Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 14 September 2011

Bux1112 - várakozás - csütörtöktől

Érdekes nap elé nézünk, szvsz nagy ármozgás lesz a holnap. Nem tudom/tudtam eldönteni, hogy kész e a (b) hullám, de az amerikai mozgást látva optimista hangulatot feltételezve, azt mondom, hogy a minimális feltételei megvannak a (b) teljesülésének, ezért jöhet a (c). (magam részéről egy alacsonyabb tf elvártam volna a belezárást, de nem feltétel) Önmagában b hullámról a legkevesebb az ismeretanyag, a mozgását a legnehezebb leírni, célárat mondani rá sokszor lehetetlen, ezért nem is vesződöm vele. Feltételezem, hogy teljesült és jöhet egy óráson is jól látható 5-ös szerkezet felfelé (ha nem, akkor a hati 16.400 környékére lemehet).
Két célár zónát jelöltem ki, ahol az (a) hullámból és az 1-es hullámból számolt zóna a felső, ez lehet az elsődleges, azaz célár 18.100 +. Nagyjából ide mutat a korrekciós trendcsatorna teteje (spike-ot is figyelembe véve), de ide mutat a háromszög alja is (Twer féle vissza teszt !). Ez alapján azt mondanám, hogy időben ez a holnapi napba nem fér bele.

bux1112 órás grafikon:




Ami elbizonytalanít, hogy bár nem elemeztem az SP-t, de nagy eséllyel azt mondom, hogy talán egy háromszög alakult ki 4. hullámban és kész a szerkezet, azaz holnap jöhet egy thrust, ami 100 pontot jelenthet az SP-ben. Érdemes megnézni Daneric elemzését, szerintem reggelre elérhető lesz, mert, ha megállja a helyét a hsz, akkor  ismét a híreket kell figyelni, mert nálunk elindul egy erős 3. hullám lefelé, látva az 1. hullámot, nagyon erős lehet.

8 comments:

  1. Csatlakozva AD véleményéhez, hogy holnap nagy elmozdulás kezdődhet : napi gyertyáknál ma egy un. belső gyertyát csináltunk, tehát a mai (szerda) max kisebb volt mint a keddi max, és a mai min nagyobb, mint a keddi min. Ilyenkor létrejöhet egy "dugóspuska" formáció, mely nagyobb elmozdulásokat, pl. 3-as, 5-ös, de C hullámokat elkezdődését jelezheti. Ez a dugóspuska annyit tesz, hogy a nap első részében a megelőző belső nap tartományából kikandikál az árfolyam, majd a belső gyertya másik végét meghaladva egy tartós, új irányba kezd. Konkrétan, ha pl. a mai max (17.080) fölé keveredne csütin az árfolyam, majd később a mai min. 16.460 alá mennénk csütin, akkor lefele nagyobb elmozdulás kezdődik.

    ReplyDelete
  2. Daneric felrakta a háromszöget, annyi, hogy egy hullámmal előrébb gondoltam, azaz, ma egy c volt, holnap lehet egy d, majd e és utána a brutál esés...

    ReplyDelete
  3. Próbáltam feltenni a napos ábrát is, de úgy látszik a broki rendszerének több idő kell a day off-ra, sem éjfélkor, sem most nem működik még....

    ReplyDelete
  4. 1 percesen a tegnapi utolsó fél óra, valamint a mai eddig idő mintha már az első impulzív gyertyákat építené felfele, legalábbis nekem úgy tűnik, ezzel ezek szerint elindulhattunk C pontba.

    ReplyDelete
  5. talán be is fejezhettük most a C hullám 1-es alhullámának kiépítését, szerintem most megyünk a 2-es pontra 16.665-16.716 tartományába

    ReplyDelete
  6. Ad, Te látsz arra esélyt, hogy 60 perces nézve (például) a "B" lefele hullám egy háromszög, mintha egyre szűkülnénk befele ?

    ReplyDelete
  7. egyenlőre nem látok rá esélyt, az indikátorok nem adtak jelzést, vagy nagyon az elején vagyunk a háromszögnek.

    ReplyDelete