Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 4 September 2011

Hírek

Jövő héttől visszaállok a tavaszi menetrendre, azaz napközben többször látom a piacot, de Markershez korlátozottan férek majd hozzá, az elemzések ritkábban lesznek, vélhetően a reggeli (hajnali) órákban készülnek majd el. 

14 comments:

  1. Jó reggelt!

    Vártok mára nagyobb elmozdulást, vagy csak oldalazás valahol 18000-18200 között?

    ReplyDelete
  2. Ma csak oldalazás, esetleg holnap emelkedés de ez még korai... ad



    Ma csak oldalazás, esetleg holnap emelkedés de ez még korai... ad

    ReplyDelete
  3. üdv Boy

    Ha holnap lesz is emelkedés szvsz 100-200pont max. de AD majd esetleg megmondja mennyi.

    TWER

    ReplyDelete
  4. Üdv Twer!
    Köszi! E-star lassan eléri a 7500-at, ott belenyúlok kicsit.

    ReplyDelete
  5. üdv charlie

    Ha itt vagy válaszolj szerinted az arany mikor lesz jó shortra, mert már újabb csúcsra megy.

    TWER

    ReplyDelete
  6. szarvasvadasz írta

    Szerintem az arany új csúcsra fog menni ~1940 körülig, aztán impulzív hullámmal lefordul. Úgy tűnik, hogy akkor esetleg már nem, ha új csúcs előtt 1869 alá zárna h1-h4-en.
    Jelen állás szerint megkocáztatom, hogy az arany rallinak nincs vége, 2/3 állapotban levő korrekciót látunk csak (az utolsó, C ág indul majd lefelé), amelyet új csúcs felé induló impulzív hullám követ majd. Korai, de nagyjából így látom jelenleg.

    Ha nem lenne világos, amit írtam, akkor:
    - egyrészt ld. múlt heti rajzos előrejelzés
    - a 2/3-os korrekció alatt a 2011.08.22-i csúcs óta formálódó teljes alakzatot értem, ennek hiányzik a most formálódó B csúcstól induló C hulláma lefelé, amint a B csúcs kész.
    Az arany rallinak ebben az esetben azért nincs vége, mert ez az értelmezés korrekciót jelent -> további új csúcsok felé induló emelkedés követi a C kialakulása után. Ezt a kész C után induló felfelé hullám cáfolhatja majd meg.

    zsozé
    remélem nem baj hogy bemásoltsm

    ReplyDelete
  7. Én mára oldalazást várnék, enyhe lecsorgással esetleg (17.850-17.900-ig). Holnap erőteljes emelkedésre számítok.

    ReplyDelete
  8. hát én nem értem, milyen híreket olvastok, hogy nem látjátok a zarmageddont közelegni! Merkel épp most vesztett el egy helyi választást, amire a DAX -5 %-kal reagált, és valszeg , a Bundestag szerdán véglegesen elmeszeli a Merkel-Sárközi paktumot, amire az ojró összeomlik és vége nek, ráadásul Olaszországot lemínősítési hírek fenyegetik, én ilyen környezetben nem várnék nem várnék "oldalazást", de főleg nem emelkedést...

    ReplyDelete
  9. Lupek

    Azért olvasd el mindenki véleményét,akkor általánosítsál, különben ettől függetlenül én is azt mondom holnap emelkedés min. a letörés vissza textje reggelről majd a vissza text után jó lesz figyelni a nagy ábrámat.

    TWER

    ReplyDelete
  10. Sziasztok!

    Ezen oldalon meglévő elemzések többsége a HÍREKet figyelmen kívül hagyja, mivel általában hosszabb távon nem befolyásolja a piacot, illetve nem úgy ahogy azt sokan gondolják. Ritkán ua. van a híreknek hatása, de ezek kivételes esetek, akik a hírek alapján kereskednek elbukják a pénzüket.

    Pénteken a piac teljesen a széllel szemben ment...

    Megvan egy letörés a háromszögből, de elemzés és Markers nélkül nehéz, ennek ellenére én is pluszt várok holnap. Ha lesz lehetőségem megnézem.

    ad

    ReplyDelete
  11. Annyit még beszúrnék egy gondolati láncszemnek AD kommentjéhez, hogy a híreket azért hagyják sokszor a technikai elemzők figyelmen kívül, mert azok gyertyák formájában előbb-utóbb úgy is megjelennek a chart-on. (Sőt sokszor inkább előbb, mikor például egy rossz munkapiaci adatot már előre várt, beárazott a piac.)

    ReplyDelete
  12. Egyetértek lacikával.Olvastam Prechtertől erre vonatkozólag egy interjút, ígérem most már előkeresem. ad

    ReplyDelete
  13. hát az én szerény tapasztalatom az, hogy a hírek akkor mozgatják meg a piacot, ha összhangban vannak annak trendjével. Ha van egy nagyon erős lefelé trend, akkor általában egy ellentétes (pozitív) hír nem mozgatja meg, de egy vele egyirányú negatív hír még egyet dobhat rajta.

    Nagyon kevés olyan hír van, ami ellentétes hatással van egy trendre, illetve, elképzelhető, hogy egy trend nélküli, oldalazó piacot egy jelentősebb hír ki tud billenteni az egyensúlyából.

    ReplyDelete