Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. november 27., kedd

OTP - gyors

Tett egy kört, Gábornak jó volt a meglátása az exp. flatre vonatkozóan, nagy az esélye, hogy az volt. Nap végére elérte a célzónát, záróár előtti ábra:


Azért tetszik jobban ez a mozgás, mert így egy impulse hullámnak nő az esélye, a ZZ-vel szemben. könnyebb lesz átvinni a korrekciós csatornát.

5 megjegyzés:

 1. Na 100.000-es tételeket pakoltak be...

  VálaszTörlés
 2. Zárásra nem volt már gépnél, hova pakoltak 100 ezres tételeket?

  VálaszTörlés
 3. jo reggelt.
  ezzel a szintel itt lezarul ez az elliott ugye? mibol gondolod hogy attkelene vinni a csatornat neki? az lehet a kovetkezo 1 hullama ?

  VálaszTörlés
 4. Mindkét oldalon volt 100.000 tétel, nőt a forgalom, fordulós gyertyára gondolok, mert nem tudodd esni.

  A nagy képen, ha a lefelé 4. hullám volt akkor a felfelé körnek kell elindulnia. Meggyőzödésem már egy ideje, hogy geometria alpján nagy eséllyel megmondható az esésből, hogy b v. 2. hullám megy lefelé. Nem sikerült még definiálni, de a mostani exp. flat korrekció jellege alapján azt mondom, hogy 1-2-nek nagyobb az esélye, mint az a-b-c-nek.Tegnap még fordítva adtam volna az esélyt, ma egy kicsit fordítva van. Meglátjuk, a mai mozgás sokat elárulhat majd.

  VálaszTörlés
 5. tehat ha jol ertem, nagy kepen ugygondolod hogy ez mar az 5. hullam kezdete kis kepen meg 3 hullam indulhat felfele ?

  VálaszTörlés