Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 1 July 2012

SP - bull verzió

Ez az a verizó, ami a bika legerősebb változata. Ha ez jön, akkor még hónapokig emelkedés lesz, méghozzá úgy, hogy jelenleg az c (y)  első, vélhetően diagonal hullámában vagyunk. 

SP havi chart:




Ne kövezzetek meg, nem ezt tartom a legesélyesebb változatnak, de figyelni kell, mert, ha a többi verziót kizárja, akkor ez jöhet. Szerintem ez fájna a legjobban a tömegeknek... Az előnye, hogy nagyon arányos, ráadásul a lefelé ment 3 hullám volt, azaz  flat korrekció esetében B hullám megközelíti, vagy meghaladja A kiindulási pontját... Szóval ideális, sajnos, mert ez sok időt jelent és akár új csúcsot is.



16 comments:

  1. sziasztok!

    Sehol senki? Twer! Shortjaid?

    ReplyDelete
  2. azt gondolom (egyenlőre), hogy emelkedni fogunk. hatiban beraktak egy ijesztegetős 100-as csomagot eladásira, itt 840-850 között elkezdték lassan begyűjtögetni, délután pedig megint kilövünk. arra fog menni amerre többeknek fáj, az pedig most felfelé van. hát nem tudom....

    ReplyDelete
  3. üdv BOY

    Egyenlőre még meg vannak, engem a DAX zavar nagyon ki lőtt ha a 6500 nem fogja meg itt van a szélesedő tető vége, akkor nem sokára 6800 körül van, szvsz. a shortokat hatinál már pénteken zárták nagy SQ volt. Ha nagyon nagy menet lesz odakint esetleg akkor el mehet a hati 18000 környékére.

    ReplyDelete
  4. Otp esetén, mintha egy diagonál alakulgatna

    ReplyDelete
  5. már azt hittem magányos farkas leszek ma! :-)
    Szerintem Dax erőt gyűjt, át fogja vinni a 6500-at, aztán délután hatiban megint lesz egy SQ.

    ReplyDelete
  6. Az szinte el könyvelhető, hogy az SP ma nem fog le fordulni, akkor kérdés , hogy mi van, mert akkor ez a fel fele a C hullám az emelkedés karaktere is ezt tükrözi, akkor bár hol vége lehet és éles dél irány lesz akár nap közi fordulat is benne van +1%-ról -2%-ra.

    ReplyDelete
  7. OTP, hati óráson elég szép barish divergencia alakul.

    ReplyDelete
  8. ad....egy szerkezeten belul x es b viszonyara van szabaly?..mintha az remlene hogy mondtad b nem lehet nagyobb pontban mint x...kosz..

    ReplyDelete
  9. nem tetszik hogy buxban az utolso lefele jovetelt b hullamnak gondoljak...tul nagy a forgalom hozza..sokkal jobban illik valamilyen szintu a vagy 1 hullamnak..velemeny guys?

    ReplyDelete
  10. A váltakozás elve szerintem igaz lehet rá és igen szerintem ált. igaz

    ReplyDelete
  11. Én minden esetre tartom a nagy háromszögön belül a kis háromszög verzióm mint otp esetében 3650 szignifikáns át törése esetén, hatinál 18150 át törése esetén bukik, ez alapján most jelöli ki mint kettő instrumentum az E-pontot és ha ki jelölte irány dél.

    ReplyDelete
  12. Sp- ben éles a hullámra számítanék ma

    ReplyDelete
  13. hatiban ez a felfele kinlodas elegge korrektiv jellegu..
    hati15

    ReplyDelete
  14. Sziasztok!

    2012. július 3. - félnapos kereskedés
    2012. július 4. - Függetlenség napja

    ReplyDelete