Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 7 December 2011

OTP várakozás csütörtöktől

Ezek szerint az érzés jó volt, az elemzés nem. Az emelkedés és réssel nyitás megvolt, de nem jutott túl messzire, esés lett a vége. Felraktam délután egy lehetséges verziót, mely szerint a 5 hullámból állt és LD volt, mivel LD-ről van szó nem merem, csak utólag ráfogni, sok galibát okozott már eddig is. A mai információk alapján lejjebb vettem a célzónát, zöld téglalap, ahová 3 hullámban juthat el a papír. Twer megjegyzéséből, arra következtetek, hogy akár az elliotti elveket alkalmazva, akár a hagyományos analízis szerinti ék verziót nézem mindkét esetben 3.380-ra mutat a végár. Akkor legyen ez a következő nap, vagy két nap várakozása.

OTP órás chart:


Kisebb eséllyel figyelem azt a lehetőséget, hogy azonnal lemegy a várt korrekciós szintre (3130-3150), majd elindul az utolsó hullám felfelé.

22 comments:

  1. üdv Naitssz kedves barátom

    Már kb. 2 hete ezt a verziót magyarázom amely képet feltöltöttél, de ha jó megnézed vannak ott még kisebb háromszögek is, ez lefele mutatók tehát háromszög reakció indul el.

    TWER

    ReplyDelete
  2. üdv

    Egy kis ki tekintés, már a múlt héten említettem, hogy a nemzetközi indexek ékelődnak és a BUX is nekem a nasdaq a főnök tegnap előtt ki eset az ékből, tegnap ugyan úgy mint a BUXnál vissza text volt a letörésig. Lehet minden hol benn vannak a csúcsok?

    TWER

    ReplyDelete
  3. Sziasztok!

    Ma szvsz nem fog elesni a 3300, ott nagyon veszik!

    ReplyDelete
  4. csak mondanom kellett! mindig az ellenkezője történik! :-)

    ReplyDelete
  5. üdv Boy

    Ép én is azt nézem valamit tudnak a holnapi napról, nekem viszont van egy olyan érzésem, hogy délután amcsik 2-3% be szakadnak és holnap indulnak el északnak ebben az esetbe az OTP sem ússza meg.

    TWER

    ReplyDelete
  6. üdv Twer!

    Essen csak 3310-ről van 500db shortom, már majdnem visszavettem, még jó hogy vártam! :-)

    ReplyDelete
  7. Sziasztok !

    Én a mai napra kábé egy helyben járást várnék. Tegnapi aljtól eddig szerintem egy 5 alhullámból álló hullámot fejezünk be hamarosan felfele (1 órán belül). Ez véleményem szerint egy "A" hullám lesz, melyet követ majd a "B", és "C" talán még ma, esetleg átcsúszva holnap délelőttre. "C" célára nálam 17.500 és 17.600 között van.

    ReplyDelete
  8. Szia Twer!

    Szívesen megnézném gondolataidat grafikonon. A háromszögek halmazát, ékedet, csúcsokat.
    Azt mondtad nincs grafikonod, szeretném megkérdezni min látod ezeket akkor? Tényleg szívesen megnéznék egy elképzelést, Te mit látsz a piacon. Én felraktam többször a nagy háromszögemet. Felkért egy gazdasági oldal, hogy csináljak neki egy elemzést, de visszatekintve egy kicsit.. http://hathorspeki.blogspot.com/2011/12/55-elemzes-visszatekintve.html címre most töltöm fel az anyagomat.. Te ott meg tudod nézni. Akár ott leszedve egyik chartomra belerajzolhatnál, mit gondolsz.örülnék neki.

    A blogomra nem sokat írtam mostanában, mert stokin mindent kifejtek a fórumos társaimnak. Most megkértek, hogy csak a közelmúltat nézzem meg a BÉTen az lett feltöltve.

    Hathor

    ReplyDelete
  9. üdv Hator

    Ahogy elnézem te is sokat operálsz az alakzatokkal fej-váll, háromszögek stb. én véleményem, szerint is meg bízhatóak. Ugy látom te még vársz egy fel fele kört tehát magasabb csúcsot én már nem.
    Nézek azért shartot forexen.
    TWER

    ReplyDelete
  10. Meg van a qvestornak a napos grafikon rajzolója ezeN szoktam a külföldi indexeket nézni és itt állapítottam meg hogy a nasdaq főnök ékelődik.

