Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 25 September 2011

Bux1112 - várakozás 39. hét

Naposon minden a terv szerint, óráson még nem érte el a célzónát a papír. Az OTP helyzetét elnézve, nagy szükség lesz a Mol gyengélkedésére. Várakozásom 14.800 elérése -+100 pont.


Bux1112 napos ábra:






Bux1112 órás chart:



22 comments:

  1. üdv Mindenki

    Kár hogy szarvasvadász nem ír megjegyzést ebbe a blogba. Folytatva a gondolat menetet a jövőre vetítve, egy kis vissza emlékezés a múltba. Az 1800-as évek végén és 1900-as évek elején, osztrák-mo. monarchia pénzneme az aránykorona volt (1 korona 1,5 dollárt ért). Említettem itt már korábban nagyapámat az ő nagy szülei több ezer aranykoronát helyeztek el az osztrák bank mo. hálózati fiókjaiba a környéken. Egyet tudni kell még a hétköznapi fizető eszközként sima papír korona vagy fém pénz funkcionál(kezdetbe arany volt egy pár évig) de aki megtakarított a bankok a pénzt aranykoronára az az arany értékre számoltak és így kamatozott a bankba. Itt a szorzók változtak kezdetbe 1:1 úgy tudom a max. 0 20 évekre 1:50 hez lett ki alakítva. Egy stár ügyvéd akkori éves fizetése 150-200 aranykorona volt. Az öregeknek amit még a mai napig őrzök és dokumentált betétkönyv az eredeti osztrák bank pecsétjével viasz pecsét közel 4500aranykorona. Tehát magyarul ezt a pénzt akkor mikor be rakták a bankba aranyra lett át váltva, érték állónak kellene lennie sőt kiszámoltam dollár ár folyamon évi 1,5%-os kamattal forintba közel most 4-5 milliárdot kellene érni-e. Állítólag növekedett is s 2. világháborúig a szocik erröl hallani sem akartak, az l múlt 20 évben megint senki nem akar hallani róla. Tehát valóban fel vetődik a kérdés ha az aranyat nem otthon a fejed alatt őrzöd rábízod másra még az is elveszik. Akkor most mit érne a ft egy válságba????? El hihetitek valóban betudom mutatni ezeket a betét könyveket nem ki talált halandzs, hogy írjak valamit. Valóba nagy kérdés hogy a bankoknak tartozni jó most vagy oda betétet vagy más megtakarítást elhelyezni. Persze a tőzsde számlavez. ez a kategória.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Sziasztok!

    Ad! Láttátok Vadász verzióját?

    http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=5224&from=678440#2720571

    Tényleg abc lesz le, akkor az esés elején hármas korrekciók a-ban nem meglepő! Ugye az a sok első hullámba belelógás, 4 hullám által!

    Kép link!
    http://www.4shared.com/photo/fullsize/W06nHJOS/OTP_110923_h4.html

    Naitssz

    ReplyDelete
  3. Érdemes Vadász véleményét figyelembe venni. Ritkán ír, de akkor talál. Ez nálam a kettes verzió. Ez az a megoldás, ahol háromszögből esik a piac és most harmadikban van. Ahhoz, hogy ez a verzió éljen nagyobb forgalom és a korábbinál meredekebb esés kell. Ez a két dolog, illetve a kibontakozó ED, miatt gondolom, hogy nem ez a jó megközelítés, de mint mindig, lehet tévedek. A rés sajnos vadász verzióját támasztaná alá, de néztem azt is, az esés harmadik hullám közepén jelentkezik, de ez alapján vége kellene lennie az esésnek. Óvatosan! Stop legyen veletek!

    ReplyDelete
  4. Azért vadász verziója elbizonytalanít. Ő (is) tanított arra, amit tudok és látva azt, hogy ő, a mester máshogy gondolja kétségeim vannak, de a sok egy irányba mutató jel (több tf) amin egész hétvégén gondolkoztam (lásd új számozás óráson) egyenlőre picivel nagyobb esélyt adok az én verziómnak. 2600-nál már nála a labda, az alá már nem várnám órás belezáráson a papírt. Nagyon erős forgalom kell, hogy igaz legyen, hogy most a harmadik hullámot csináljuk, az esés szerkezetének pedig lefelé mutató "kés"-nek kellene lennie a jövő hét első felében.

    Második verziónak továbbra is tartom, de nálam nem ez az elsődleges. Egyedül a rés, ami zavar, minden más arra utal, hogy 5. hullám.

    ReplyDelete
  5. üdv AD

    Én is úgy látom az OTP cél ár 1300 körül van és ott lenne a 3. hullám vége, az 5. pedig a 400. Ezt már korábban is írtam 2-4 hete kb. Nézd meg a hullámokat 1 vége tavaly aug. 4300 onnan 2. 6400 majd most le a 3.(4300-3000=1300 ez a min.) vagy valamit nem jó számozok? A mol esésére ne nagyon apellálj hiszen most fejezi be a nagy 1. hullámot, ott inkább emelkedésre számítok.

