Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 13 December 2012

USD

 Nap végére bement 216 alá a keresztárfolyam, sőt a grafikon szerint a 215-t is majdnem megérintette.  Talán lehet benne még egy kis erősödés, de nagyon sokra már nem számítok, egyenlőre.


18 comments:

  1. A Bux és az OTP esetében sok bennem a kérdés. Simán belelátom, hogy 200 pontos GAP-pel nyit a bux, az OTP esetében nekem hiányzik egy 4000-4015 környékéig történő korrekció

    ReplyDelete
  2. Bedöglött a rendszerem (Portfolio online), nem tudom elérni a piacot, kár érte, mert az A hullám előtt pozi egy részét, lehetőség szerint, zártam volna USD-ben, hirtelen fel, nekem a hullámnak tűnik...

    ReplyDelete
  3. Kár az otp-ért, be akartam lépni, de még mindig nem rakták rendbe a mobil élérhetőségekem....

    ReplyDelete
  4. Hali!

    Nálam a harmadiik hullám (mai impulse) röidebb mint az első. Ez alapján ötödik nem lehet több mint 4112 (jelenlgeg) (ez lenne 1. pont)ami után min 4000 körülre várom. A korrekció vége jelölné ki a 2. pontot. Jól látom?

    ReplyDelete
  5. Szia!

    Nem látom (most), de a mozgás alapján nem zárnám ki, hogy egy nagy ED lesz felfelé (lehetne végre ekkora szerencsék). Ebben az esetben ZZ-kből állhat a felfelé kör, aminél a vagy c hullámban gyakori az LD és az ED, erre érdemes figyelni.
    Szóval ha a harmadik rövidebb, mint az első, akkor a belső szerkezetet érdemes megnézni, ZZ esetleg dZZ szóba jöhet e, mert akkor egy LD, vagy ED hamar képbe kerülhet.

    ReplyDelete
  6. Most inkább zz. és csak 3. fele lehet felfele. 4115 környéke jó lenne tetőnek akkor is.

    ReplyDelete
  7. Kicsit szemetelek ide úgy érzem, de ha nem kérdezek akkor lassabban jön az eredmény. Bocs!
    Szóval ha a korábbi felrakott ábrádat is nézem, akkor abban most benne van/volt egy 4120/4180/megnyúlt v, hullám. Itt ii-iii. hosszabb mint 0-i. Tehát mehet többet is. Közelebbről nézve tegnap 4088/4112 közé vártam. Itt viszont már nehezebb a terep nekem. Legközelebb majd az időtávval kezdem a kérdést.
    Egyelőre érdekes helyen van.
    :)
    Köszi a türelmet és a válaszokat!

    ReplyDelete
  8. Sziasztok!

    Azt hiszem bux1212 végelgyengülésben fog elpusztulni! Már nem is mozdul!

    ReplyDelete
  9. Twer!

    Tettél már valamire tétet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boy zártam a maradék kemény 2db hati 1212 shortom 17790-en és van nem nagy tétel 12 db 1312 shortom.

      Delete
    2. hát ez a hét nem sok sz.rt ért!

      Delete
  10. Szépen hozta az éket. AD szerintem egy pillantást megér. Ha "hétvégén" nem törik le akkor hétfőn reggel szerintem magas labda lesz még mindig. Várom a véleményed.

    ReplyDelete
  11. Ui: Jó pihenést mindenkinek!
    Előre is kösz a választ!

    ReplyDelete
  12. Sziasztok!

    Mindenképpen ránézek!
    Ahogy látom nagyjából hozta az elképzelésed Gábor! Gratulálok!

    Elliott mellett érdemes nézni az RSI-t (vagy más indikátort), mert sokszor segít, hogy hol állhat a piac. Cimballi sokat tud róla, a tréningjén tanítja is (nem tudom Te jelentkeztél-e vagy sem)

    Érdemes arra is figyelni, hogy a likvidítás nagyon le fog esni a közeljövőben, hatiban már látható is, ez azzal is járhat, hogy nem mozog, vagy hirtelen elmozdulások jönnek, lehet érdemes pihenésre használni inkább az időt, vagy nagyobb képet elemezni!

    ReplyDelete
  13. Tréning majd akkor ha az alapok fixek lesznek. Egyelőre itt a füzet és bár kiolvastam, a részletekkel még kell foglalkozni. RSI (érték és csati) mellett nézek mást is. Pl.: STS-t CCI-t, ChMF-t RSI/MA-t, MA/MA-t MACD-et. Párat több időtávon, de van még bennem egy kis káosz és csapongás.
    Nagyobb (közepes) képben most 1. pontnak gondolnám amit hamarosan ki fog jelölni. Ezt 3790-ig tartom, mert alatta 2. pont mélyebbre kerülne "valószínűleg" mint 0. Ebből pl.: indulhatna felfele és ebből alakulhatna ki a korábban várt utolsó emelkedés hetesen. Kivéve ha...

    ReplyDelete