Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 7 November 2012

OTP

Erre a helyzetre gondoltam a megjegyzésben. A vastag vonallal jelzett hsz, nem háromszög, inkább a szaggatott vonalat tudom elképzelni és ha igaz a hsz, akkor legalább egy 100 pontos esésnek kell jönnie, viszont utána emelkedésnek, hiszen a hsz az utolsó előtti alakzat....

OTP 5' chart:


OTP órás chart:


Nehéz a piac mozgását előre megmondani, valamilyen háromszögben vagy ékben van benne nagyobb tf-n és kisebb tf-n ez hármas szerkezetig való eljutást engedi csak meg.  Ez az ami miatt a számolt 5. hullám értéke soha nem jön össze, csak röviden és ZZ alapon lehet előre jelezni (igaz azt néha nagyon pontosan) a következő mozgásokat és célértéket (c hullámra gondolok, ahol a=c), erre utaltam egyébként a sokcsatornás rajzon. A félórás rajzon egyébként a kis hsz fölé ment, majd visszateszt helyett letörte, szerintem a következő emelkedésnél, amit a piac nagy része visszatesztnek értékel majd, megint átviszi a rajzolt hsz-eket....

12 comments:

  1. Sziasztok!

    Technikai kérdés, hátha valaki meg tudja oldani.

    A feltöltött videók esetében azt látom (youtube, mivel a gépről nem engedi a blogger), hogy a minősége, élessége változik a lejátszás alatt, feltöltéskor javasolja, hogy HD minőségben töltsem fel, de leírást róla nem találok, nem tudom, hogy milyen formában lehet megoldani, ha valakinek van tapasztalata nagyon megköszönném!

    A másik probléma a feltöltés gyorsasága, nem találtam rá beállítást, pedig a sávszélességem engedné, így egy egyszerű videó is legalább egy óra alatt megy fel.

    Ha valakinek van konkrét megoldása nagyon megköszönném!

    ad

    ReplyDelete
  2. Jo reggelt,
    sajnos Utube kerdesben nem vagyok otthon.:(

    TEgnap nezegettem a DAXot. ha az eses elso hullam akkor a 3hullamal lemegy a szetterulo ek aljara, viszont akkor lehet az 5. el meg att is viszi azt, persze kerdes hany %ig megy vissza a 2. es hogy meddig fog az tartani. vagy nem realis amin gondolkodok???

    ReplyDelete
    Replies
    1. A DAX pont azt csinálta nyitóba amit vártam fel pattant naposon a 21 és 50-es mozgóig innen lesz érdekes a helyzet talán egy kis 2-es a 3. -on belül?

      Delete
    2. es hol az egyes,7418-7398? a 3. hullam lehetne ennyivel megnyultabb az 1esnel???egyebkent mar tegnap este elkezdett visszafele jonni 7223rol. viszont ha ez az egesz az 1 es akkor minimum ~7300ig megy vissza ahol a 38.2%lesz.

      Delete
    3. Nem biztos mivel kis 2-es és a 23 fibo itt van 7270 körül, várok még az új short belépővel hátha el megy 7300-ig különben ez reális lenne.

      Delete
    4. Igen ám ha 7300-ig megy akkor akár a 7360 is benne van, mert a 21 és 50 napos fölé ment és akkor be vadul a bika.

      Delete
  3. Közbe mind kettő BUX hatire is koncentrálok mivel shorjaim vannak a 1312 19850-röl, és 19350-röl a Bux 1212-be.

    ReplyDelete
  4. bizony bizony de nekem 7321re szamoltam az 50%. ez viszont az otpnek sem fog jot tenni szvsz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne mosdd ossze a kettot...foleg akkor ne amikor fejlodo felulteljesites van...kulonben meglepodol..

      Delete
    2. hmmm en eddig mindig parhuzamban figyeltem a kettot. Ezekszerint hiba volt?igaz eddig mit sem tudtam a hullam elmeletrol...

      Delete
  5. Az nem lehet hogy a felfele menu 2hullamban most keszul a 2hullam is 23-86ig ment az elso es ez itt a 2 hullam,mert akkor 50%-rol indul a 3.hullam lefele?
    Lehet hulyesegeket irok, csak probalkozok en is.

    ReplyDelete
  6. DAx megindult. nem ugy jött össze ahogy gondoltam de észrevettem kicsit mintha gyorsabban esett volna amikor megindult lefele... azota figyelemmel kisérem

    ReplyDelete