    TWER

    ReplyDelete
  6. Szia Twer!

    Nem tudom eldönteni, él az a verzió is, de mi lesz, ha tényleg elindul az esés, már nem lesz tér lefelé, hisz ez csak az első hullám lenne...

    A jelenlegi számozásom első hullámában kicsi a forgalom, majd a ZZ emelkedésben nagy, van egy rés, e kettő a 2. számú számozást (pl Vadász) erősíti. Csak abban a verzióban 3. meredeksége és a forgalom elmarad az elsőtől, ez meg ellen szól. Tegnap éjszaka konzultáltam Cimballival erről, ő egyenlőre bearish a piac vonatkozásában, igaz, ő inkább amerikát nézi, SP-ben van még 50-70 pont lefelé.
    Kis tf számozást is át kell húzni, mert akkor az sem jó.

    Ma vagy holnap kiderül...

    ad

    ReplyDelete
  7. Sziasztok !

    1 perces alapján BUX hatiban jön újabb mélypont kb. 1 órán belül (tehát 14.760 alá) szerintem.

    ReplyDelete
  8. üdv lacika

    Biztos hogy jön, mert csak az otp viheti le akkor el passzolom még van rajta valami kis haszon. Különben a múltkor írtam a résekről ma meg érkezett minden hol a ki merülési rés amit szerencse be is töltött innen ahogy AD írta mehetünk is keményen fel fele. Ezért jó gondold meg lacika biztos vagy e benne.

    TWER

    ReplyDelete
  9. Szia Twer !

    Köszi az óvatosságra intést ! Most elég biztos vagyok benne, sőt, ma délelőtti esések után még 1-2 napos emelkedést várok, mely után egy jelentősebb esést ismét. De ha nem, majd kistoppolom.

    ReplyDelete
  10. Most estem gép elé(szomorú esemény miatt)
    teljesűlt a megbízás 748
    remélem jó lesz,nem kell stoppolni
    zsozé

    ReplyDelete
  11. OTP 3000-nél ellenállás

    ad

    ReplyDelete
  12. Sziasztok!
    Egy gyors otp napos kép, mert mindjárt mennem kell!
    Egy megnyúlt középső hullámmal!
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/110926/OTP_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Lehetséges verzió lehet! (fibok nincsenek a jobb láthatóság érdekében!)
    78,6% fibó a nagy esés korrekciója, ha abc lesz és persz,e akkor 1300 alá nem mehetünk be!

    Naitssz

    ReplyDelete
  13. otp es bux is 1percesen 5hullamos szerkezet felfele kesz....johet korrekcio...majd ujra fel...charlie..

    ReplyDelete
  14. Charlie! lehet megnyúlt nem?
    Most még egy kis korrekció és fel 15235 fölé! és utána az abc korrekció le!?

    Naitssz

    ReplyDelete
  15. üdv,

    nézzétek a forgalmat is, 2 óra alatt 6mrd, ebből 4 otp... (sztem érdekes)
    ha egész nap arányosan így marad, és még emelkedéssel is zár + a kimerülési? rést is betöltötte és felette marad (akár FT nap is lehet??) minden esetre magas forgalommal történő fordulat lehetne...
    jó lenne egy 20+ mrd otp forgalom....
    soká lesz még 17.00 :-/

    csabesz

    ReplyDelete
  16. üdv

    Igen ezt írtam reggel ki merülési rés amit vissza töltött és én valószínűnek tartom itt a fordulat. Lacika nem nagyon látom az esést, most mi van?

    TWER

    ReplyDelete
  17. Szia Csabesz!

    FT alatt mit értesz?

    Köszi!

    Z

    ReplyDelete
  18. akar mit is csinal otp ez nem lehet FT nap..charlie..
    http://tananyagok.blogspot.com/2006/06/follow-through-nap.html

    ReplyDelete
  19. Szia Twer !

    Esés nincs, elszámítottam magam (stop lett belőle). Viszont tartom, hogy legkésőbb kedd-szerda magasságába megyünk még egy kört lejjebb (14.760 alá).

    ReplyDelete
  20. igen charlie, valóban erre gondoltam... köszi :-)

    tényleg nem lehet a mai FT.... de a héten még összejöhetne ;-)

    csabesz

    ReplyDelete
  21. üdv charlie

    Nagyon is lehet FT nap 4-5 napra vagyunk az esésbe, ráadásul egy ki merülési rés is támogat.

    TWER

    ReplyDelete
  22. üdv

    Nem akarom részletezni miért lehet FT nap szinte minden részvény a korábbi alj felet. Inkább csak 2 ami még két esélyes a ricsi és az otp holnap a kettőnél emelkedés van érvénybe lép AD VERZIÓJA.

    TWER

    ReplyDelete