Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. augusztus 14., szerda

OTP

Már nagyon ideje lenne egy komolyabb piaci áttekintésnek, tudom. A fő indexek nagyon abba az irányba mutatnak, hogy pár napon belül összeállhatnak egy komolyabb esésre, akár három napon belül, egy erős impulse mozgás után elérhetőek lennének az új csúcsok,  melyek a nagy B hullámok végét is jelenthetnék. Az OTP esetében még mindig lehetséges egy nagy 5. hullám, de ennek esélye napról napra csökken, marad az LD verzió (55:45)

Naposon szünet gyertya eséssel, még mindig felfelé várom, alsó zóna elérhető.

OTP napos chart:

OTP órás chart:4 megjegyzés:

 1. Ezt az OTP-ét nagyon sokan várják föl fele még én is min. 4650-ig. Te szoktad írni arra megy amerre a legtöbbnek fáj.

  TWER

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Nagyon sokan" - péntosan mennyien és kik? a szentiment szerint 49-51 naposon a bull és bear várók aránya, azaz csak megérzés, amit mondasz, érzelmi befolyásoltság, nem adatokkal alátámasztott tények.

   Hetesen láthatóan ellenállásként kezelik a csati aljat, ha fölé megy, akkor SC indulhat, mert ott vannak a stoppok a hagyományos TA alapján

   Törlés
  2. "Nagyon sokan" - péntosan mennyien és kik? a szentiment szerint 49-51 naposon a bull és bear várók aránya, azaz csak megérzés, amit mondasz, érzelmi befolyásoltság, nem adatokkal alátámasztott tények.

   Hetesen láthatóan ellenállásként kezelik a csati aljat, ha fölé megy, akkor SC indulhat, mert ott vannak a stoppok a hagyományos TA alapján

   Törlés
 2. Az alsó szár fölé kerülés nagyon sokaknak fájna...

  VálaszTörlés