Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 3 August 2012

OTP - gyors

Egy nagy flat korrekciónak látszik a mozgás, az alapján további emelkedés jöhet. Azt hiszem, de nem néztem meg mélyebben, hogy előtte még lemehet 3410-3420 környékére.

OTP órás chart:



54 comments:

  1. Ezzel a 100mill. forgalommal nekem úgy tünik nem igen jut messzi északra.

    ReplyDelete
  2. Szia Ad,

    Köszönjük az ábrákat és az elemzéseket.

    eu: jól kirázott tegnap a flat...evvanAUG03_EURUSD_H4

    aranyban haladunk szerintem tovább, annyi, hogy akár (ii) is bent lehet, ha lesz felfelé kör, abból kiderül: AUG01_GOLD_H4 slingshot h4 MACD alakulóban, ha befordul, minimum egy (B) hullámot fog csinálni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. brikka a jelen állás szerint, hogy látod a DAXot, nekem még hiányzik min. egy lefele kör.

      Delete
    2. Szerintem is lesz majd felelé tér, de a mai mozgás eddig egy [A] of (x) hullámnak tűnik...aminek lassan vége lesz. Ha eszerint alakulna, akkor [C] of (x) 6740 környékéig feljöhetne, majd (y) le 6450-ig. De majd meglátjuk...te hogy látod?

      Delete
    3. viszont sp futi nagyon diagonál szagú, bár jelen állás szerint megfelel w-x-y-nak is, de valahogy úgy érzem, hogy még nincs kész.

      Delete
    4. Én inkább lefele számoltam és 6450-en körül jött ki nekem is. A 6740 nálam nem játszik.

      Delete
    5. m5-ön full konvergencia van felfelé, egylőre [a]-nak kezelem, de lehet egy flat [C] is...daxot mostanában óvatosan kezelem, mert nehezen szortírozok az értelmezések között.

      Delete
    6. Flat esetén már nincs tér felfelé, impulzív esés kell. Ha hármas szerkezetben fog történni az esés, akkor minimum egy [C] hullám jöhet majd fel.

      Delete
  3. hello urak,

    charlie-val este megyünk sztrapacskázni a szlovákba (budapesten), ha van időtök/kedvetek, csatlakozzatok. jelezzétek, plz

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jó dolgotok van :)

      Egészségetekre :)

      Delete
    2. Most nem leszek otthon. De majd ha lesz lehetőség, akkor szívesen megyek.

      Delete
  4. dax-ban ez [A] hullámnak kezd egy kicsit nagy lenni.

    Eu-t zártam, én mára befejeztem.

    Sziasztok.

    ReplyDelete
  5. üdv AD

    Én csak gratulálni tudok neked eddigi elliott hullám elemzéseidhez találati arányiban nagyon jók, míg EWIseknek sorra buknak meg a verzióik még véletlenül sem jön be nekik még közeli találat sem, hát nem tudom hogy van ez.

    ReplyDelete
  6. Köszi Twer, tőled ez nagyon jól esik!

    A lényeg szerintem, hogy ne legyenek alap feltételezéseid a piacról, ha vannak félrevisz, mint engem az év elején, vagy mint most a teljes esés pártiakat. Szerintem sok minden lehet még, figyelni kell a piacot.

    ReplyDelete
  7. OTP a mélypontról 1-2-1 gyanús, most jöhet egy 2 lefelé és egy 3/3, érdemes erre figyelni

    ReplyDelete
  8. sajnos dolgozom, strapacska érdekelne :o(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha pesten vagy, azért nézz oda

      Delete
    2. Sajnos nem, és mint mondtam dolgozom :o(

      Delete
    3. értem, de azt hittem itt vagy ;)

      Delete
  9. kb 3570 lehet a célár gyorsan, ha megrántják most

    ReplyDelete
  10. sztem ebből a nagy emelkedésből nagyon-nagy perec lesz (dax)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hacsak nem c hullám ment le és impulse tart felfelé, mert akkor nagyon megindul

