Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 21 January 2012

Bux - várakozások 5. héttől II.

Nézzük a napos képet. Egy érdekességre felhívnám a figyelmet. Nevezetesen a lefelé jövő intermediate ciklus első hullámára, hasonló mozgása volt, mint a mostani C hullám indulásának.

A piac órás alapján úgy látszik, hogy az eggyel magasabb rendű ciklus 4. hullámterének tetején van. (hetesen nem volt egyértelműen megállapítható, hogy pontosan hol is van). Jelenleg A hullám 78,6%-os értékéig jutott el a piac. Fontos ez, mert az index esetében láttam már olyan történést, amikor C hullám nem jutott tovább. A korrekciós trendcsatorna intermediate szinten történő berajzolása, a feltételezett exp. LD miatt igen nehéz, ha a csúcs utáni első csúcshoz húzom, akkor a meghosszabbított trendcsatorna alja fogta meg az emelkedést. 

Kérdés: Lehet-e itt vége az intermediate (C) hullámnak. A válasz igen. Mekkora eséllyel? Ezt nehéz megmondani. A teljes esésre vetített Fibo rács két szintje között áll az emelkedés (az nem biztos, hogy megállt), ezért arra gondolok nagyobb eséllyel, hogy nem, az napos kép alapján.

Bux napos chart:


A napos charton legnagyobb eséllyel ua. a célzónát jelölném ki, mint a hetes charton. Célár 19.500 fölött egy picivel, ideális esetben.

No comments:

Post a Comment