Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 15 September 2011

Péntek

Valószínűleg nem lesz időm elemzést írni reggel, most nem férek Markershez. Önmagában ez nem gond, mert nem változott semmi a tegnapi célzónákhoz képest. 

Daneric felrakott egy ábrát, amit most csatolnék (blogjának elérése a jobb oldalon!). Az ábráról annyit akarok mondani, hogy az ED jelen esetben azt jelzi, hogy a háromszög befejezését követően éles mozgás lesz dél felé, elindul egy magasabb szintű hullám, jelen esetben egy 3. , ami 1.000 pont környékére fogja levinni az SP értékét. (pontos szám a csúcs után, csúcs - 226)

Daneric ábrája:


Ez a fajta (tömeg - mass) hangulat mit jelent a magyar piac számára? Holnap, de legkésőbb hétfőn célzónába kell érnie  nálunk is az indexeknek és a papíroknak. Majd elindul egy komoly esés. A 20%-os SP értékvesztés esetén felül vagy alul teljesítők leszünk? Reális-e a 3. hullámnak számolt 3.000 pontos esés (cca. 20%) vagy sem? (célár cca.15000 pont +-500., nem számoltam pontosat) OTP vonatkozásban kérdés, hogy láttuk e a 3-at vagy csak az elsőnél állunk. 700-1150 vagy1860 pontos esés jön és utána hol a vége? Ha harmadik, akkor az 5. elérheti a 2008-as mélypontot! Csak óvatosan! Tárazzatok be, de még ne süssétek el! Várjuk meg a bizonyosságot! 

7 comments:

  1. üdv AD, Naitssz

    Naposon az SP-nél tegnapi záró nappal tökéletesen számozható a flatt korrekció.
    Aki tud ábrát föl tenni kérem tanulás képen tegye föl hogy érthető legyen mi is a flatt lényege. A 19600as cél ár módosítva 17500 maxra, a többi az ábrám szerint. Mivel az ábra febr. készült azt hiszem ilyen hosszú távon ez meg engedhető és azért most időben jeleztem.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Na jól van azért csak sikerült lealkudnom belőle! :)
    üdv
    IC

    ReplyDelete
  3. üdv IC

    Ez különben a rövid távra érvényes ha megnézed okt. közepe a 19600. H az amcsi piacok még most kezdik meg a 1/5 ös hullámot. Akkor utána jön a nagy 2. hullám ami egészen 1280-ig is viheti az SP-ét akkor cél keresztbe a 19600 pont.

    TWER

    ReplyDelete
  4. üdv TWER!
    Ez oké de szerintem bele kell számolni a bux likviditás hiányát mindenképp!
    Szerintem tegnap már nem véletlenül kókadt az index.
    IC

    ReplyDelete
  5. Szivesen felteszem küldjétek emailen

    ad

    ReplyDelete
  6. bux....vagy nem buksz..charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110916/BUX15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  7. Sziasztok, szia Twer!

    Már este korán kikapcsoltam a gépet azért nem írtam, most meg most értem haza! Köszi a gondolatokat!
    sp C-jében a hullámok alapján per pillanat vagy egy nagy emelkedésnek kellene macd szerint is vagy ha nem lesz, akkor meg valami éknek kell lenni-e, mert csak úgy lehet teljes!

    Naitssz

    ReplyDelete