      Delete
    2. :D jogos.
      akkor momentum alapján most lenne 3. hullám vége felé? húha

      Delete
  11. nem igazán értem, de egyenlőre továbbra is nagyobb tf-n "hármasokban gondolkodom", ami akár dZZ is lehet majd

    ReplyDelete
  12. 3566 - ennyi részemről célárnak rendben is lehet, oldalazás következhet, egy nagyobb 4. hullám

    ReplyDelete
  13. azért még felnézett 70-hez, de ez a pár forint már nem számít

    ReplyDelete
  14. Dax-ban a harmadik nagyobb, délnek tartó momentumot is kivégezték. Majd jövőhéttől lassan jöhet a hurrá optimizmus, elvetemültebbnél elvetemültebb célárak és szerintem egy B/X/2 hullámvég :)

    Charlie-nak órási gratuláció!!!

    /ewinél az olaj ábrával kapcsolatban nem lesz kint a so far, so good :)/

    ReplyDelete
  15. Nem olvastam a blogot, eléggé el voltam foglalva, mással, mi volt ? melyik termék?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://kepfeltoltes.hu/120731/dax_www.kepfeltoltes.hu_.gif

      Delete
  16. eddig nagyon szép!

    Tudom küldtél mailt, de még nem tudtam megnézni, majd hétvégén!

    ReplyDelete
    Replies
    1. az van benne amit kértél :) de nem hiszem, hogy sok újdonsággal fog szolgálni.

      Delete
    2. dehogynem MACD-ben nem mélyültem el, Vadász pedig nagyon szerintem tudok tanulni, mindig lehet újat felfedezni

      Delete
  17. szvsz. nagy tér sem a DAXba sem az SPbe nincs mivel remek ék van. De ettöl függetlenül biztos az EWIS elliottosok már a DAXot 7000 fölé SPét 1430-ra várják ott lesz a fordulat ahol már senki nem gondolja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon bull kezd lenni a kép, USD-t nézem lement 223-ig :o) 5 hullámban, azaz elférhet még forint erősödés a régóta jelzett 200-210 szintig(?), Daxnál van egy extra bullish képem, nagyon elszállhat és igen SP esetében az új csúcs szerintem lehetséges (június 7-ei bull gondolatok mentén).

      A bear verzió szerint piros ED megy lefelé,azaz valami hatalmas hsz-ben vagyunk, ez még hozhat meglepetést. Right look szerint zöld ED lenne az ideális, szvsz.

      OTP-be 3700-at belelátom a mostani kör tetejének nagyobb tf-n, de majd hétvégén talán tudok elemezni is.

      Bull (zöld ed)verzióhoz még kell néhány hónap, nagy eséllyel, rövidebb idő alatt szvsz nem tud szépen elkészülni a szerkezet

      Delete
    2. Igen emlékszem arra a DAX verzióra csak akkor egy kérdés milyen hullám jött le 5900-ig és mik ezek a 3-as szerkezetek ide oda korrekciós szerkezetnek tűnik, az emelkedéshez a BIKÁNAK nyugalom kell nem +-3% csapkodás egyik napról a másikra.

      brikka meddig mehet a DAX szerinted? Mert én ezt az éket ott látom eddig nagyon ritkán sőt talán nem is emlékszem, hogy tévedtem volna ebbe lehet most lesz az első remélem nem.

      Delete
    3. Végül is úgy tiszta ha írom meddig mehet az ékbe DAX pár 10 pont 6900 fölé esetleg SP max 1400-ig persze ki szúrás lehet mind kettőbe ha itt nem fordul akkor DAX cél ár nem tudom hol mert nincs semmi alakzat vagy egyéb hullám elmélet ami támogatná jan. milyen szépen meg lehetett állapítani a cél árat és tichre jöttek is de most ember legyen a talpán, egyedül ez az ék ami támpont ha ebből el indul délnek mondom a cél árat.

