Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 31 August 2012

OTP - gyors

Úgy látom szépen elsült a divergencia és a horog, egyenlőre nem tudom minek a része, ed vagy egy felfelé tartó c hullámnak, majd a pa eldönti. Addig is a friss ábra:


4 comments:

  1. A mai 3.580-as eddigi csúcsig 5 hullám ment fel. Hamarosan eldölhet, hogy kis tf-n hol tart a piac

    ReplyDelete
  2. üdv AD

    Most már tényleg azt látom minden oldalon cimballién is, hogy tipp-mix megy a hullámok területén, maradjunk az OTPnél bele mélyedtél én csak felületesen nézem a hullámokat itt a fel fele kontexusát jó lenne a ki fejtenéd mert lefele eddig mint ahogy korábban is írtam vagy egy A hullám vagy 1-es jön aminek még úgy ahogy te is írod nincs vége, ezt támogatja óráson naposon is egy le fele irányuló ék, tehát ha egyik ha másik ebből nagy föl felét nem látni, ezért lenne jó ha kifejtenéd érthetően ezt a föl fele kört.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bocs el írtam naposon nincs ék, csak óráson látni valami hasonlót.

      Delete
  3. Szia Twer!

    Talán nem voltam egyértelmű korábban, remélem lesz annyi időm, hogy újra megfogalmazzam mit gondolok. Július 7 óta várakozások szerint mozog a piac,
    abban a verzióban, amire számítottam, ami az elvárásom volt. Persze az alternatívákat
    kitettem és hosszú idő kellett míg kizárta őket a piac. (zöld és piros)
    Az is igaz, hogy amíg egyértelműen nem dobja el az esés lehetőségét a piac, addig
    ott fog lebegni a piros ED verzió a rendszerben.

    Szerintem nem a hullám jön lefelé, a probléma az, hogy lehet még mindig b hullám, ezt nem lehet kizárni, sőt valójában c of b vagy 1-2 of c között megy a hezitáció, de ez kereskedési szempontból teljesen mindegy. Kritikus szintek áttörése után jó kereskedési lehetőségek jönnek.

    ReplyDelete