Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 20 September 2012

a piac

Nem volt időm elemzést írni. Röviden a piac kisebb tf-n bear jegyeket mutat. A csúcstól a lefelé jövet korrekciónak tűnik. OTP esetében nem lepődnék ma meg a 3.900-as szint elérésétől, ahonnan egy kis korrekció indulhat majd felfelé. Ez az esés a buxot is érintheti, a hati vége 18850 környéke lehet. Az esés nem feltétel, de látok rá esély. Lassabban mozog a piac, mint ahogy tegnap gondoltam, ez korrekcióra utal. Tegnap az esést követően emelkedésre számítottam, de ez az emelkedés tegnap még nem indult meg.

21 comments:

  1. üdv AD

    Itt volt az ideje, hogy megnézzem az OTP,MOL, RICSIT, amit tapasztaltam nagyon egyértelmű a kép az emelkedésre nagyon sok alakzat van jelen és mind emelkedés irányába mutat hasonlónak ítélem a helyzetet mint mikor az esés irányába mutattak nem tudom mi lesz itt de nagyon egyértelmű a helyzet.

    ReplyDelete
  2. Nem tudom milyen tf-t nézel. Nagy képen bullnak tartom a piacot, ua. most egy korrekcióban gondolkozom. Mol és hati esetében belelátok egy rövidtávon lefutó bika csapdát, otp a tegnapi nap alapján sok a kérdés, dzz, ld, esetleg egy "beteg impulse" jöhet lefelé, ma ki fog zárni belőle egy kettőt a piac. Utána felfelé fogunk menni, alkzat függvénye, hogy meddig.

    ReplyDelete
  3. Nagy tf.-en naposon mutat minden az emelkedés irányába de ezt írtam, persze ez nem a a mai napra vonatkozik tehát ugyan ezt látom amit te, nincs lefele mutató irány ezért írtam hogy ez már túl rózsás.

    ReplyDelete
  4. Órás szvsz lefelé mutat, hamarosan támasz jön.

    ReplyDelete
  5. Még egy kis ki egészítés én mindig próbáltam keresni naposon negatív momentumot most semmi minden minden hol egy irányba mutat észak magyarul ez olyan mint egy B hullám a befektetők tekintete az örökös véget nem érő emelkedést jelzi, a szentiment 0 barish 45% bull véget nem érő bika piac ezek a chart karakterek nagyon illenek a képbe, hát én ilyet még nem láttam.

    ReplyDelete
  6. OTPnél kezd neccesé válni, hogy ez lefele a 4. hullám párpont???????

    ReplyDelete
  7. Szvsz dzz ill. zz, ami készen van, mosglassan betöltjük a rést felfelé

    ReplyDelete
  8. felhozok egy korabbi otp napos abrat csak arra az esetre ha netalantanmegiscsakvalamioknalfogva:) tovabb csorogna majd le es belepne az analogia reloaded...

    otp napos matrix

    ReplyDelete
  9. daxnal annyi verzio van hogy kar belebonyolodni...varjuk meg mit muvel ma...akar meg a nagy hsz verzio is eletben lehet ugy hogy ma reggel fejezte be a hsz c szarat es ezen a c szaron belul volt egy hsz amit a tegnapi masodik hszes verzioban mutattam...ez alapjan gyorsan fel kellene masznia 7410hez....de ha igy is tenne e mellett meg mindig eletben maradna mas komplex szerkezet...

    ReplyDelete
  10. Sziasztok!Szerintetek
    hati esetében reális lehet egy ABC szerkezet lefele?19340nél 5 hullám csúcsa, 18920nál A pont, tegnap 19241 B pont csúcsa ahol csinált egy dojit, majd 18600-ra raknám a C pont végét.Ott a rés be lesz töltve és indulhatnánk északnak.Én ezt látom.Szerintetek?

    ReplyDelete
  11. Roli egyet értek, mivel az OTP alá támasztja otinál 2 óráson fej-váll volt ma réssel törte cél ár 3750-3800 körül van hati kb. 18600, ebben az esetbe oti szvsz. max a vállat szokta vissza textelni 3900 körül, de akár ez lehet egy 1 hullám is lefele.

    ReplyDelete
  12. Csak ne hogy az öreg DANnek igaza legyen az ékkel kapcsolatba hiszen eddig az SP csak annyira lépte túl az el képzelését amit az ék meg kívánt nagy örömködés túl lendülés.

    ReplyDelete
  13. Roli tegnap előtt írtam a hatinál a short szignál vonalat 19250, tegnap csak azt textelte vissza aki ott megint bele adott a két nap szépen profitált.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mindig hivatkozol erre a signalvonalra kozben azt sem tudjuk eszik vagy isszak....nyilvan nem kell elaruljad a titkot csak valami kozelebbit ha megosztanal rola...

      Delete
    2. Nagyon egyszerű mint a pofon szerintem kevesen alkalmazzák trendvonal törés + 10-12%os mínusz fibo szint, de azt tudni kell, hogy ezekre a szintekre a piac még egyszer vissza tér vagy még pár 100 pontal meg is haladja lásd. tegnap de a második törés az már 90%-os biztonsággal működik amelyet a 15 napossal kell megerősíteni.

      Delete
  14. szia Roli...ha nagyon kotozkodni akarnak azt mondanam hogy azert nem tetszik mert egyreszt b hullam lenne a legrovidebb idoben es az nezne ki a legimp.-nek..nekem az ugy nem right-look..attol meg lehet:)..jobban nezne ki ha a b egy komplexebb valami lenne..mondjuk igy...de az is lehet hogy szeretem tulkomplikalni a dolgokat..
    ..ezenkivul mas variaciok is lehetnek ebbol kesobb ezt csak azert mutatom hogy miert nem tetszene az ott b-nek...
    hati

    ReplyDelete
  15. Hát nem egy szép ABC az biztos,bár én még csak most tanulom Elliott bácsi szabályait de tényleg sokszor nem kell túlkomplikálni az elemzést mert annál több lehetséges verzió jön ki...210es shortom van most lehúztam a stoppot 920ra ha netán elindulna felfele.

    ReplyDelete
  16. 18700nél van 161,8as fibo, úgy gondolom hogy arra még oda kell figyelni hogy az megfogja e vagy betölti a rést teljesen.Még pár nappal ezelőtt írtam a srácoknak hogy az egyik legjobb "indikátornak" tartom a devizapárokat, ott viszont van még hely lefele.

    ReplyDelete
  17. charlie még az előbbihez hozzátartozik, hogy naposon nézem és az rsi-nek át kell bökni a szignál vonalat és egészen vissza nézem órás tf. ig, hogy mindenütt támogatása van-e.

    ReplyDelete
  18. DAX-ra van valakinek valami tippje? Mert komolyan nem értem, pláne nem S&P fényében.

    Készen van a lefelé korrekció? És tényleg így megy innen felfele? Ha meg még mindig korrigálunk, akkor meg pláne nem értem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pont az a baj hogy sok tipp van:)..ebben a kori mozgasban..

      Delete