Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. október 2., vasárnap

Bux és Bux1112 várakozás a 40. héttől III. rész

A bejegyzés első része: link
A bejegyzés második része: link 

A lefelé tartó kör 5. hulláma igen érdekes naposon, őszintén zavar is egy kicsit az általános viselkedéstől való eltérés, ezért fokozottan fogok figyelni és reménykedek, hogy mindent észrevettem, nem mentem el valamilyen vezérlő elv mellett.

Nézzük az órás képet. A korrekció számozásának helyességében nem vagyok megbizonyosodva. A grafikon alapján csökkenésre számítok, egy lehetséges célárzónát berajzoltam. Kérdés a korrekció szerkezete, mert a 2. hullám korrekciójának idejét térben és időben elérte, azaz, ha be tudnám megfelelő módon számozni, akár véget is érhetett.... A határidőre fel is tettem egy számozás, ahol alt verzióban a korrekciónak vége és indulhat az 5. hullám.

A feltett célzónát nagy eséllyel éri el a bux és a határidő, a kérdés az onnan történő további mozgás, azaz további esés, oldalazás, vagy felfelé fordulás. Azt hiszem a határidős esetében a hétfői nap inkább a figyelemé kell, hogy legyen és nem a kereskedésé.

Ez a fajta számozás még egy dologra felhívja a figyelmet, még pedig, ha helyes, akkor második hullám valamilyen kombinációs korrekciós szerkezet (pl: expanded flat+x+ flat), mert távolról ránézve simán háromszögként azonosíthatjuk.

Bux órás chart:


Bux1112 órás chart:Lacika felvetette, hogy lehetséges e, hogy ez az utolsó alakzat inkább egy ED. Bennem nem merült fel, de a számozás szerinti 1=3 és a 2 hullám háromszög képe miatt később megnézem ezt a lehetőséget is Ha az, akkor egy ZZ-nek kell lefelé jönnie, hogy megkapjuk a következő csúcsot. (háromszögből háromszögbe jelentése, hogy egy sokkal magasabb szintű hullám vége jön hamarosan)

2 megjegyzés:

 1. üdv AD

  Végig olvastam minden lehetséges elemzésed, először is meg köszönöm kimerítő hétvégi munkádat.Most már nagyon jó lenne, hogy ennek a kimerítő elemző munkádnak gyümölcseit tudnád illetve tudnánk hasznosítani. Egy dologba reménykedem hogy amcsiknál nem a jövő héten indul el a hirtelen halál hulláma vagyis a C hullám mert akkor ebben az esetbe nálunk a megálló már csak a 6000 pont.Én már az amcsi piacnál csak a nasdaq ot nézem nagyon úgy néz ki hogy csütörtökön akár a 3/1 hullám is indulhatott.

  TWER

  VálaszTörlés
 2. Szia Twer!

  Köszi!

  Én élvezem, jól mennek a dolgok, remélem folytatódik a jó sorozat!

  ad

  VálaszTörlés