Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 2 December 2013

OTP - napos

A bearish verzió szerinti célzóna alján a piac.

OTP napos chart:




132 comments:

  1. Bankok sem lesznek soha a kedvencük az" illetékeseknek".Ezek azt hiszik hogy majd kiköltekeznek az emberek ha a betéti kamat alacsony.Mire való a párnaciha.azt nem tudják elvenni,>ba....sza is a csőrüket.

    ReplyDelete
  2. Ez is beérik lassan

    http://s20.postimg.org/4a4e33bf1/AAPL_D.png

    ReplyDelete
  3. üdv Ras

    Azt hiszem 1-2 nemzedék el fogja felejteni még a hitel szót is,és mindenki bezárkózik a maga kis világába mert ki tudja ki mit mond kinek.

    ReplyDelete
  4. Hali Tóni!
    Én mindig is arra törekedtem,hogy pénzt keressek és ne hitelben gondolkodjak,ezért soha nem is volt hitelem,vagyis úgy érzem"hitelem" van,(családi,baráti) de nem pénzügyi :-)

    ReplyDelete
  5. nekem volt 2009-be visszafizettem forintalapú,nekem is csak úgy van hitelem hogy hiteles vagyok:-)
    ez a legjobb hitel:-)

    ReplyDelete
  6. nem állítom, hogy bent van a csúcs, de esélyes (OTP)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akkor mi lesz az 5 ezres OTP-vel
      Pedig Felhúzhatta volna a BUX-ot

      Delete
    2. nem tom, OTP csúnyán néz ki, pedig buxnál jó lenne

      hetes dow esetében két hét korrekció után még lehet egy új csúcs, buxnál belefér, OTP minden tf-n rossz képet fest, meglátjuk

      Delete
    3. OTP sem szoktam nézni,de most megnéztem,hát van ebben még potenciál felfelé,szegény papert állandóan rugdossák,ezért kínlódva tud csak menni,arra vigyáznak hogy ne repkedjen mert a dev hitelesek megharagszanak és nem lesz szavazójuk.Ez az állapot el fog tartani a választásokig ,ahogy mondtam is.

      Delete
    4. Aztán nehogy ráugorjatok a longos oldalra,ez csak 1 vélemény,bízzatok magatokban,mindig az első megérzés a jó,ha nem ezt teszed belezavarodsz.

      Delete
    5. csak egy dolog zavar, hogy túlságosan egyértelmű, lehet Ras csak itt olvasol:

      havi:
      van egy havi szitu, ami bear (várom a megerősítést, mert szerintem nem szabályszerű az alakzat, bár lehet így is műkszik, dow miniben most lőttem meg és skalp sikeres volt - 3 percesen), továbbá besülni látszik a bullish sling, azaz bear

      heti:
      fordulós gyertya, majd most trigger és lefordulni látszik

      napi:
      bearish sling szólalt ma meg (szaggatott piros jelölés)

      Elliottba 1-2-1-2 szituba illeszthető

      Delete
    6. ja nem vagyok poziban, ez fontos, vélemény független

      Delete
    7. Hát igen nem szoktam olvasgatni másokat,nem érdekelnek sem az elemzők sem a fórumozók,itt leragadtam,de csak magamra hallgatok,ha netán hibázok,látom utána milyen lehetőségeim vannak,Nem szeretem lezárni a pozikat veszteségesen,nem kenyérre kell,ki tudom várni a megfelelő alkalmat és beleveszek még,mint az Apple-val,(tudod az előzményt)első céláram már meg van.Csak ez a pozim van,többitől megszabadultam,(persze származtatott alapokban is pihen egy része)meg kp,lényeg én sem vagyok poziban ,mert várok valamire,remélem bejön,én nem sietek.
      Ha netán mégis bear az irány akkor is ráérek belépni,feljön ez még értem,maradok az órás- napos chartoknál,havi-hetes messze van,addig sok minden történhet közben és fog is,de nem akarok okoskodni,ezért írtam mindenki magára halgasson

      Delete
  7. Toni, azzal nem is lenne gond, felejtsék el a hitel szót, bár az sem feltétlenül jó dolog.. De hogy a bankokra úgy tekintsenek, mint az ellenség lenne, az semmiféleképpen nem jó dolog.. Nem gondolnám, hogy ez a természetes, hogy félni kell tőle/tőlük. A bank, az bank, nem jótékonysági intézmény. Soha nem is volt az. De legalább az ember pénze biztonságban volt. Most mindenki külföldi számlán, euróban, dollárban, aranyban, vagy a fiókban tartja a pénzét.. Én így látom, de ez is csak egy vélemény.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egyetértek.

      Többfajta hitel van, szerintem a fogyasztási hitelek és azokhoz való könnyű hozzájutás, a felelőtlen hitelezés és a lakosság totális tudáshiánya a legnagyobb gond. (deviza hitel és kormányzati dolgokról nem beszélnék)

      Egy beruházási hitel (akár energiatakarékossági lakossági is) megfelelő önerő mellett, valójában nagyon jó döntés, hiszen a beruházással eredmény érhető el (pl energia megtakarítás).
      Cégek esetében nyilván plusz bevétel, ami jobb esetben profitot is hoz.

      Azonban a fogyasztásra (nyaralásra, szórakozásra, lásd tv, telefon stb.) hitelt felvenni egy felelőtlen döntés, amiért nagyon drágán megfizet a hitelfelvevő. (nagyobb vagy új autó kérdésköre is érdekes, mert a fentartási költségekkel nem is számoltak sokan - benzin, biztosítás, szervíz, téli gumi stb.)

      A lakáshitel:
      A hitelfelvevő felfogása:
      majd lesz valahogy, olcsóbb, mint az albérlet, hol laknék egyébként

      A hiba: aki nem volt képes az elmúlt 10 évben a lakás árának 40-50% -
      át (klasszikus beruházási önerő középutas elvárása, egyébként 70% lenne) félretenni 10 év alatt, az vajon a gyerekek, iskoláztatás stb mellett, 20 év alatt hogyan lesz képes kamatokkal együtt visszafizetni a felvett hitelt?

      hitelezési buborék, hasonlóan a 29-32-es válsághoz, évtizedes gondokat fog okozni

      Delete
    2. Megmutattam a Lányomnak én is hogy havi 20 ezer félretett forintjából hova lehet jutni 10 év alatt,
      "Könyvelő" barátom (igazságügyi könyvszakértő is)sem hitte el mit lehet kihozni belőle,igaz eddig nem is foglalkozott vele.

      Delete
    3. Ad!
      Ismered az elképzelésem általánosságban,én fel merem vállalni előre,(nem utólag)ha tévedek nincs gond ,nem fogok pánikba esni,mert a többség itt hibázik,közben csak kéne várni pár napot,.............joccakát

      Delete
    4. Péter itt nem magamról beszéltem mert én más szituban vagyok hanem általában a deviza és forinthitellel rendelkezők nagy köréről ahol már a gyerekekbe beoltják a hitelt ne vegyél fel mert látod mi is hogy jártunk cimszó, a saját személyes felelősségük a legtöbbjükben fel sem merül!

      Delete
    5. Sajnos nagyon sokan nem értik meg, hogy a hitel nem arra való, hogy megvegyél valami olyat, amit nem engedhetsz magadnak. A hitel az csak egy finanszítrozási forma. Valami olyan vásárlására, amit megengedhetsz magadnak. De a legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy valójában mit engedhet meg magának anyagilag, és mit nem... :(

      Delete
    6. Nagyon igazatok van Tóni és Desertfox!

      Delete
  8. Forgalom az mennyei.:-( eddig

    ReplyDelete
  9. OTI mindenből kiveszi a részét ha nem itthon akkor jön a kinti >ukrán balhé(mondják akár lehet államcsőd is)majd kiheveri ezt a hírt is.
    Ezért nem kereskedek vele mert kiszámíthatatlan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ott volt a napos bearish sling, pirossal, előre szóltam, benne volt a pakliban

      De igazad van, ha nem fekszik egy papír, inkább hagyni kell

      Delete
    2. Szerencsétlen papírt ezek letiporják csak hogy 1 pár szavazatot szerezzenek,remélem kúria nem a javukra dönt,néha elgondolkozhatnának hogy ők is csak spekuláltak a dev hitellel a forint hitellel szembe,jobban is jártak pár évig,bezzeg akkor nem kiabáltak.

