Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 2 May 2012

OTP - extra bullish számozás

Elkésztettem az OTP vonatkozásában az extra bullish verziót. Nem tudom, hogy valóban ez lesz e, sőt az sem, hogy igazából belefér e a mostani gazdasági szituációba. Ha hetekig elhúzódik az emelkedés ez lehet egy valós alternatíva.
Igen, nekem is sok nyitott kérdésem van ezzel kapcsolatban, de nyilván ez nem lekereskedhető időtáv a legtöbb embernek, mert mire észreveszi, hogy rossz lovon ül a teljes vagyona elmegy és még azon felül is egy kicsi. Beragadt longosoknak ez nem lehet  az utolsó reménysugár, ne tekintsétek annak!  Ha 6.000 Ft feletti szinten szállt be valaki és még mindig ül benne, az jobb, ha elfelejti, hogy nullában szállhat ki, létező verzió, de nagyon csekély a valószínűsége, egyenlőre.

OTP hetes bullish verzió:


A mélyponton - szeptember - után  írtam, hogy a felfelé tartó hullám nem impulse, inkább korrekciós szerkezetnek látszik, ez az egyetlen egy formáció, ami esetében lehet további bull kilátása a piacnak, néhány héten keresztül, azaz középtávon. Egyenlőre nem tekintem elsődlegesnek, de figyelem a piac mozgását.

3 comments:

  1. Különben nem tartom ki zártnak jövő ilyen korra
    Ahogy írtam 2013 április.

    TWER

    ReplyDelete
  2. AD!
    Örülök neki hogy rászántad magad erre.
    Én spec erre gyúrok. Már régóta.
    A nagy esést megelőzően.
    Üdv
    IC

    ReplyDelete
  3. Ha elliottal nézzük akkor az őszi esés volt a nagy B hullám b alhullámán belül a c és ezután kezdődött a C ami mostmegy felfelé szerintem( mivel a nagy képen jól látszik a hullámok jól kirajzolhatók.)

    Toni

    ReplyDelete