Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 21 September 2012

OTP

Egyenlőre csak az ábrát frissítem, esélyes lefelé egy dZZ, inkább annak számoznám az esést, mint impulse-nak, de nem tudom kizárni, erre írtam tegnap, hogy "beteg impulse", ha ma esik a várt zónába, akkor a dZZ esélye nőhet meg.

OTP órás chart:


7 comments:

  1. A lenti gondolat folytatása ha az 1-es hullám 19000ig ment a hármas nem lehet a legrövidebb min. 23500ig kellene menni akkor hol van az 5? már a 30000-es cél árnál vagyunk de min. 25000 környékén, kérdés továbbra is ha ez 3. föl hol tartunk?

    TWER

    ReplyDelete
  2. Nem értem.

    Nem tudom miben gondolkozol, de a 3. nem lehet a legrövidebb az egyben nem jelenti azt, hogy az első nem lehet a leghosszabb! Buxot számoztam a hetes ábrán nézd meg! Zöld ed-ben gondolkozom, de nem elég gyors a felfelé kör, ez zavar. Nem tudom sp és devizáknak mennyi ideje van, de szerintem rövidebb, mint amennyi a zöld ed verziónak kell!

    Usd huf kereszt egy ed 4. hullámban gyengül most, eby erösődés, majd gyengülés kell a 4.befejezéséhez, majd jöhet lefelé az 5. hullám és kampec, gyors forint gyengülés fog bekövetkezni.....

    ReplyDelete
  3. Úgy látom mostanában csak én írok és igen érdekes dolgot közlök, ami szarvasvadász mondása alapján amit nem régen írt cimballi blogjába," hogy a chartot kicsit távolabbról és hunyorítva nézzük meg" erre alapozva a BUX nyári hónapokba amit senki nem vett észre egy szép nagy háromszöget csinált és ebből tört ki július 27-e körül nagy forgalommal majd vissza textelte és az ebből számolt cél árat tikre elérte, tudom vannak itt verziók füles csésze ford-fej-váll, szerintem ez a háromszög a hihetőbb.
    Kérdésem ha ott ahol én látom hsz. volt akkor is lesz még egy? KB. 2 hónap alatt alakult ki.

    TWER

    ReplyDelete
  4. Még egy kis kiegészítés a BUXnál a 4- órás tf. valóba mutatt hsz. jeleket ha az akkor célár 19500, ha viszont 18600 alá zár legalább 2 gyertya 4 óráson akkor nem hsz. nagy essélyel ebben az esetbe egy fordító alakzat van.

    TWER

    ReplyDelete
  5. Még egy kis hétvégi csemege én a futikat nem szoktam nézni most megnéztem az SP futit az én általam korábban már említett ék alakzaton (ez nem a Denerics féle ék) egyetlen nap lendült túl mikor be jelentették az EQ-3 2. napra már vissza is zárt alá ez egy szolidabb ék.

    TWER

    ReplyDelete
  6. Ki hogy látja a DAXot utóbbi két hét ékelődést mutat 7530-50-es cél árral, most már kezdem ezt is kétségbe vonni mivel az utóbbi ékből is ki oldalazott amely 7070 körül volt igaz korrigált délnek 200pontott a 400 helyett lehet most is ez lesz?

    TWER

    ReplyDelete
  7. A kérdés az ékek hazudnak vagy nem? Ugye valamennyi dél irány volt mint az SP és a DAX esetében is ha elliotti értelembe nézem akkor ott valamilyen szintű5. hullám ért véget szvsz. a 3. 5. je ezért nem jött egy erősebb dél irány most ahogy írtam mint az SP és DAX újra ékelődik most valamennyi lesz délnek csak kérdés ez a fordulat-e. Hiszen ha most itt ékek vannak akkor ez az 5. 5. jébe van. Még egy meg jegyzés sem 2000, sem 2007-ben nem ékekkel fordultak le a piacok.

    TWER

    ReplyDelete