      Delete
    3. Nem lenne itt ekkora probléma ha lenne munkahely,ott kezdődik a gond ha egyik elveszti a munkahelyét,onnantól padló,1 fizetésből nem lehet élni-törleszteni-gyereket nevelni stb,egyszerűbb a bankokat szidni.
      "Adj kölcsön mindjárt lesz haragosod" jó magyar közmondás

      Delete
    4. Láttam én is az indiken mi fog következni,de ha nem tudok itt lenni nem is lépek, főleg hatiban.Lényeg ami számított lezártam,meg a pénz is kell az utaláshoz,......szépen vonják a tranzakciós adót,csak lesek esetenként több millka utalás után mennyit leszednek.

      Delete
    5. én sem voltam gép előtt, amikor megjött a jelzés...

      lassan ott tartok, hogy drukkolok újraválasszák őket, az elenzék töketlen, akkor már a szar az ő nyakukba hulljon vissza....

      ezért vagyok kp-ban, nagyrészt

      a mezőgazdaság segített, de három év alatt a gazdasági csoda 0% növekedést eredményezett és egy haldokló gazdaságot, mi lesz, ha jön egy válsághullám?...

      Bocs, most b..tak fel telefonon, egy újabb csodálatos intézkedéssel, ami borítja a magánterveimet, de lehet csak meglöktek, hogy elhagyam az országot.... hezitáltam, lehet segítettek...

      Delete
    6. Hát, én még némileg reménykedem, hogy az első hullám beüt keményen még választások előtt... Megspórolnám azt a négy évet :-/

      (Ellenzékről szólván: dehogy töketlenek. Ahogy mondani szoktam, az a Mesterházi egy kis p*cs - ha megnő, még lehet belőle nagy f@sz... Oszt' erről részemről ennyit...)

      Delete
    7. Az az igazság hogy ma már kint sem könnyű ha csak munkából kell megélned és nincs nagy plussz a hátizsákban.Sok barátom van kint szerte a világban és látom kint hogy nagyon nehéz lehet most újrakezdeni,de hajrá.

      Delete
    8. Tudom nem könnyű, válság esetén jó helyem van itthon, beleértve a jegyrendszer bevezetését is (totális defffence stratégia)

      Beüt válság előtt a hullám, a baj az, hogy a hatásai választás után lesznek érezhetőek.

      Kösz, de a délelőtti v. délutáni maffia tagozat, nem választási lehetőség. Ez egyik szemtelenül lopja az állam pénzét, a másik pofátlanul.

      Delete

    9. Ha jól belegondolsz ez megy 1990 óta.
      Azért szavazok valakire hogy ne a másik nyerjen,most sincs alternatíva ez a baj,
      Egyébként Ausztráliában sem láttam még olyan miniszterelnököt(vagy Nőt)akivel meg lettek volna elégedve.Ott nagy gond az óceánon lélekvesztőkön érkező arab meg franc tudja milyen nemzetiségű menekültek,természetesen dolgozni nem akarnak, de úgy gondolják minden jár nekik,

      Delete
    10. Lehet én látom rosszul a dolgokat:

      A szocialista extrén újrafelosztó rendszereket már régen meg kellett volna szüntetni, de a politika nem tudta felvállalni, ha tett is rá kisérletet a másik oldal mindjárt nekiment. A pillanatnyi érdekek mindig felülírták a hosszútávú érdekeket. (vizitdíj, magánnyugdíj stb.).
      Soha semmiféle támogatást nem kaptam az államtól (egyetem elvégzését kivéve, de időszakos tandíjat fizettem).
      Mindemellett több lakás árát befizettem már a költségvetésbe.

      Én azt látom, hogy a társadalomban van egy réteg, aki nem tesz a közösben, de emelett úgy gondolja, hogy joga van a közös kasszából kivenni, ez a politikát nem zavarja. A baj, hogy nem munkalapú a társadalmunk, hanem segélyalapú, amíg nem a munkát támogatjuk, hanem fentartjuk a széles szociális hálót, az eredményeket elérőket büntetjük, a gyenge hatékonysággal rendelkezőket támogatjuk, de nem fejlesztjük, sőt motiváljuk is őket, hogy felelőtlenségeket tegyenek (szociális gyerekvállalás), aki pedig felemeli a hangját, azt rasszizmussal vádolják. Szerintem az első lépés az lenne, ha kimondanánk a problémákat (nem vádaskodva, nem rasszista módon, mert szerintem nem faji kategória, hanem szociális/kultúrális), szembe mernénk nézni azzal, hogy a szociális háló, a nyugdíjrendszer, az egészségügyi rendszer fenttarthatlan. Nem egymás ellen, hanem közössen kell tenni, mert a közösségeknek van ereje, de a politika által gerjesztett széthúzás mindenhol megvan. Ebben az országban senki nem meri felemelni a hangját, sem kis, sem nagy ügyekben. Nem szól senki, ha elé állnak a sorban, nem segít másoknak, ha rosszul lesznek az utcán, vagy hang nélkül tűri, hogy a különböző mutyik - legyen az bármelyik oldal - a szeme előtt rabolja le az országot. Ömlik a médiából a hülyeség, amit gondolkodás nélkül elfogad mindenki. Nincs felelősségvállalás a hibákért, sem a politikában, sem a meghozott döntésekért (lásd devizahitel). A hibák miatt nem a felelősök fizetnek, hanem a közösség, azok, akik megtermelik az értéket. Ezért lenne jó egy nagy válság, mert a rendszer - iszonyú nagy áldozatok árán - de drasztikusan és gyorsan lelépítené ezt a rendszert.

      Delete
    11. Felőlem jöhet a válság,de ezeket nem fogja tudni eltakarítani innen,még 1 "cunami" sem, mert ezek mind fent laknak a "dombon".A szegények meg még szegényebbek lesznek.Még egy generációváltás is kevés lesz mert menet közben megfertőződnek ,megfertőzik azokat is,.....legalább is én már nem élem meg hogy valaki olyan kerüljön hatalomra aki tenni is akar valamit az országért
      1990 szeptemberében a taxisblokát félelmetes volt az a csönd ,még 1x nem lesz ilyen mert most már a taxisok is egymás ellenségei.Ezt mi úgysem tudjuk megoldani,.....de hátha egyszer elzavarja-ják valaki aki nem oda való.

      Delete
  10. https://www.kbcequitas.hu/tajekoztato_2013_1203

    ReplyDelete
  11. Gábor!

    Neked volt bitcoin chartod a múlkor, ha még van nézz rá! :)

    ReplyDelete
  12. http://buxelliott.blogspot.hu/search/label/Bitcoin

    az említett 50%-ból 30 éjszaka megvolt

    ReplyDelete
    Replies
    1. bitcoin

      Franc tudja.
      Ez igy most ugyanúgy lehet flat, és akkor újévre kiveri a monitor tetejét, mint 4-5-1-2, és akkor megy 500 alá, de veszett sebesen.

      Delete
    2. lehet, de tört a parabola

      Delete
  13. USD szépen jön le, várakozás a korábbi 218.6 környéke

    ReplyDelete
  14. sziasztok
    nincsen időm itt a kép:

    http://kepfeltoltes.hu/131205/bc_nagy1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/131205/bc_pici1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  15. Portfolio Pró-ba nem tudok belépni,azt írja a számlám nem aktív,tudtok róla valamit ha nektek is kiírja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Annyit ír napok óta a telefonos rendszer, hogy holnaptól Xetra átállás lesz, ezért az nem fog holnaptól működni, app lesz helyette (ami eddig volt az egy kalap.., de lehet az is változik). Az átállás miatt lehet lezárták a rendszert

      Delete
    2. Holnap reggel 8 - íg átállás van. A randomnál új verzió is lesz, amit le kell tölteni a xetrahoz

      Delete
    3. Fontos, hogy a csütörtöki zárást követően az összes nyitott prompt megbízás törlésre kerül a Budapesti Értéktőzsde rendszerében.

