Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. január 22., kedd

Bux

Ugyanaz a helyzet,  mint az OTP-nél. Időben sokkal nagyobb korrekcióra számítok. Egyenlőre azt is belelátom, hogy csak most alakult ki egy utolsó 4-5, azaz tegnap lett csak meg a csúcs, igaz záróban, amit feltételesen kell kezelni. Természetesen flat is lehet. 

Bux napos chart


10 megjegyzés:

 1. Boy ebben egyenlőre az a szívatós, hogy még most sem bukot a verzióm, pedig hajszálon múlt pedig már be akartam zengeni hogy 1 éve futó verzióm kakuk. De még nem ez a tőzsde kiélezi a helyzetet az utolsó pontig most vagy reményt ad hogy jó a verzió vagy valóba jó.

  VálaszTörlés
 2. mindenesetre én zártam a reggel nyitott kevés hati és otp shortot

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tabról nem tudom most megnyitni, nem tudom mire gondolsz

   Törlés
 4. Köszönöm a képet emailben!

  Majdnem lehetséges, pár ponton kell számozásbeli módosítás, ami nekem nem tetszik a right look hiánya. Ed esetében a belső szerkezet zz vagy dzz, ezt figyelembe kell venni. Rsi bull, eritkán indul innen esés, szvzs min. egy felfelé kör lesz...

  VálaszTörlés
 5. De honnan? Junkie

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Junkie!


   Rsi csúcsról, 80as érték felettről.

   Ad

   Törlés
 6. Otp: nézem a megnyúlt 5. esetét is, ebben az esetben egy méretes korrekció jönne, ua. Rsi magas értéke zavar, de ez extra megnyúlt 5. esetében, ami egyben c hullám is beleférhetne... jó lenne tisztán látni karácsonyt....

  VálaszTörlés