      Delete
  18. Ahogy el nézem DEN ugyan azt látja most amit én remélem úgy lesz.

    ReplyDelete
  19. Nagyon ritkán évente 2-4 alkalommal szoktam az ázsiai tőzsdéket nézni, sokaknak ajánlom figyelmébe a nikkei indexet a BUX karakter jegyeket vélem fel fedezni benne ott szignifikánsan ki vehető mi jön nem igen látni benne nagy fel patanást északnak.

    ReplyDelete
  20. üdv AD

    Jó tele irkálom a blogot, jogos a kérdésed kezdtem ugye bull lenni és tegnapi napnak ezt erősíteni kellett volna hát ez érdekes az ellenkezője történt inkább maradok bearish indok a fel fele menő kört A-B-C kívül már mint a DAX és SP esetében nem tudom másnak számozni valamint a hosszú távú ék rövid távon az az naposon is megerősítést kapott ez azt jelenti van egy kis ék és egy nagy ék remélem most is jó látom, ha a kis ékből le törik a nagy ék cél ára adhat egy remek C hullámot délnek.
    A kérdésem te bele látod, hogy ez a föl valamilyen 1-es vagy 3-as hullám trend szinten ha igen jó lenne egy számozást látni tőled, mert én se hogy nem tudom így számozni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bingo!
      Lefelé DAN még mindig LD-ben gondolkozik, ahol a korrekció már hosszabb, mint maga az LD volt, szerintem ez megbukott, de ahogy látom új csúcs kell, hogy észre vegye.
      Ha lefelé a-b-c ment és felfelé is, akkor az egy ék, a kérdés, hogy melyik irányba megy, LD vagy ED, ezt a kontextus dönti el.
      Korábban írtam, hogy mindenki esést vár, akkor vajon merre fog menni? Szerintem még mindig nagy az esést várók tábora. Közben USD kivette az aljat ez forint erősödés és SP erősödés irányába mutat, mivel nő a kockázatvállalási hajlandóság

      Delete
    2. Dan blogja maga a katasztrófa. Próbáltam végig böngészni a kommenteket, de egyetlen értelmes hozzászólást nem lehet találni.

      Delete
    3. üdv AD

      Ha a DJ fel fele menne akkor nagyon brutál 144000 körüli cél ár jönne ki SP 1520 DAX 7800-8000 ebben a körbe ez nagyon durva lenne, ezért mondom ajánlatos néha az ázsiai tőzsdék grafikonját is megnézni kap-e támogatást ez az el képzelés mert azt kizártnak tartom, hogy a világ egyik fele erősen lefele a másik meg fölfele menjen.

      Delete
    4. bocs DJ el ütve 14400-as cél ár.

      Delete
  21. Szia TWER,

    Én az sp-ban 1390-et vártam korábban, ezt már bőven teljesítette. Ad-nak is írtam ide a blogba a diagonál verzióval kapcsolatban, hogy ha az is lenne, nekem ez még csak [i]/1 hullám lenne. De szerintem amcsiknál impulzus jött le - egyedül a Dow-ban tartom elképzelhetőnek a w-x-y mintát - ezért ennek a párja nekem még hiányzik és inkább várok egy C/(C) hullámot várok lefelé, mint új csúcsot.

    DAX-ot is hasonlóan látom, a korábbi havi csártok: JUL10_DAX_M1_(c), JUL09_DAX_M1_(II) az utóbbihoz szerintem az kell majd, hogy egy nagy flat-et csináljunk idén, abból tudna igazán szakadni. Egy grafikont végül nem raktam fel korábban, nekem ez a legoptimistább elképzelésem nagyobb idősíkon:JUL09_DAX_M1_(2). A ciklus jelölések még kérdésesek, mert nem mindegy, hogy II vagy [2] of V hullámban vagyunk, de számomra fontosabbak a támaszvonalak, a csatornák, és a fiboszintek. Tehát nekem itt is inkább az a valószínűbb, hogy csinál még egy nagyobb lefelé kört.

