Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 7 December 2012

USD/HUF

Éles emelkedés jött tegnap, a forint gyengült. Én zártam a longjaimat, mert nem vagyok benne biztos, hogy lesz még egy kis kör felfelé. Ha igen, akkor a képen jelölt zóna ideális lenne.

USD/HUF kereszt, napos chart:


6 comments:

  1. üdv

    A héten nem voltam a pozícióim most ellenőriztem mindenből 0 db, jó vizsgázott a saját fejlesztésű robotom a hatiba szépen bele adott 18300-nál és zárta 17850-en igen csak a megbízást jó kell be állítani haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üdv Twer!

      mi a meglátásod, hogyan tovább?

      Delete
  2. milyen platformon sikerült ezt megoldani?
    nagyon zavar, hogy nem lehet pl. egy randomnnál egyszerre stoppot és profitszintet is beállítani, mint pl. a metatraderben.

    ReplyDelete
  3. Tartom magam a tavalyi elképzelésemhez, most föl a BUX 18500-600, de ezt már írtam és onnan most már tényleg irány erősen dél ja platform olyan nincs azért röhögtem mert eladást én tettem ki 18300-ra és a vételt szintén manuálisan 17850-re, mivel fölfele vagy egy 4-be de inkább A hullámba gondolkodtam és le egy B-be akkor már itt vége kellene lenni és most indulna egy C 18500 vagy fölé.

    ReplyDelete
  4. Boy

    Még egy kis kiegészítés a BUXnál árgus szemmel kell figyelni a 17500-at mert ha szignifikánsan töri 2000 pont benne van délnek erre most azért kisebb esélyt adok mivel a nemzetközi hangulat elég pozitív és ha egy A hullám jött le a múlt kor akkor a B még északnak nincs kész karácsonyig el sz. a B-vel jan. meg mit hoz erre megint az a válaszom mint tavaly hogy a indexek 85%-ba az el múlt 20 évbe emelkedtek, ezért a B még egész jan. végig szőrözheti.

    ReplyDelete