      Delete
    4. Köszönöm a válaszotok,nem figyeltem a híreket,meg nem is tudok itt lenni csak néha benézek.

      Delete
    5. itt a megoldásod:
      http://index.hu/tech/2013/12/05/megint_akadozik_a_upc_internet/

      Delete
    6. Köszi Ad!
      B,,szná meg őket 1 talicska afrikai pirosf...szu kanmajom,nem ajándékfilmet akarok nézni ,hanem megbízható internetkapcsolat kéne,Adtam most nekik rendesen a 1221-en,,remélem visszahallgatják.Múltkor is felhívtam őket net kapcsolat hiánya miatt, erre ma küldtek postán egy választ hogy a hibát 72 órán belül elhárították ezért kártérítés nem jár,de adnak ingyenes filmet,agyam eldobom,nem mozizni akarok hanem tőzsdézni.

      Delete
    7. megértelek, én a T-offline-nal harcoltam, illetve először a Vidanet nevezetű kábelszolgáltatóval, majd lecseréltem a T-offline-ra, csak később derült ki, hogy utóbbi az előbbitől bérelte a rendszert, semmi nem változott, fogtam kicseréltem a kábelt digitálisra, majd elköltöztem és most ismét Vidanetes T-offline van, néha szaggat, néha meg nincs net... Back up, mobilról....

      Ez lesz majd az árammal, vízzel, közművekkel pár év múlva....

      Delete
    8. Hu milyen részletességgel írtad le a majmok alsó fertályát. :-)))))))))

      Delete
    9. Katonaságból jött,volt 1 alkoholista törzsőrmesterünk aki mindig ezt mondta ránk ha elbaltáztunk valamit,most előjött valahogy.

      Delete
  16. Ha ez lesz hogy akadozik minden akkor eladom a házat(Eddig kb 50 vevő jelentkezett rá)odébb költözöm 20ezer Km-el,remélem ott van folyamatos net,azzal meg elvagyok

    ReplyDelete
    Replies
    1. január végén kérdezz meg és megmondom :)

      Delete
    2. csak nem oda készülsz?AU

      Delete
    3. Skype néha lefagy de a beszéd az tökéletes a kintiekkel.

      Delete
    4. megjegyzem erre is szar a net (UK). itt meg öregek a kábelek ezért sosem lesz olyan sebesség mint "otthon".

      Delete
    5. Ad! Eladom minden házam .lakásom, üzletem, oszt mehetünk,majd beülünk Syney "bádogtetős" kocsmájába oszt szidjuk magyarul az ottani minisztert,nem mind 1 ki az,remélem nem OV-nak hívják,de ne is GY F-nek,közben meg nyomjuk WIFIN az ASX-SP-DOW-NQ-t.
      10 évvel fiatalabb lennék mennék is végleg,így csak max hosszabb kirándulás

      Delete
    6. nem megyek olyan messze :)
      félek is, hogy nem lesz jó netem

      Amerikában is vannak gondok az elöregedett hálózatokkal (pl LA)

      Delete
    7. nincs olyan messze,24 óra az út,ki lehet bírni,kétszer átszállsz jót eszel iszol alszol 1-et és már ott is vagy.közben meg nyomod a tőzsdét ha szerencséd van és van net.
      Remélem már hétfőtől itt tudok lenni,mert nincs fagyipénz ha nem vagyok,igaz APPL termel.

      Delete
    8. Úgy néz ki a lehetőségem meglesz, hogy elmenjek innen, de kereskedésben még nem állok ott, nem akarok itthon minden hidat felégetni, ha jön a válság, akkor a felépített stratégia itthon jobb lehetőségeket mutat (extrém esetben dulpa kajajegy :),

      De az igazság az, hogy nehezen tudom elviselni, ami itt megy. Épp tegnap mondta barátnőm, volt egy orvosok osztálytalálkozó nemrégiben, 30-an votlak, mert 100 külföldön dolgoznak. (150 fős évfolyam). Cimballi már másfél éve mondta, hogy ő úgy látja újabb exodus van, annyi magyar ment külföldre, kontraszelekció elindult, én sem leszek sokáig itt, úgy látom lassan igaza lesz, ismét.