    Szerintem nagyon fontos, hogy milyen pszichológia jelenik meg az adott hullámfázisban/árfolyam szinteken. A különböző cikkeket/fórumokat olvasva, az eddig ellenkező irányt várók átállása sokszor egy trendvégét jelzik. Lásd olaj és a portfolio: 2010_ota_nem_volt_ilyen_melyen_az_olaj
    Én még több ilyen hírt és véleményt szeretnék látni: .u.s. housing

    Aztán, majd meglátjuk mi lesz, nincs semmi kőbe vésve ;)

    Aki napon túl akar shortolni annak igen is ki kell várni a megerősítés és nem a csúcsot kell levadászni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sok igazságot írtál! Tetszik! Pont erre gondoltam az SP vonatkozásában, hogy új csúcs kell ahhoz, hogy már ne lehessen 2-esnek számozni a felfelé kört. Akkor pedig sokan állnak át bullra :o)

      Delete
    2. Szia Ad,

      Ezeken a támaszvonalakon gondolkoztam, egy újabb up esetén az már nagyon kezdene parabólásodni, nem?

      Delete
  22. Szia Tier !

    kérlek a cél áraidat közzé tennéd ,meg köszönném
    SPY ,DAX ,DJ

    Dow-ban tartom elképzelhetőnek a w-x-y mintát - ezért ennek a párja nekem még hiányzik és inkább várok egy C/(C) hullámot várok lefelé, mint új csúcsot.
    W-Z-Y MITA ?
    vársz még fel irányt ,vagy háro hullámos gyors be esést
    köszönöm

    ReplyDelete
  23. TIWER

    bocs ,le maradt w ,
    szerintem dan már eléggé össze vissza zavarta magát ,
    szia

    ReplyDelete
  24. Szia ber

    Én bízom az ékekben most is ha olvastad a blogot jóval korábban jeleztem mint bár melyik elemző és eddig be is jöttek kezdem a DJvel ott nagyon szép és tiszta képet adnak az ék cél árak ahogy írtam jelen van a napin a kis ék cél ár 12500 nagy ék cél ár 11800, SP kis ék cél ár 1316, nagy ék 1260, DAX cél ár itt egy ék van itt cél ár 6250 körül, ha a kis ékek igazolódnak gondolom a DAX is követi az amikat. Másik ha a DJ 11800-at meg csinálja az SP is le megy 1200-ig a DAX pedig 5500 környékére.

    ReplyDelete
  25. üdv AD

    Meg mondom őszintén engem DEN LD-je soha nem is érdekelt csupán azért nézem meg a blogját a hozzá szólásokat soha nem olvasom hátha találok az én el képzelésemmel valami hasonló gondolatot most itt van az ék ami valamely egyezőség amely számomra 2 dolgot jelent minden kép lesz esés itt a mértéke ami majd el dönti, hogy valóba egy c lesz vagy 2-es hullám. Különben én egy szóval nem írtam, hogy máris szakadni fognak az indexek azt írtam hogy az SP még el mehet 1400+ pár pont DAX 6900+ pár pont ai azt jelenti, hogy én új csúcsot nem várok tehát érthetőbben 1430 SP-ét és 7200-as DAXOT az a jövő zenéje.

    ReplyDelete
  26. üdv,

    szép kis kanyart csináltak a piacok csüt-pénteken.... :-/

    viszont
    ...a 'gastroblogger' sztrapacskás finyúk naGYon eltűntek..!! :-D

    rchrd, szívesen csatlakoztam volna én is, ha hamarabb szóltok..
    ...na mindegy, majd legközelebb :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hola,

      sajnos csak csütörtök késő este derült ki az időpont, gondoltam, péntek reggel többen olvassák, azért írtam ki akkor.
      legközelebb jobban szervezünk ;)

      Delete