tavoliak egymashoz 50 ill 100 napis es a t.t indikator baziul lefele mutatja 😊 nincs sav nincs semmi nincs eu dollar paritas 😁😁😁a dollar gyengulesre van itelve azzal a dollar forint gyenguleserol ne is almodjatok 😁 Ezen irasok miatt nem shortoltam ill tartoztam a longokat itt setup ott trigger a nagy tudomanyos szoveg aztan talalat semmi 😁😁😁 Ez lesz amit mondtam 250 240 230 ennyi 😁

   Delete
  4. Én longoltam (227-230-tól, több tétellel, cashban), leírtam ide is, folyamatosan. A második felét a pozíciónak zártam március 14-n. Azóta nem longoltam és nem shortoltam, mert nekem nem volt megfelelő a helyzet. Azt is leírtam, hogy nem fogom longolni itt, mert nem tartom ideálisnak. Ha úgy gondolod hogy esni fog, akkor shortold, ha kifejezetten mások véleményét követed, akkor a tömeg része leszel, az nem visz előre, szerintem.

   Delete
 40. 10 bol 9 talalat 😁 most nem nagyon jott be ez lett az 1 😁

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D, ha lépek, de most nem léptem :D

   Sokkal komplexebb a kereskedés, mint ami itt látható. Ez csak a "térkép".

   (lásd: oldal alja :D)

   Delete
 41. Hat nagy mozgas nincs 😊

  ReplyDelete
 42. Koszonom a biztatast shortot inditottam 😂😂😂 jol allok

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hajrá! ... és kitartás!

   Delete
  2. Mindig lesznek akik másképpen látják :) Én gratulálok és feszülsz figyelemmel olvasom tovább az irásokat :)

   Delete
  3. Amugy nagy teret nem látok lefelé ebben a körben

   Delete
 43. mindjárt 1,17.. utána 1,1720.. ha felette zár szerintem még érdemes elnapolni az usdhuf vételt

  ReplyDelete
 44. Sajnálattal látom ,hogy mennyire elcsendesedett a blog . Én szerettem olvasni a hozzászólásokat, és egy kicsit okosodni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Részemről nyár van, augusztus 14-ig pihenés, longolom a nyarat. Net előtt sem nagyon vagyok. Gondolom mások is pihennek... Majd szeptember elején felpörögnek a dolgok.

   Delete
  2. Jó a short 5 let :) működött :) Komoly a plussz :)

   Delete
  3. Jó pihenést!

   K. G.

   Delete