Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 20 June 2012

SP - gyors

Célárzóna elérve, kicsit gyorsabban mint gondoltam:

SP 15' chart:



6 comments:

  1. hmm..sp teljesen ugy viselkedik mint egy vad bikapiacon...rossz hirre..nincs qe3...ugy visszahuztak hogy fustolt....kesz lehet a 4es vagy ez a visszarantas 4b?..mondjuk ahhoz tul nagy a forgalom alatta...

    ReplyDelete
  2. szvsz felfelé B vagy 5/1 ment, ha nem, akkor még mindig hátravan 2-3 nap

    ReplyDelete
  3. apam megint kezd dejavu erzesem lenni csak varjuk az esest na meg egy kicsit megy na meg egy kicsit de most mar tenyleg csak egy hullam van...aztan egy pacifaxat..csak megy elore es mar lehet teljesen masrol van szo mint hittuk...ahhh...ez az ev egy katasztrofa..

    ReplyDelete
  4. Egyenlőre nem ment el az ék felső száráig 65-70 közé teszem ott húzódik, így szvsz. kaktusz befejezte az 5.-et

    ReplyDelete
  5. Charlie!

    Nyugalom, SP nincs a célzónában, MOL, Hati, Bux, USD még nem ért célba, csak közel vagyunk, ráadásul 8H és napos chartot nézek, ennél azért nagyobb az eltérés lehetősége.
    OTP, EUR érte el a becsült zónát, ma OTP nem lépte át, pedig kiszúrást elfogadok. Csak akkor érdemes újragondolni, nem duplagondolni, ha törik a szabályrendszer alapján a számozás. Megjegyzem, devizáknál még van egy verzió, hogyan mehet mélyebbre, de 85-15%-ban vagyok bear, rövid távon mindenképpen. Nekem is de ja vu érzésem van, október végével, amikor 4 nap után 9,78%-ot esett az OTP és 9 Ft hiányzott, hogy felfüggesztés legyen belőle... Tudod, Elliott alapján sokszor jó előre tudod mi fog történni, csak lassabban megy mint várod, péntekig hagy magadnak időt, belépés úgyis csak fordulat után kell, akkor jön a Linda :o)))

    ReplyDelete