Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 29 October 2013

OTP - órás

Gondolom annak, aki olvas nem kell kifejtenem az c/ed, vagy 5/1/LD, vagy 5/ed lehetőségét. Csináltam gyorsan egy számozást óráson, íme:


Egy lehetséges célzónát rajzoltam, ami nem feltétlen a mai napra szól, sőt esélyesnek tartom, hogy ma egy zöld gyertyát produkálhat majd a piac.
A napos ábra frissítése a tegnapi adatokkal. A célzónában látható, meghúzott csatorna pontosan aljáról fordult le a piac.


19 comments:

  1. elvitték most USD-m 2500db 69-n

    ReplyDelete
  2. Bank szívatást csak nem hagyják abba,így sose lesz a bux 20 ??ezren ha így megy tovább.:-((((((((((((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én 19900 tól folyamatosan shortolom, sávosan. Nem hiszek a csodákban, sem a fideszben. 18600-nak már örülnék, de szűk stoppot teszek.

      Delete
    2. Én azért megpróbálkozok vele.

      Delete
  3. Zsiger az nagyon működik náluk,1x csak észhez térnek,vagy reménytelen eset.

    ReplyDelete
  4. Nem értelek Ras, hisz minden rendben, tegnap os hallottam, hogy dübörög a gazdaság, ma kijött, hogy kevesebb a munkanélküli, a banlpk is elbírják a rezsicsökkentést, a közmű cégek közül sem ment senki sem csődbe, egy fityesez szerint "ezek szerint tényleg volt ennyi tartalékuk"... Imf hitelünk sincs és megtehetjük, hogy cserébe évi 100 milliárdal többet fizetünk, mert dübörög a gazdaság, miért vagy ennyire savanyú, a tőzsde a nemzetközi tőkések összeesküvése miatt esett, nemde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Éppen most jöttem vissza,beszélgettem az elektromosokkal,végleges bekötésre mostantól 8 hónapot kell várnom,kivágtak tőlük több 100 embert a rezsicsökkentés miatt aminek még nincs vége.Azt mondják örüljek neki hogy egyáltalán van ideiglenes áramom,mert lehet eljön az az idő mikor sokaknak nem is lesz.(Télen)Hajrá Magyarország,mindenki minket utánoz,Még azt is tudják hogy hány méterre vannak az ELMÜ-s autótól,úgy le vannak figyelve.Csodálkozunk hogy falvakban 1 kampóval szedik az áramot az emberek.Tiszta, nyugati stílus,biztos onnan lesték el.

      Delete
    2. A saját tulajdonú Üzletem "építményadóját",10%-al megemelték,mondván inflációval növelt,akkor most mennyi is az idei infláció?Tudomásom szerint nem ezt hangoztatják.Természetesen örülhetek, hogy "csak" 10 és nem 20%-al növelték.az ép.adóm.Kádár J. "Apánkra" emlékeztet,nem is tudom miért.

      Delete
    3. Kicsit mind ha sunyin elinflálnák a pénzünket,úgyhogy bele kell húznunk a tőzsdén, hogy utolérjük magunkat.
      Nézzük mit csinál a BUXI óráson RSI 40-nél,eltapossa? MA 50-200 ?

      Delete
    4. Nem érezted az élt?

      Kádár rendszerben tanultak, fiatal kommunisták voltak, a vezír is, megtanulták a leckét, profin csinálják, igy ne csodálkozz, ha ismerős.

      Delete
    5. Én azon csodálkoznék de nagyon, ha végre flottul menne itt minden,lehet újra kéne születnem.
      Na nemsoká jön a jó beszálló,ki kell használni mindent,csak már végre tegyenek pontot a dev. hiteleseket megmentem akciójukra.

      Delete
  5. Ma teggel Pogácsa is nekik ment, pedig az utolsó papírral rendelkező közgazdász lehetett, aki támogatta őket és valahol, valamilyen egyetemen még jegyzik... de nézd a forint erős, az infláció és a hiány alacsony, eddig ez őket igazolja

    ReplyDelete
    Replies
    1. és vszinű mi tévedünk, legalábbis nagyon remélem, mert ha nem, akkor 2015-16 nagyon sok magyarnak szörnyű lesz

      Delete
    2. De milyen áron igazolja őket,ha a családunknak nem adnánk enni ,nekünk is mennyi megtakarításunk lenne,csak nekik meg túl kéne élni.
      Hát igen így is lehet.

      Delete
  6. Ha ez lesz???,ez oda mutatna
    http://s20.postimg.org/7vknwxj7x/D_House.png

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egyelőre nálam még ez nagy kérdés.

      Delete
    2. Szegény APPL is mit szenved kint
      http://s20.postimg.org/3rjp4fn9p/AAPL_28.png

      Delete
  7. "Óvatosan indult a kereskedés, majd a vevők megérkeztével 100 pont feletti pluszban zárt a Dow és 0,6 százalékos pluszban az S&P500. Holnap teszi közzé döntését a Fed a kétnapos ülés után, de a piac nem számít rá, hogy már most visszavenne a tempóból a Fed." - porfólió

    Én azért nem vagyok ebben ennyire biztos, naposon alakulgat egy kedvenc alakzatom, ami nem felfelé mutat :) meglátjuk mi lesz belőle .)

    ReplyDelete