    TWER

    ReplyDelete
  11. Mindig is írtam, hogy én alakzatokat nézek, vizsgálok, így szinte csak azokra tradelek.

    Nem várok én semmit :D
    én a ki/letörést várom a háromszögből, amiben várhatóan több ezres elmozdulás lesz. Egy ilyen setup elég nekem egy évben. Nem érdekelnek a kis tingli tangli tradek, de TA gyakorlás szempontjából napi szinten keményen beleásom magam a piacba. Jelenleg is kivárom az EKB döntést, az EU csúcsot, valamint a háromszög irányt.

    Minden esetre még mindig nem tudom mi kéne ahhoz, hogy egy chartot lássak tőled, amin az elképzelésed van, háromszögeid? Jó lenne látni.. mindenki véleményére kíváncsi vagyok, hátha én nem veszek észre valamit.

    Üdv. Hathor

    ReplyDelete
  12. Sokan emlegetik NAsdaq-ot, mint előre jelzőt.
    Megmondom őszintén, én sosem néztem még a chartját. USAban elég nekem S&P..
    de lehet fel kéne venni a figyelőlistámra.
    Mivel technologia szektort fog össze a Nasdaq, így azt gondoltam eddig, hogy elviheti a realitásoktól az embert a grafikonja.

    Hathor

    ReplyDelete
  13. Megnéztem a tőzsdeblogodat Hathor, szuper az elemzés, viszont a BUX NAPOS grafikon nem nagyítható. Ha belefér a idődbe lécci javítsd ki a hivatkozást, köszi:
    Frici

    ReplyDelete
  14. Szia Frici!

    Köszi, próbálkozunk.
    Oda valamiért az OTP napos került fel, de már kicseréltem, fent van napos Bux is. Mondtam feltöltés alatt a blog.
    Azt is említettem, hogy a múltat kérték tőlem, jövőre utaló elemzést ne, így készültek a képek, de a végére azért ott vannak alakzatban az elképzeléseim, csak szóban nem vetítek előre, meg a képek sem mutatnak tovább.

    Meglehet vizsgálni többféleképpen a piacot.
    Ad ügyesen Elliott szerint teszi, én alakzatok alapján közelítem meg. Más támasz ellenállásokat néz csak, meg trendet, lehet ezt vizsgálni többféle képpen.

    Hathor

    ReplyDelete
  15. hangosan gondolkozom: b lehetséges, hogy egy hsz lesz, beleférne a képbe, de akkor a nem ld, érdemes lenne figyelni ezt a verziót is

    ReplyDelete
  16. ejnye frici...az elso hozzaszolasod ezen a blogon egy masik blogger magasztalasa...jol van ez igy?..akkor mar gyorsan dicserd meg ad-et is mert megsertodik..charlie..

    ReplyDelete
  17. üdv ad

    Ha hsz. akkor szerinted merre megy?

    TWER

    ReplyDelete
  18. Ad, elképzelhető, viszont ami a biztos pont, hogy korrekciózunk csak felfele, ezt a zéró forgalom teljesen megerősíti ma.

    ReplyDelete
  19. Üdv TWER !

    Ha ma, esetleg holnap reggel csak korrekció "felfele" hsz-ban, akkor lefele kellene abból kitörnünk majd utána.

    ReplyDelete
  20. új kép!

    nincs igényem a magasztalásra, szvsz a jó munkát illeti dicséret, lehet ezzel kilógok az ország lakosságának egy nagy részéből?

    Grat. Hathor, köszi Charlie és Hathor, üdv Frici a blogon!

    ReplyDelete
  21. Sziasztok!

    Majd be is regelek valamikor, bár lehetséges, hogy elég bejelentkeznem a gmailba és már be is vagyok ide regelve?
    Akkor vegye mindenki úgy hogy meg van dicsérve a munkája :-)
    Hathort azért(is) dicsértem, mert hogy néz ki az hogy egyből azzal kezdek hogy nem tudom megnyitni az egyik hivatkozást .-)

    Per pillanat ismerkedek a "hullámokkal" biztos hogy sokat fogok kérdezni, mert még sok minden nem tiszta...
    Hali:
    Frici

    ReplyDelete