      Delete
  17. szívás ma USA, Dow szerintem ED-t csinál, 3. hullám megy lefelé, de még nincs kész, utána lesz egy nagy pattanás, 150-200 pont, az ED tetejére

    ReplyDelete
    Replies
    1. küldik a linket a chartról,de addig ex-be beteszem.

      Delete
  18. Káosz van random nálam nem műxik rendesen, ajánlat bevitelnél hibakódot jelez!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a netboon felület fehér, nem látszik benne semmi

      Delete
    2. Szia Imi-boy!
      Nálam sem tökéletes

      Delete
    3. kidobott, nem tudok belépni általános rendszerhiba

      Delete
  19. Valaki tudja, hogy a portfolio kereskedési felületét, hogy lehet mobilróé elérni?
    A portfolio.hu appban nem találom, a régi honlapos elérés nem mükszik

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://erstebroker.hu/hu/erste_mobiltozsde.html

      Ilyened van?

      Delete
    2. szerintem ezt csapták le
      a korábbi app Portfolio.hu által adott felület szar volt, ezért használtam a netes elérést
      most találtam egy Portfolio Online Tőzsde app-ot, épp töltöm, ez lehet a megoldás, de a vélemények róla nem a profizmust tükrözik

      Jobb helyeken a honlapon van egy link, amiről simán le lehet tölteni, itt ismét elmaradt a tájékoztatás, csak annyi, hogy nem lesz. Majhd jön a csodálkozás, h leesett a forgalom...

      Delete
  20. dollár naposon bullish slinshot lehetőség alakul, ebben az esetben nem lesz meg a korábbi célár, kilőhet északnak (figyelni kell, mert korai még!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baszhatom:-)))), nem tudok belépni! :-((((

      Delete
  21. Szia Ad!

    Ez kell Neked:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.portfolio

    üdv,
    Nono

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi, pont ezt szedtem le

      első vélemény van rajta valami riasztási funkció, kiváncsi vagyok hogyan működik... tetszene, ha jól :)

      Delete
    2. ajánlati könyv nem látszik a certinél, a termék kiválasztásánál rossz az optimalizáció, találgatni kell, hogy melyik certit keresed, mert a vége már nem látszik (nem hagytak elég karakternek helyet, ahogy a pc-s program esetében is)

      Delete
    3. szintúgy rossz az optimalizációs álló helyzetben nem mutatja a vételi és eladási árat, sem a készletet, elfordítva igen (nem gondolom, h a telo a probléma Samsung Galaxy S4 mini 4,2 android). Elfordítva nem a valós készletet mutatja, hanem 0-t, a számlaegyenleg mutatja a valós darabszámot...

      Ezt nem a kereskedésre optimalizálták...

      Delete
  22. Nem látszik itt semmi mozgás a hati P pro felületén,sem ajánlati könyv sem grafikon,nem igaz hogy nem találnak egy szoftverest ebben az országban aki megoldaná végre a hiányosságokat,arra van eszük hogy a pénzt levonják,de szolgáltatni elfelejtenek,grafi egyiknél sem működik nálam.Albánia:-(( majd ezek is felajánlanak ingyen filmet mint az UPC

    ReplyDelete
  23. Portfolio helpdeskjének a számát tudja valaki, telo csere közben elvesztettem, a honlapon nincs kint, eljutottam oda, h hívám őket, fizetek az ajánlati könyvért. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. NetBroker Help Desk: (06 1) 235 51 51.

      talán ez jó

      Delete
  24. be tudtam lépni, de semmi mást nem tudok csinálni

    ReplyDelete
  25. Nekem a sima POT működik rendben.
    Mondjuk én mindent máshonnan nézek hozzá, szóval eleve csak fapados.

    ReplyDelete
  26. Nah igen, ezt szerintem semmire nem optimalizálták! :D
    Valahogy mükszik, ennyi!

