Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. január 29., kedd

Bux - napos - Erőtér elmélet

Vagy egy elgondolás, még nem dolgoztam ki a részleteit mélyebben, magamban csak erőtér elméletnek hívom. Nem tudom valaha foglalkozott-e vele valaki, vagy csinált-e valami hasonlót. Íme a naposon a bux célára:

Bux napos chart:


Nem pusztán össze-vissza húzott vonalakról van szó természetesen, bár első ránézésre úgy látszik  szerintem is :o). Megvan az oka, hogy melyiket miért húztam be. Azt nem tudom, hogy most működni fog-e, de kíváncsian várom.

4 megjegyzés:

 1. Ilyenről még nincs irodalmam,Kecskeméti István szokott ilyeneket előadni,könyve meg van, majd utána nézek hátha van benne valami leírás

  VálaszTörlés
 2. Csak így lehet előrébb lépni ha állandóan kísérletezik valamivel a zember,én is ezt teszem,láthatod,mindig keresek valami + újat az éppen aktuálishoz igaz én csak ezzel foglalkozom.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Köszi, egy gondolat, de nem volt időm,erőm dolgozni rajta, pedig van benne realitás, elliott és geometria keveredése ...

  VálaszTörlés