Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 26 September 2011

új olvasóknak

Az elmúlt napokban érezhetően sokan csatlakoztak a blog olvasótáborához, nekik szól a következő néhány fontos dolog a bloggal kapcsolatban:

A blog a tanulást szolgálja

Sokszor hangzik el, hogy az oldal a tanulást szolgálja.  A tanulás nem csak az olvasóra, hanem a blog szerkesztőjére, azaz rám is vonatkozik. Nem tartom magam mindent tudónak, sőt folyamatosan tanulok. A naponta megírt elemzések segítenek abban, hogy felmérjem hol állok, folyamatosan és akár historikus visszacsatolást adnak a fejlődésre. 
A nyilvánosság ereje rám is hat, a hozzászólásokkal együtt motivál és felelőssé tesz, ami belsőleg arra késztett, hogy folyamatosan foglalkozzam a témával, nekem ez a haszon, amit a blog írása ad.

Mini etikett

A bloghoz mindenki hozzászólhat, ne féljetek, itt mindenki kezdő, ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel. Célszerű választani egy nicknevet, névvel rendelkező ember előbb kap választ a kérdéseire :o), ez pusztán pszichológia. Névvel a közösségnek is előbb tagjává válik az új vagy régi "jövevény".

Ezidáig "troll" nem került az oldalra, reméljük ez így marad. (Az számít trollnak, aki lerombolja a virtuális közösségeket, provokatív, heccelődő, értelmetlen beszólásaival.)

Véleménnyel szabad, sőt kell is vitatkozni, de kizárólag érvekkel. A személyeskedést kérlek kerüljétek, a sértődésen kívül nincs más eredménye, ráadásul rombolja a közösséget!

No comments:

Post a Comment