    ReplyDelete
  27. Riasztás funkció nem működik

    ReplyDelete
  28. tegnap írtam:

    "szívás ma USA, Dow szerintem ED-t csinál, 3. hullám megy lefelé, de még nincs kész, utána lesz egy nagy pattanás, 150-200 pont, az ED tetejére"

    úgy látszik kész, kétszáz pont meg is lett hirtelen

    ReplyDelete
  29. Nem is bánom hogy nem tudok itt lenni ez már kereskedhetetlen.Addig Pihenő ha csak nem lesz valami tisztább helyzet.P.Pró felület is egy nagy nulla,azt mondták mondjam már el mit nem találok és mi nem működik,kivágtam a ker. felületet a képet meg el küldtem nekik,oszt felsoroltam.Röhely.

    ReplyDelete
    Replies
    1. én is írtam az app-ra véleményt, nem jelent meg

      Ras küld el PM-ben és akkor én is kontrázok nekik, hátha, hátha tömeget képezünk

      Delete
    2. Lassan már azt kell felsorolni hogy egyáltalán mi működik ezen a felületen ez rövidebb.Válasz még nem jött.de rohadt kíváncsi vagyok.

      Delete
    3. ConCorde-tol meg már telefonáltak hogy mennyi az idei nyereségem eddig,....fizethetek a költségvetésbe,inkább az éhező gyerekeknek adnám mint "ezeknek"

      Delete
    4. Erste Netbroker Pro: Se grafikon, se kötéslista (csak határidős bux)
      Webes felületen nincs real time, késik jó pár percet, szóval még telefonnal sem tudtam mit csinálin... BOTRÁNY
      Kellett ez nekünk?

      Delete
    5. Rendszeresen ba.....gatom őket,ma is kaptak rendesen,felsoroltam nekik mik az állandó probléma amit a mai napig nem tudtak megoldani mióta ez az új pró felület van,a mai napról már nem is beszélek.még nem válaszoltak.Más cégnél is van gond,Concorde azért jó mert ott a bróker, telefonon lerendezi helyettem,ha szarakodik a rendszer.
      Ínternetre meg két szolgáltató kell,de van feltöltökártyás mobilnetem is,csak akkor fizetsz ha használod,erre bőven jó végszükségre ha nincs áram

      Delete
    6. mondjak jobbat?

      Net:
      éles számlán ügyletben USAban, valami elment, a net v a gép, mert leszakadtam, azonnal backup, nem indult a net, majd teljesen leáll a gép, másik gépeken nem találtam a ker progamot, Windows visszaállt az előző állapotra, 18 percig vakon, kicsit feszülten, de a net stop állítás közben szállt el, az egyik lábát, már pluszba húztam, ennek ellenére azért volt bennem feszültség

      Delete
    7. Basszus, ezért fontos stoppot rakni, bekrepál valami és beüt egy 2011. szeptember, az nagy szívás.
      Ad, a dollár ker időn kívül fogja megcsinálni a célárad, ahogy azt írtad is pár napja.

      Delete
    8. USD közelít a célzónába (218)

      Delete
    9. nem baj, mert gondoltam ma rá,d e nem votl trigger, ahhoz meg kell a hétfő, talán ked, biztosabb bevétel jobb, mint a bizonytalan

      Delete
  30. Zaner mobilplatform telepítve
    ....

    ReplyDelete
  31. Dow, akár egy nagyobb esésre is kész szerkezettel rendelkezik most (nem a napi növekedésre mérve) és hamarosan hír (21-kor), 23-38 % lehet benne a mélypont és a tető közötti szakaszra gondolva

    ReplyDelete
  32. a hírek egyelőre nem rángatták meg a piacot, inkább csak kicsi sávban van, innen fordulhat fel, vagy élesen letörhet, mint ahogy fent jeleztem

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. üdv
    Egyenlőre az OTP,MOL nyáron feltett elképzelésem alapján mozog FÖLDVÁR felé félúton, most valami jeleket látok a grafikonon hónapok óta de a jövőhét ill. talán még a dec. nek is el kell telni, hogy az elképzelt cél árakon módosítsak.
    http://kepkezelo.com/images/q5altmtwfknpyqyg29fl.png
    http://kepkezelo.com/images/biyg2t2yewyv9wiwkv3f.png




    ReplyDelete
  35. "Ha egy békát beleteszünk forró vízbe, kiugrik, ha hidegbe tesszük és elkezdjük melegíteni ott marad és megfő, ez a katasztrófa receptje" - Dante pokla

    Milyen igaz ez a mostani gazdasági helyzetre

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ad!
      Látom te nem figyelsz,pedig naponta többször ismétlik,
      Magyarország jobban teljesít."Pannon puma" kutyafasza a mostani állapothoz.
      Minnyá, huszon.....5ezer lesz a BUX.

