Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2015. július 12., vasárnap

DAX (CFD)

A jelzett zónából fordulat, egészen a csatorna tetőig ment. Nagy kérdés, hogy jövő héten mi történik. Van egy csatorna tető és egy bearish slignshotra esély. A kép alapján valamilyen esésre számítok a hét elején, a pa irányából, erejéből lehet majd következtetni a továbbiakra.
66 megjegyzés:

 1. holnaptól szabi, lehet még netem sem lesz :)
  azért a nyitó után résbetöltésre dobtam egy eurusd longot, nem tudok meglenni a piac nélkül :d A holnapi reggeli megvan :D

  VálaszTörlés
 2. Én írtam 1 hete kb, hogy ez itt dax, otp és eurusd long lesz, mennek is annak megfelelően.

  VálaszTörlés
 3. DAX-ban ~ most nyitásra fejeződött be egy gyönyörű impulzus, kiváncsi vagyok, mi lesz tovább.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ha ez tényleg egy korrekciós csatorna volt eddig a daxban, és ezt most törte, akkor egy vissza tesztet követő elszállás lehet ebből (bár eddig is igen intenzív volt az emelkedés).

   Törlés
  2. mindenesetre a pozikat kezelem, stopot mozgattam jócskán fentebb, figyelek.

   Törlés
  3. Nem kizárt az emelkedés, van rá alkalmasnak tűnő bontás, főleg a futi alapján, de engem piszkál az előző alj természete (prompt DAX-on gyanúsan egy b(zz) ).

   Törlés
 4. Én most ezt figyelem

  http://kepfeltoltes.hu/view/150713/Screenshot_2015-07-13-12-45-10_www.kepfeltoltes.hu_.png

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 4/c folyamatban? Talán a 4/b már készen van (h1 alapján).
   gyors is lehet, de nagyon :)

   Törlés
 5. AD től ,vagy aki elliben tuti ,hogy impulzivnál és diagonálnál 4.rsi nek alá kelle menni a 2.rsi jének....Fontos ,KÖSZ

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tf függvénye, szvsz, ha jó tf válaszásod, akkor a 4. töri az emelkedő rsi csatornát

   A tőzsdén csak egy tuti dolog van, ha nem vagy alázatos a piaccal, akkor csődbe mész, minden más valószínűség

   Törlés
 6. AD től ,vagy aki elliben tuti ,hogy impulzivnál és diagonálnál 4.rsi nek alá kelle menni a 2.rsi jének....Fontos ,KÖSZ

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. (megpróbálom újra, teló benyelte a válaszom)
   Diagonálnál az RSI képének elméletileg egy hsz-t kell formáznia, mégpedig ellentétes csúcs iránnyal. Tehát ha a diagonál csúcsa lefele mutat, akkor az RSI-nek a hsz-es csúcsa felfele mutat.

   Imp-nél pedig ha jó TF-en nézed, akkor az RSI valahonnan 40-ről fordul. Ahogy nézegettem, az 2-es is 40-ig lejuthat, sőt... tehát lehet azonos mélységű, de 38 alá nem mehet, max 1 gyertyára.
   Az Állami Nyomdát néztem még példának, hogy most mi fut, mert azt hittem megvolt az ötödik hullám, de az RSI szerint csak most lett kész a négyes... itt val'szeg a hetes TF a mérvadó.

   Esetleg ha egy kereszt párt vagy részvényt mondanál amit nézel, úgy könnnyebb lenne rájönni :)

   Törlés
 7. OTI hetes rsi re, diagonálnál nem hsz re gondoltam hanem LD-ED re,de köszi

  VálaszTörlés
 8. OTI hetes rsi re, diagonálnál nem hsz re gondoltam hanem LD-ED re,de köszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Félreértettél. Nem a grafikonra, hanem az RSI indikátor képére írtam a háromszög képét.
   Aktuális példa: http://prntscr.com/7so95l

   ----

   OTP: egyet értek Cimballival és a hetes TF az uralkodó jelenleg az OTP-nél. A mostani felmenetelt B-nek gondolnám a 4-esen belül. Szerintem fel fog még lassan kúszni ebben a csatornában, utána szakad le addig, amíg a hetes RSI 40-et el nem éri.
   Majd utána jöhet az ötödik hullám.
   meddig mehet fel a B/4? Hát, szerintem maximum 76%-ig, ami most 5920-ra muatat, de ha rendes flat lesz, akkor nem veszi ki az előző tetőt. Mert ugye egy extended flat bizony nagyon viccesen új csúcsot csinál B-ben :)
   Szvsz a 4900-4600-as tartományba mutathat le a C/4, de ezt majd csak később lehet rendesen megmérni.

