Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. április 8., hétfő

OTP

Aki régóta olvas tudja, hogy szeretek sokkolni, na most fogom kiverni a biztosítékot,  mert jelenleg semmi nem utal erre, de épp ezért kezd izgalmas lenni, mert ez a verzió nagyon-nagyon fájna sokaknak és ezzel nálam a reális kategóriába kerül. Ráadásul RSI-t nézve, még adja is magát, sőt, korábban is fent volt ez a fajta elgondolás, számozás, csak a ZZ helyett dZZ-ben kell gondolkodni. Ha nem lenne olyan a helyzet, a lefordulások nem történtek volna meg pár termék esetében simán ez lenne az elsődleges verzióm. 

OTP hetes chart:


Na, jó! Nem akarok görcsösen kitartani egy bull vagy bear beállítottság mellett. Az OTP esetében simán belelátom, hogy a hét elején még csinál egy új low-t, majd északnak fordul, de ez nem feltétel, tényleg ideje van egy emelkedésnek. Ha LD jön lefelé, akkor is mehet felfelé majd egy éles 4. hullám. 

Azért elgondolkodtató, mert a dollár árfolyama és lehetséges mozgása miatt még egy 5. fel beleférne.... Az pedig nagyon fájna a tömegnek :o)

2 megjegyzés:

  1. Különben a tanulás kedvéért mindig jelölhetnéd a ZZ vagy dzz mozgását egy vonallal.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem itt lesz valahol a korrekció teteje.

    VálaszTörlés