Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 7 January 2011

ZWACK - Kérdésre

Szia Twer!
Hetes grafikon, első ránézésre nálam ez lenne a megoldás. Betettem egy Alt részt is, de egyre inkább azt, gondolom, hogy kicsi az esély rá. Ami látszik, hogy hamarosan trendforduló, irány észak. Mivel hetes ábráról van szó, ez nem hirtelen fog megtörténni !
Ha tényleg jó a számozás, akkor legalább 16.500-ig vissza kell mennie (A=C), mert a korrekció max. az eredeti hullám 100%-a lehet. Olyan egybefüggő, szakaszolhatatlan, vagy legalábbis nehezen megoldható tényleg arra utal, hogy egy szép nagy A hullámmal van dolgunk. Remélem nem nagy pakkal, nem a csúcson ültél bele... Ha venni akarsz, csak óvatosan és ne erre az elemzésre támaszkodva. Ezen az időtávon én a "zarmageddonnak" adok nagyobb esélyt!

Hetes chart:



2 comments:

  1. üdv ad

    Köszönöm a válaszod a pozik nyitását egy hete kezdtem meg ahogy te is mondtad csak hetesen tudtam én is támpontot találni talán ma az aljat láttuk. Ezt a zarmageddont nem értem talán tovább esik vagy mire gondoltál.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. Szia!

    Arra, hogy bár az idejét nem tudom meghatározni, komoly esés jöhet, amivel szemben nem hiszem, hogy bármilyen részvény is képes lenne menni. Ha tévedtünk, akkor nagyon be lehet fürödni, ha nincs kint stop! Egyenlőre van egy bull fázis, aminek hosszabb (néhány hét) távon még van tere felfelé, de utána fordulhat a piac. Nekem nagyon hosszú az A hullám, nem láttam még ilyet, illetve nem ismerem a hátterét, hogy miért menne a globális trenddel szemben.

    ReplyDelete