   -------

   Beszéljük meg, pontosan mire gondoltál :)
   Több szem többet lát.

   Törlés
  2. Meglátjuk, de én ilyen széles 'negyedik' esetén elkezdenék gyanakodni - mi van, ha ez a nagy boldog fölfele nem c(imp), hanem zz, félidőben?

   Törlés
  3. Illetve még ott van az a lehetőség is, hogy a felfele c készen van. Nehezen számozható a felkör, de nagyobb tf-en pontosan két korrekció látszik a sok zöld között. Nem zárnám ki.

   Törlés
  4. Igen, iazad is lehet, mindkét alt verzióval.
   mostani felfele csatornázás nekem nagyon B szagú, olyan számozhatatlan komplex belsejű :) ami egy -hez illik :)

   Törlés
 9. Egyetértek veled amit irtál,és igazolja a kérdésem mert a 2w=56rsi ha 4w=40rsi,de most dupla flatt a B szvsz mert a 0626-29.ei napos gyrta szvsz egy X, de ha GBL lesz akkor a B uj csúcs is lehet ??? meglátjuk...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alt veriókra is figyelni kell, ahogy Depriv említette, de el kell tudni magad kommitálni egy irányba, hogy kereskedni is tudj :)

   Sajnos engem stop kivágott még 3600-nál, azóta mozi. Mondjuk most olyan shortos szemléletem van :)

   Törlés
  2. Shortos szemléletem nekem is van, de érdemes várni némi megerősítést. Ennek a csatornázott izének lehetséges bull 1(LD)+ 2(zz) +i bontása is.

   DAX is zenész, ott is sok a variáció, egyik durvább, mint a másik. Akkor is, ha nekem ott egy befejezésközeli r-flat c -re alapozó bear verzió a 'kedvencem'.

   Törlés
  3. Dax havi rsi nagyon magas és cimballi az otira is irta hogy 67nél nem shotolunk,ráadásul a daxnál is mindenki 10xxx vár ezért van GBL szvsz...

   Törlés
  4. Zs61! Vigyázz, itt sokan nem hetes TF-en kereskednek és ott az RSI más képet mutat, tehát simán shortolható, még Cimballi szabályai szerint is.

   Törlés
  5. Nálam akkor válik shortossá, ha a mostani csatorna alsó vonalát lefele törné, stop a csati fölé, célár C=A...RR kérdése.
   DE! Ez nem felhívás keringőre! :)))
   (lehet gép előtt sem leszek és meg sem lépem)

   Törlés
  6. melyik időtávon törje,mert h1 már törte...

   Törlés
  7. A csatorna alja törése még nem történt meg, sőt, csati tetején van most.
   Kb 5400 a csati alja most.

   Törlés
  8. Hát, nekem az messzi.. m5/m15-ön sasolom az emelkedés csatornáját, aztán ha azt töri, plusz jel is lesz, akkor kontra... Majd idejében kiderül, hogy kontra marad vagy trend lesz belőle nagyobb tf-en.
   DAX dettó.

   Törlés
 10. az napos, én 5-15 sel foglalkozok,a hetes rsi ? csak kiváncsiság volt,mélyebben akarom elemezni az ewp-t,de köszi

  VálaszTörlés
 11. Gbpnzd keresztet figyelem 4h-n várom hogy leforduljon. Volt egy szép impulse lefelé most korrekció fut felfelé aztán várok egy hasonló impulse lefelé.

  VálaszTörlés
 12. Lassan ideje lenne valami hírnek.

  VálaszTörlés
 13. EURUSD-ban akàr véget is érhetett a mai nap a korrekcio 2 honapja tarto B hullàma... csak egy lehetöség... mindenesetre elég jol bonthato 3-as hullàmokra... ha igy lenne, akkor jöhet a C hullàm az 1.2 környéki rés tesztelésével

  http://kepfeltoltes.hu/view/150715/388268923EURUSD_15-07-2015_16-51-47_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 14. Hát hírhez én nem nagyon tudom kötni, de megindultak lefelé DAX CFD és S&P is. DAX mintha m15-ön dagonálból fordult volna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagy b-ből :-/
   Ez így egyelőre csak tücsökp*cs. Van rendes divergencia, de kellene néhány rendes új alj/alacsonyabb tető konvergenciával, hogy rá lehessen mondani a fordulást.

