Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday, 27 December 2011

OTP - gyors


A felső célzóna egyenlőre fogta, ahogy a várakozásokban az elsődleges alternatíva volt. Innen jó eséllyel irány észak a fenti szignálvonalhoz.

CET 16:19

Az emelkedés legvalószínűbb verziója 5-3-5 szerkezet kis tf-n. A célzónát csak így tudtam berajzolni, nyilván a szignálvonal a cél.

18 comments:

 1. irány dél 3304, 2. alhulláma az első 5-ösnek

  ReplyDelete
 2. Szia Ad !

  Köszi az elemzéseket ! BUX hatiban 17.912 nem esett el, továbbra is cél nálam a 18.160-18.250-es sáv.

  ReplyDelete
 3. Szia Lacika!

  Egyenlőre még mindig nincs a mobilon a bux1212. Ha lesz időm én is ránézek, de szerintem ma nem.

  Esélyes amit írsz!

  ad

  ReplyDelete
 4. Igen, ma nem lesz meg szerintem se !

  ReplyDelete
 5. mindjárt meglesz az OTP 3304

  ReplyDelete
 6. üdv

  OTP ÉS hati hogy alakul a jelzet zóna után.

  Kösz

  TWER

  ReplyDelete
 7. egyenlőre az OTP kérdéses, lehet egy dZZ jön lefelé és lemegy az alsó zónába.

  ReplyDelete
 8. ha felmegy a zónába, akkor utána esés az alsó szignálvonalhoz, esetleg alászúrás, majd irány észak, ha az alsó zónába fordul vissza, akkor is emelkedni fog utána a felső szignálvonalhoz

  ReplyDelete
 9. Szia Ad!

  Egész nap 3304körül mozgott az árfolyam ma +-10FT ,-)
  oda várni nem volt nehéz most ,-)

  Hathor

  ReplyDelete
 10. :o) a 3320-ról történt lefordulás után írtam, kis tf-s "közvetítés".

  Nézd a tegnap esti elemzést. Egész nap a célzónában mozgott...:o)

  ad

  ReplyDelete
 11. ..ez inkább amolyan hobbi, gyakorlás, perces ábrán kereskedni a magyar piacon nem igen lehet a magas tranzakciós költségek miatt, viszont jó gyakorlat-

  Ilyen volt máskor is, aki itt van régóta az tudja már mit jelent ilyenkor. Volt már napos közvetítés, pl.:

  http://otpelemzes.blogspot.com/2011/10/bux-es-otp-abra-frissitve.html

  ad

  ReplyDelete
 12. üdv Hathor

  A blogodon megnéztem az E-starról a grafikonod, én nem általánosítanám a többi részvény háromszöggel, meg mondom őszintén én ott egy bullish háromszöget vettem észre.

  TWER

  ReplyDelete
 13. Szia Twer!

  Régóta követem E-start, ma csak éppen magamnak tettem fel a chartokat, hogy hogyan is állunk évvége előtt.

  E-Starra kaidtam 10Knál a stokisoknak a risztást, hogy itt menekülni kell a papírból, mert a chart is azt mutatja, meg a Euforia is a topikban. Sokan kinevettek, azóta főnek a levükben 12Ks pakokkal beragadva. Azóta lesem a papírt, hogy hol lesz fordulat. Nap mint nap megkérdez privátban pár tag, hogy nem lehet még venni, higítani. elmondtam nem szabad, nem látok fordulós jelet még. Ma is 5%ot eset az árfolyam. Nem tudom melyik bullish háromszögre gondolsz. Csökkenő ék jellegekben esik az árfolyam, sosincs kitörés belőlük, nincs vevő a papírban csak eladó régóta.

  Napos chartján felraktam a csökkenő ékeket, amiből rendre semmi sem lett. Gyorsan dobtam fel, nem gyönyörű a rajzom most, na meg csökkenő csatit sem rajzolom most mögé, az fent van a blogomon.

  http://postimage.org/image/mh3j76ymv/full/

  Vigyázni kell ezekkel a háromszög jellegekkel. Felnagyítva többen fej-vállak vannak. A felsőben határozottan emlékszem, arra adtam be a jelet, 200napos letörésével egyetemben.

  Hetes kép?

  http://postimage.org/image/8z4b1xfv3/full/

  61.8as korrekciós szint alatt az árfolyam, talán a következő fibo megfogja, mint utolsó remény.

  Melyik bullishra gondolsz? Szívesen veszem észrevtéled..

  Hathor

  ReplyDelete
 14. Szia Ad!

  Elnézést, elfelejtettem, hogy gyakorolsz egypercesen. Abban lehet oda mutatott a hullám, de vicces volt éppen, hogy előtte 10forinttal járt magasabban az árfolyam, és mekkora öröm ért, normál ért éppen, egy spread távolsággal.

  Mindegy, fura volt. A broki díj többe kerül normál ügyletben randomon kívül.. így nem állt össze a kép.

  Gyakorlásra lehet kiváló volt, ezt megértem!

  Üdv. Hathor

  ReplyDelete
 15. :O) az ábrát visszanézve volt az 14 is :o))), egyébként 9,50 jelenleg ekkora ügyletnél a bróker díjam akár le is lehetett volna kereskedni .o)))

  Igen, gyakorlásnak szoktam szánni, "gyors" megjegyzéssel és folyamatos ábra felrakással. Szerintem hasznos, mert nagyon gyorsan jönnek mennek az alakzatok. Egyébként ez a legnagyobb kihívás benne, mert nehéz le is írni, illetve nem lehet ránézni kisebb tf-n. Néha mire leírom már el is éri, néha ad két percet. Ez most kicsi változás volt, nem is lett igaz, mert lejjebb ment, ha ott fordul lehetett volna indítani egy gyors skalpot. :o)
  Egypercesen árat lőni, az nagy öröm, ha eltalálom :o)

  Legközelebb január első hetében lesz élő közvetítés, akkor hosszabban :o)

  ReplyDelete
 16. ...nehany kulhoni nagymeno van akinek erdemes figyelni a szavara mint pl.Doug Kass vagy Dennis Gartman....erdekes lesz nagyon,mindketten bullishak 2012-re nezve, Kass odaig ment hogy csucs tamadast prognosztizal az sp-re 1500 felett...hozzateszem nem elliottosak...valamelyik tabor hatalmasan benezi a jovot..charlie..

  ReplyDelete
 17. Sokan 1-2-nek gondolják a mostani esést a 2008 óta tartó emelkedés korrekciójának, de a 3. hullám jellemzője, hogy akkor a legerősebb a fundamentális háttér, ennek most pont az ellenkezője igaz, akkor ez 3. lesz, csak nem felfelé, hanem lefelé!!! a 2008-as hegymenet volt a korrekció, csúnya dolgok jönnek, de ezt már egy éve tudjuk....

  ReplyDelete
 18. Sziasztok!
  Erről a "csúnya dolgok jönnek"-ről lehetne egy picit bővebben? Párszor volt már rá utalás, kb. annyi mint amit Ad írt, de ez elég szűkszavú, bár végül is a lényeg benne van :-)

  ReplyDelete