      Delete
    2. ez olyan mint a tőzsde, nem a híreket hallgatom, hanem a grafikonokat figyelem, a hírek "szerint" dübörög a gazdaság, a valóság (grafikon) pedig nagyon más, de erről már leírtam mindent, de tudom múltkor én is ezt mondtam neked :)

      Delete
  36. Erstétől itt a válasz
    .
    Igen, sajnos a grafikonok egyelőre nem kapnak adatot és ezért nem elérhetőek, illetve a kötéslista sem működött rendesen és a BUX index sem mutatott adatot. Kereskedni azonban rendben lehet .
    Fejlesztő kollégáink kiemelten foglalkoznak a felmerült problémákkal, reményeink szerint hétfőre kijavításra kerülnek a hibák.
    Szíves türelmét kérjük!

    Üdvözlettel:
    Szabó Gergely

    Az igaz hogy nem működik semmi amiért fizetek,de vakon kereskedhetek,
    vicces a fiú,de ennyire telik a legnagyobb brókercégtől
    .........Jobban teljesít

    ReplyDelete
    Replies
    1. ezek brókerek?
      A kereskedés alapja a grafikon, a pontos grafikon, főleg ha TA alapon kereskedsz, az adatok, a késleltetés nélküli adatok

      ha a markers nem kellene már otthagytam volna őket... bár mostanában nem kerestek rajtam

      Delete
    2. Napost már betettem kb 3 hete,hol gondoltam a végét,csak amatőr vagyok,úgy is.........ha ez 3szög lesz a 4-ben

      http://s20.postimg.org/s5ntdbn2l/SPH2.png

      Delete
  37. Ras, nekem ugyan ezt mondták telefonban.. Nincs grafikon, de kereskedni lehet, sőt, ha gondolom, hívjam őket és külön díjazás nélkül ők is kötnek nekem, de hogyan, ha nincs grafikon?? Hétfőre... Aha, ahogy az erstét ismerem, majd talán jövőre. A tőkeáttét hibájával is kiemelten foglalkoztak, sikerült is megoldani egy laza fél év alatt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. OTP viszont továbbra is zavaros nekem. Egy nagy hullámot látok, lefele.. :S

      Delete
  38. USD-be 218,56 volt eddig a mai alj

    ReplyDelete
  39. USD napos slingshot esély!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma visszavettem vettem 600 darabot

      Delete
    2. Óvatosan ember! Volt már ilyenre példa pont a lefelé körbe, amit kivett :)
      Kisebb tf-n eső csati még nem tört

      Delete
    3. rögtön alkalmazom a kézi stoppot, ha kell

      Delete
  40. Azért még nem tökéletes a rendszer, otp short certi kötéslista és usd certi kötéslista nálam üres, pedig mindkettőből vettem ma.

    ReplyDelete
  41. dollár, távoli a sling, azaz nincs

    ReplyDelete
    Replies
    1. zárás után törheti a trendcsatornát, vagy van még egy hullám délnek

      Delete
    2. megtartottam a mai vásárlást, aztán holnap meglátjuk mi lesz

      Delete
  42. richter short certi jól teljesít, nekem nincs....

    ReplyDelete
  43. Most értem ide,hatit jól beverték,ker felületen grafik sehol,jól dolgoztak a szoftveres fiúk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezzel a felülettel akár csukott szemmel a falnak,nem tudom ki a felettes szervük ,már nekik kell telefonálni mert ez így már nem mehet tovább.

      Delete
    2. Mo, csak a lábaddal szavazhatsz....
      Ma rajtam is buktak, nem kötöttem, mert nem láttam az árakat..

      Delete
  44. Új bejegyzés, nézzétek meg, érdekes!

    ReplyDelete