   Törlés
  2. Ja, már vissza is rántották az amcsi zárásra az indexeket, legalább is az FXCM-es csarton, ahol a DAX 22:00-kor zár. Most nézek egy 24 órásat, ott DAX tegnap hajnalban 11600 felett is járt és mintha már lefelé menne, az esti felhúzás lehet 2/c. A spot piac meg a különféle indikációk viszonyával mindig bajban vagyok, a holnapi nap majd eldönti.

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Mostanra a hajnali felrántással az egész emelkedés már elmegy hosszú lábú ED-nek.

   Törlés
 15. Nagyon korán kerestétek a dax shortokat, még ha elméleti szinten is, már 1000 pontot ment az aljtól, több tf-en is szép long setupot prodkált. Valóban van esély lefordulásra, de továbbra sincs semmi, ami alátámasztaná, minden kontra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocsánat a spamért, nem értem mit csinál a telóm a bejegyzésekkel. Egyébként 11430-ról a minap volt egy longom, olyan 11550-re vártam a felfele kört, de persze nem vártam ki a tetejét, már 11530-on zártam. A pozíciók menedzselése még nagyon nem megy.

   Törlés
 16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 18. Válaszok
  1. Várakozást javaslok. Mind a kettőben van egy elég acélos bull trend, amivel szembe fogadni nem igazán ajánlatos.
   Ugyanakkor továbbmenet dolgában: OTP-nél én megvárnám, hogy új csúcsra tud-e menni, és ott hogyan viselkedik: DAX ~ nagy e-flat c-nek megfelelő szinten van, érdemes kivárni, hogy korrekció jön-e vagy fordulat.

   Törlés
  2. http://www.seeitmarket.com/u-s-and-german-stock-markets-await-confirmation-of-next-move-14571/

   Törlés
  3. Lehet, lehet...
   DAX-ban és SP-ben is vannak kételyeim (szerintem egy nagy felfele menet még hiányzik a képből, valahol a jövőben), de akár passzolhat is.

   Törlés
 19. Magyar piac, az eső oldalazó mozgással a bajom, h nem igazán látom térben v időben a párját, azaz sokkal de sokkal nagyobb az esélye egy nagyobb korrekciónak (pl 2.) vagy lefordulásnak (pl ld), mint a 4-nek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 4/b szinte kizárt (persze nem nulla az esélye, csak minimális)

   Törlés
  2. Egyformán látjuk. Ez így már túl széles negyediknek. Vagy Y/b, vagy csak túl gyorsan jött magasra és most nehezen esik be...

   Törlés
  3. Csak akkor tudom beilleszteni 2/b-nek, ha 'egy kicsit' megerőszakolom Elliottot...
   Lenne valami tisztességes korrektív alakzat a 2009-es emelkedés után (akár csak egy hsz), és mondanám, hogy OK, de csak a katyvasz van...

   Törlés
  4. Írtam anno, h ez a fel lehetett c of b, pont csati tető fogta, de lehet egy utolsó nagy c is a 2008-as emelkedés párja, meglátjuk, vmi korrekció ésöa lendülete miatt esélyes h c is, de idő kell h kiderüljön mi ez

   Törlés
 20. dax robby szerint 119xx lehet gbl...

  VálaszTörlés

 21. http://www.kephost.com/image/SBE9

  VálaszTörlés
 22. nálatok nem akadozik a betöltés...

  VálaszTörlés
 23. Megy valakinél a DAX certifikát mert nálam semmi,egyik sem megy

  VálaszTörlés
 24. Portfólió azt írta áll egész Európa.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi,azt hittem csak nálam a gond ,már újraindítottam még sem ment

   Törlés
  2. Elég lassú a probléma megoldása. Mindegy délelőtt amúgy sem érek rá. Remélem addig csak tökölés lesz.

   Törlés
 25. investing is megint szarakodik..

  VálaszTörlés
 26. DAX: most hívtam az erstét (tököm tele van, hogy nem tudnak normális appot csinálni, a PC rendszer sem műkszik...) nem tudott a srác a problémáról, ő lát árjegyzést a certire

  Random mükszik, cfd short (ott is), de csak kis tétellel 725-ről, sajnos kis tétellel... Tegnap lőttem certit is, de még arra sem emlékszem, hogy milyen certi árfolyamon... ha így folytatják teljesen megszüntetem a magyar számlát, csak akkor nem lesz markersem se... eddig is ez tartott vissza..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ( Markers helyett esetleg AmiBroker (sajna nem online). Magyar piachoz meg Concorde vagy KBC? )

   Törlés
  2. visszahívtak: nálam van a probléma mert más nem jelezte

   (sem a telon az app, sem a desk nem ad adatot...)

   Törlés