Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 2 July 2015

Mol

A mozgás nem szép, de lehetséges. Ahogy a Richternél itt sem tetszik a negyedik hullám, de az esetek 15-20%-ban van ilyen, második lapos, negyedik mély. Nagy eséllyel a korrekció kész.


Itt is és a Richternél is vannak kétségeim, a korrekció, vagy a lefelé kör tovább jött, mint egy negyedik hullám matematikai esélye, szóval a bizonyossági faktor csökkent.

10 comments:

  1. Sziasztok, jó reggelt! "Ad" még egyszer köszönöm a lehetőséget a bloghoz való csatlakozásért. Úgy látom, hogy sikerült a regisztráció.

    ReplyDelete
  2. Nincs mit. Majd egyszer elmondom miért kellett meghozni ezt a döntés. Remélem nagyon hamar. Remélem minden olvasó reagált, mert nem fogok tudni pár hétig jogosultságot adni, szóval a nyár megy a lecsóba annak aki nem reagált.

    Felmerült, h datgyűjtésről van szó, de nem kell aggódni, bármilyen cim jó, nem néztem, h van e valóságalapja, csak regisztráltam.

    ReplyDelete
  3. Ha vkit érdekel azt hiszem be tudom állitani, h új bejegyzés esetén menjen email.

    ReplyDelete
  4. Hello Mindenkinek !Részemről is köszi . hogy itt lehetek .
    Tanulni tőletek is lehet és már tapasztalom ezt a fejlődésemben.
    Üdv.: Peter

    ReplyDelete
  5. Szia Ad!
    Gépen is telón is jó!
    Köszi :)

    ReplyDelete
  6. Na egy kalap volt a mai nap, lássuk a görögöket : lángra lobban e a görög tűz.... és eléri e Európát

    ReplyDelete
  7. Sziasztok! Én is köszönöm a meghívót!
    Remélem a görög kabaré folyatódik még egy kicsit, és eléri az általam várt 10500 körüli szintet a DAX, majd onnan fordul. Ha vasárnap az igenek győznek, majd keddre megsemmisítik az eredményt alkotmányellenességre hivatkozva (és bukik a kormány), még össze is jöhet. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pont most írtam egy cikket, hú, de egy véleményen vagyunk bizonyos kérdésekben és várakozásban, ez a megsemmisétés, de egy tuti ötlet! tetszik!

      Delete
  8. Nagyon elhúzódik ez a 14400-s szöszmötölés. 13800 nem fér bele az elképzelésbe?

    ReplyDelete