Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 8 May 2013

OTP - napos

Naposon a célzónába, de az ideális szintet még nem érte el, fordulós jelet nem láttam még. Adott esetben még a felső zónáig is eljuthat a piac. Na azért az elég magasan lenne :o), de nem lehet kizárni.


3 comments:

  1. üdv

    Akinek sas szeme van OTP-nél 2 db ék is van kis ék vél ár 4750 körül ekkor le törik a nagy ék is ez lesz az érdekes, BUX szintén ékelődés hati szintén.

    ReplyDelete
  2. Az én sas szemem csak a fordított fej-vállat látja még mindig ezen a képen. ,-)

    ReplyDelete
  3. Hé, kontextus! Nagyon fontos!

    Itt helye van/lehet a fordulatnak, fordulós jelzés és set up kell, amikor poziba lehet lépni, nem kell siettetni, vagy vitatkozni, a piac fogja eldönteni kinek van igaza. Számítok egy nagyobb fordulatra, de nekem mindegy, hogy 4840 vagy 4860, vagy 5050 lesz a megoldás, nekem kell a piacnak a jele, hogy belépjek (intuitív setuptól eltekintve)
    Lényeges megérteni ezt, a fenti charton nincs jele a fordulatnak, a fenti chart a legvalószínűbb kimeneteket mutatja elliott szerint, ahol van még tér felfelé.

    Elég régóta vártam ezt az emelkedést, kaptam érte hideget-meleget, csak azért mert ezt tartottam a right look-nak, most itt van, lehet benne még mindig pár nap emelkedés, ott az ideális felső zóna is.

    ReplyDelete