Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. október 31., szerda

USD/HUF - gyors

Egyenlőre itt tartunk:


7 megjegyzés:

 1. Egy érdekes cikk:

  http://zsiday.hu/blog/b%C3%A1zis

  Egy első hullám jellemzőit írja le az első bekezdésben. A másodikban pedig egy ED-t :o), egy bear piaci rally végét, szvsz.

  VálaszTörlés
 2. Szia Ad!

  Itt a link, hogy mire gondolok!

  http://www.kepfeltoltes.hu/view/121031/USDHUF_HETI_12.10.31_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Szerintem kb egyre gondolunk vagy lassan kész a 2. hullám B/c-ben!

  Sajnos nem voltam a héten még, de a jó idő miatt, a hétvégén is van mit tevékenykednem!

  Kíváncsi vagyok mit gondolsz, de már lehet csak holnap reagálok!

  Jó éjt!

  VálaszTörlés
 3. Szia!

  Igen, egyre gondoltunk, de én kisebb tf-t nézek, szerintem azzal is összevág.
  Azt nem tudom megmondani, hogy felfelé ekkora tfn mi megy, de akár egy exp. flat is lehet...
  Most ED irány észak, ez egybevág, a kérdés, hogy valóban készen van e, gyanús, hogy igen (nem tudom egyértelműen impulsnak mondani a 210-től felfelé menő mozgást). Amit felraktál, az lehet a teljes válság alatti dollármozgás, tetszik, én ekkorában nem gondolkodtam.

  VálaszTörlés
 4. arany,ezust...valoban jo figyelmeztetes volt a portfolios cikk az arupiaci indexxel kapcsolatban ..letortek kemenyen csak elotte begyujtottek a 4.hullam vegeben bizokat....szabalyt ugyan meg nem sertett de kotve hiszem hogy ez a lefele menet egy 4.hullam resze

  VálaszTörlés
 5. A fenti keresztről mit gondolsz?

  Az adatok alapján kész lehet egy ED, ami zavar, hogy felfelé inkább ZZ vagy dZZ ment, nem tűnik impulsnak, lehet egy ED lesz E-ben? Vagy a deviza piac (esetleg az árupiac) ennyivel előrébb lenne?

  VálaszTörlés
 6. forint nekem sotet lo...egre foldre keresek egy cikket amit ha minden igaz a portfolion olvastam ma vagy tegnap de nem talalom...a lenyege az hogy nov 1-ig ekb-s hatszelet kapott a forint de ennek vege...szerintuk a kerdes csak az hogy mennyire fog a forint begyengulni....esetleg ugy nezted hogy az nem ed lefele hanem egy komplexebb b hullam b-je?..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. minden jel ed-re utal, azt ne tudom, hogy valóban kész van e vagy sem, a felfelé menetel nem tűnik impulse-nak, de ha ez egy első hullám, akkor a harmadik felmegy 240 fölé, késő lesz mire észreveszem

   Törlés