Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. október 22., szombat

Mol várakozás 43. héttől

Aludtam rá egyet, szerintem lehetett a számozásban egy hiba, ezért a teljes bejegyzést eltávolítottam, később javítva újra felteszem.

8 megjegyzés:

 1. szia Ad!

  Szép munka, gratulálok! nagyon tetszik.
  Buxot teljesen hasonlóan várom, vártam.

  Ad! biztosan elgondolkodtál már hosszabb csártokban is, mert valahonnan vizsgálod elliott alapján buxot. Van a kezdetektől BUX elliott chartod, vagy valahol be tudtál kapcsolódni hol járunk hetes, havi szinten? Kíváncsi lennénk havi szinten merre járunk a nagy szerkezetekben.

  Köszi, Hathor

  VálaszTörlés
 2. próbáltam valamit vázolni hogyan gondolom a hosszabb elliottot, de nem tudom ezen hullámok hol tarthatnak egy nagy szerkezetben. Piros A-B hullám is elég érdekesen néz ki ezzel az oldalazással, de láttam vannak ilyen oldalazós részek is a szerkezeteitekben.
  Szóval én biztosan nem húztam szépet, mert mint mondtam csak 1-Cig ismerek hullámokat, de szeretnék megfejtést találni, merre jár indexünk éves szinteken.

  http://postimage.org/image/1lwrsppg/

  Valamit kommentálj rá légyszi.

  Thx. Hathor

  VálaszTörlés
 3. Rövidebb napos chartom:

  http://postimage.org/image/290wtvrdw/

  Hathor

  VálaszTörlés
 4. Órás képem komment nélkül:
  Mondjuk úgy Batman alakzat, de vannak variációim ebben a szakaszban.

  http://postimage.org/image/6l7ywhz8/

  VálaszTörlés
 5. Egyébként az órás és a hosszú éves chartom nagyon hasonlítanak egymáshoz kifutásilag(egyelőre)

  További kellemes 7VGt!
  Hathor

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm!

  Ahogy látom Te is aktív vagy :o)

  Az oldalon vagy egy nagy kép aloldal, ahová korábban feltettem egy "távoli" elképzelés, illetve itt egy bejegyzés júniusból:

  http://buxelliott.blogspot.com/2011/06/te-is-bux-majd-jovo-elliott-szemevel.html

  A legnagyobb feladat: újra elő kell venni az ábrát és frissíteni, mert a piac meghaladta.

  Az első kép amit feltettél, arra vall, hogy elkezdtél belemerülni elliott elméletében. Amit felrajzoltál az egy nagyon bull verzió a következő 30-45 évben, szerintem egy kicsit máshogy alakul a piac, mert a 2008-as lefelé jövetel egy nagy A hullám, vagy pedig annak az első hulláma lehetett. (én nagyobb eséllyel az elsőre szavazok), tehát ami most zajlik az "csak" egy nagy C első hulláma (vagy A/4, esetleg egy X, mert a felfelé menetelben kicsit csonkának érzem a C hullámot).

  Elliott elmélete alapján, akár egy 50-60 éves korrekciós szerkezetben is benne lehetünk (?!), ezért felmerült bennem, hogy túl gyorsan megyünk, azaz várható egy kombináció vagy egy háromszög felmerülése, a nagy képben erre is kell figyelni, de ehhez nagyon kevés adat van egyenlőre.

  A nagy képpel kapcsolatos további bejegyzések:

  http://buxelliott.blogspot.com/2011/08/variaciok-egy-temara-bux-es-bux1112.html

  http://buxelliott.blogspot.com/2011/09/nagy-kep.html

  Az elliottal foglalkozók között az 1 milliós kérdés (természetesen dollárban :o)), hogy amerika 3. hullámban van, vagy "csak" egy C-ben.

  A fenti lehetőségek közül teljesen mindegy, hogy melyik lesz a befutó, egy nagyon biztos, nagy képen lefelé van út, felfelé csak korrekció.

  VálaszTörlés
 7. Az órás képpel kapcsolatban, felrakom este/holnap a saját verziómat. Jól gondolkodsz! Az általad felrajzolt c hullám egyben egy nagyobb b hullám is lehet.

  A felfelé tartó rajzon a 3/4-et is egy egész hullámnak rajzoltad, szerintem az nem jó, illetve nem ugyanannak a ciklusnak a hulláma.


  Remélem érted, amit írok, a Kulcs ennek az ábrának a megértése:

  http://3.bp.blogspot.com/-PN4z24k3_NI/TeFKisb3uEI/AAAAAAAAApQ/84ElR4DYCXM/s1600/748px-Elliott_wave_svg.png

  Természetesen ez a bull verzió, "tükrözni' kell a bearishez,

  VálaszTörlés
 8. Látom az alakzatokba nagyon otthon vagy, lehet annyi kérésem, hogy ha írsz valamilyen alakzatról zárójelben egy-két gondolattal kiegészíted, hogy mit jelent, hogyan lehet felismerni, mi következik belőle?

  Én bevallom nagyon nem ismerem őket, és gondolom másoknak is sokat segítene, köszi!

  VálaszTörlés