Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. december 16., péntek

Elliott hullámelmélete

A héten aktívabb voltam a szokásosnál és a tegnap említett rossz élmények mellett jók is értek. Többen érdeklődtek, hogy hol lehet megismerkedni az alapokkal, megérteni azt, amit a blogon írok, vagy a megjegyzésekben írnak az aktív blogtagok.

Magyarul az alapokat ismereteim szerintem legjobban Cimballi blogjának Tudásbázis aloldalán lehet megtalálni. Link.  Első körben a következő cikkeket érdemes feldolgozni, a fenti linken található anyagból:

Dow-ból brokkoli - Alapok I. -  az elmélet alapjai, a 3 fő alapszabály
Többször így mint másképp Alapok II.-  az elméletről mélyebben

Ha valaki ennél többet szeretne és már nem elég neki Cimballi remek magyar összefoglalása, ingyenesen - bár regisztrációhoz kötve - az alábbi linken elérhető a Prechter által írt "alapkönyv". A könyv természetesen angol nyelvű, ezért csak azoknak tudom ajánlani, akik értenek angolul. Sajnos a könyv magyar nyelven nem elérhető. Magyar nyelvű irodalom kizárólag -Cimballinak köszönhetően -  a fenti Tudásbázisban található tudomásom szerint. Az angol könyv elérhetősége:  Link

Ajánlottam már magyar és angol nyelven szakirodalmat, jöjjön a gyakorlat. Ha valaki sikeresen átrágta magát az elméleten javaslom tanulmányozni Dan blogját, ahol angol nyelven, bárki számára elérhető folyamatos elemzése az amerikai piacról. Link

...és természetesen olvassa a blogot és ha szükséges kérdezzen.  Remélem, ahogy eddig is az aktív tagok segítenek, ha épp nem vagyok gép előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése