Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. november 14., hétfő

CDS cunami új megvilágításban

CDS cunami  - kitekintés a jövőre - 2011-2012 c. 2010. december 30-án írt bejegyzés a nagy összeomlásról egy elgondolás volt, amihez azóta a görögök által közelebb kerültünk vagy mégsem? Az akkor írt gondolatokat érdekes megvilágításba helyezni az alábbi - Cimballi által publikát  -  cikk. Link Érdemes elolvasni!

17 megjegyzés:

 1. Sziasztok !

  Kicsit belenéztem az OTP grafikonjába. Szerintem ami furcsa benne, hogy alapvetően különbözik most a BUX hati időritmusától. Úgy gondolom, hogy az OTP még mindig a (B) hullámot, annak is a C of (B) alhullámát fejezi be éppen (pontosabban : "(B)/C/[v]"). Míg BUX hatiban már az LD formájában valszeg már a (C) hullámban járunk (de MOL is mintha már sokkal előbb járna OTP-nél, valszeg így kompenzálódik a MOL által a BUX hatiban az OTP még eső szerepe). Persze csak mélyebb elemzés nélkül tűnik nekem így.

  VálaszTörlés
 2. BUX hatiban szerintem továbbra is reális a LD verziója. Egy bizonyos kiszámítás alapján az LD most a (C)/1/[d] pontja nagy valószínűséggel a 16.180-16.329 közötti tartományban érhetne véget (magyarán a hétfőn kezdődött esés). Szerintem akár hamarabb is, feltételezve, hogy a [d]/(c)/iii -ban, vagy [d]/(c)/v környékén lehetünk most (nem pedig [d]/(c)/i - ben). (Remélem, két kommentemben jól használtam Ad hullámszint jelöléseit.)

  VálaszTörlés
 3. Szia Lacika!

  Tegnap írtam a mol kapcsán, hogy lehet csak b of B van kész, erős a gyanúm, hogy tényleg csak az volt meg, akár otp-ben is. Azt nem tudom, hogy kész e a teljes c, lehet csak az első hulláma volt meg és megnézi még a 2700-t.

  Ad

  VálaszTörlés
 4. sziasztok...ad,ha itt vagy..tegnap kerdeztem de biztos elkerulte a figyelmed..szerinted igy lehetseges?..charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/111115/OTP151236_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 5. lacika...expanding LD-re gondolsz?,mert mashogy nem tud kinezni,arra nem sokat tennek..charlie..

  VálaszTörlés
 6. fene a dogodat,lusta vagy kepet feltenni:)..charlie..

  VálaszTörlés
 7. otp oras elliott nelkul...van egy sav amibe nem birt visszamaszni,nagyon soxor fordult le-fel ahogy latszik a karikaknal,van egy fej-vall amit letort es ha maradektalanul akarja a celarat teljesiteni akkor az 2600....van egy oras macd bullish divergencia de meg csak ket hullamos..charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/111115/OTP60111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 8. Charlie, igen, expanding LD-re

  VálaszTörlés
 9. bux 60perc...csak nem egy haromszogon ugykodik B/b-ben?..charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/111115/BUX60147_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
 10. Még nem írtam semmit ad ?

  VálaszTörlés
 11. Charlie!

  Nem lehet, hogy az ábrádon nem ZZ van, hanem lefelé menő 5-ös. 3. és 5. megnyúlt, magas rerace szintű 2-essel?

  Nem tudom fiúk, ha a 5 hullám volt, akkor nem megyünk 2700 alá...

  ad

  VálaszTörlés
 12. üdv AD

  Az emelkedés verzióddal most mi van? Lesz vagy nem? Mert az én verzióm most teljesen egybe vág charlie által vázolttal csupán egy külömbség 15200-ig megyünk le, onnan lesz egy kis vissza kapaszkodás és innen le 13600 környékére.

  TWER

  VálaszTörlés
 13. Szia Twer!

  Nagy eséllyel c of(B) hullámban lehetünk még, ez jó mert szebb az időtényező. A C hullám emelkedést hozhat, de nem tudom, hol tartunk most. A korábbi aljnak(környékének) fognia kellene, ha (A) 5 hullámból állt.

  ad

  VálaszTörlés
 14. Charlie!

  Nem lehet, hogy a 2700-as és 3721-es csúcs között most 84,1%-ra "retrésszelt" vissza az OTP?

  Köszi!

  AD

  VálaszTörlés
 15. ad...mar alatta van otp,de az oras divergencia kezd "durvulni"..charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/111115/OTP60001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés