Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 5 December 2011

OTP - gyors

9 comments:

  1. Sziasztok ! Szia Ad !

    Végre van infó a piacról, hogy 16.210-ről 5 hullám ment fel BUX hatiban. Viszont így még mindig van pár verzió szerintem, hiszen ez lehetett akár csak az [a] része is a 3. hullámnak (nem biztos, hogy 3. befejeződött). Sőt, vannak még talonban a verziók, hogy csak (C)/1 volt. Mindenesetre jó hír az 5 hullám, most korrekció 16.700-17.000 közé (végülis akármelyik verziót is nézzük). Jól gondolom, hogy minden verzióban ez a következő lépés ? Vagy nem vettem valamit figyelembe ?

    ReplyDelete
  2. Szia Lacika!

    Nem elemeztem még, elsősorban OTP van a fejemben, szerintem ott telibe vitte a 3. hullám célárát. Korrekció jön. Mol esetében vannak kétségeim, hogy hol tart. DE igen korrekcióra van minden szinten esély, este többet tudok majd mondani!

    ad

    ReplyDelete
  3. Ha lefordul az OTP erről a tetőről megmarad az erős divergencia, ami jelenleg látható, (bearish trendforduló óráson)

    ReplyDelete
  4. üdv AD

    Gratula, egyenlőre tapad az ék felső szárához az otp, bux hati benne volt a pakliba, hogy ki tölti az éket sőt ki is szúrt belőle trendfurduló esetében mire gondolsz ez a csúcs esetleg?

    TWER

    ReplyDelete
  5. Szia Twer!

    Szerintem még kevés (elsősorban OTP-ről beszélek), mert nincs meg az 5 hullám. Jöhet egy korrekció 3 hullámban. A nagy kérdés, hogy utána mi lesz, elméletileg, ha nem menne a mostani szint fölé és mondjuk csonka maradna, akkor is fel jöhet még egyszer idáig. (C=78%A) Ebben az esetben az éked is megmaradna.
    A korrekció szintje 3200 vagy 3130 lehet és onnan fel, hogy meddig az nagy kérdés, erre most még lehetetlen pontos választ adni.

    Azzal a verzióval most nem számoltam, hogy ez még csak C első hulláma, mert akkor nagyobb lesz a retrace...

    ReplyDelete
  6. Köszi Twer! Tőled nagyon jó esik a dicsérte, egy Úr vagy!

    ReplyDelete
  7. Hát, úgy látom az USA is hozzánk hasonlóan letört lefele.

    ReplyDelete