Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 5 August 2011

Ábrafrissítés

OTP napos chart


Az OTP esetében a célzónában landolt az ár. Amennyiben a kombináció flat X ZZ, akkor valószínűleg esélytelen az új csúcs, ha a kombinációt máshogy kell számozni, vagy a megerősítés helyett elvetést kapok, akkor lehet még új csúcs, egyébként elindultunk lefelé. (az idei csúcs felett, lokális nyilván lesz még)

Bux1112 napos chart:



A határidő, a megnyúlt hullám iv. hullámára vetített 261,8-as fibo szintig jutott (20.400), a teljes szerkezet 20.600-ra mutatott. 5.600 pontos esésnél azt hiszem 200 pont eltérés elfogadható, főleg úgy hogy a nyitás után gyorsan fel is rántották, ezt egyfajta "nyitó spike"-ként értékelném, az első óra után már visszakerült 20.600-hoz. Egyenlőre azt tudjuk, hogy az esést megfogta egy, általunk vélelmezett támasz, vagy célár zóna. A fordulathoz, illetve annak megerősítéséhez szvsz több kell, az elmúlt napokban többször volt már, hogy elért egy célzónát majd tovább esett, várjuk meg a szükséges megerősítéseket.

26 comments:

  1. egy törpe háromszögből (5perc) elindult egy kitörés felfelé, ez minimálisan betöltheti a nyitórést, ami a nagyon negatív jeleket csökkenti

    ReplyDelete
  2. most látom, hogy 10 percig sem volt 20.600 alatt az index

    ReplyDelete
  3. Lehet hétfőn hagyunk egy szigetet?

    Sziasztok mennem kell! Nap végét nem látom majd csak ezt most gondolom!

    Naitssz

    ReplyDelete
  4. 20100 lenne a törpe következő célára?

    Igen 19600 , ezer ide vagy oda... ezen a piacon, csak percek kérdése :o))

    ReplyDelete
  5. nézzük meg hol áll meg az esés! fontos lehet itt is kint is

    ReplyDelete
  6. üdv!
    a tegnapról áthozott 15 konti long bukóm 35%-át sikerült visszahoznom, hála ennek a hullámvasútnak! hétvégére nem tartottam meg semmit, de amíg ilyen bizonytalan minden csak 5-10 kontikkal dt-zek. remélem ti sokat nyertetek.
    mindenkinek kellemes hétvégét, a nyaralni indulóknak kellemes pihenést, jó időt!
    sziasztok
    imi-boy

    ReplyDelete
  7. SP lejtmenetre tényleg csak a 3. hullám verzió fog megállni.... csak az a kérdés az index mikor áll meg...

    ReplyDelete
  8. S&P lejjebb sorolta az USA-t. Megtette. Ez csak egy "hír", amire számítani lehetett, a tömegtudatba valószínűleg már beépült

    ReplyDelete
  9. üdv AD

    Tegnap délután nem láttam a piacot, nem tudom emlékszel-e kérdezted a fej-váll alakzat cél árat SP-nél ez tegnap realizálódott, de a bux esetében még nem, de szerintem ott is realizálódik hamarosan tehát 16000 környékén. Na most kellene valami hullám elmélet, különben a csökkenő trend csatornából is ki eset az index ha nem lép vissza akár a jövő héten realizálni fogja a fej-váll célárat. Én ajánlásom emelkedésbe továbbra is short. Longokkal itt életveszély játszani.

    TWER

    ReplyDelete
  10. az otp egyelőre szépen kijelölte az alját - de meddig? a bux viszont maradt lent egy réssel-
    usa dettó - csak egy pattanásra tellett napos dojival

    hétvégi hír
    Leminősítette Amerikát az S&P!

    Horgász

    ReplyDelete
  11. üdv AD

    Te még bízol az OTP-nél egy lokális csúcsba, ezt nehezen tudom elképzelni. Valahogy ahhoz, hogy a tőzsdék északnak forduljonak QE-3 kell. Én szerintem ezt kell figyelni, ha ez bejelenti a FED akkor lesz itt duranás szvsz 2-3 hete van még az SP beüti az 5. hullám végét 1050-1070 között.
    Ezzel nincs is gond a BUXnál van a dilemma ha ez a 3. hullám akkor akkor a 3/3-nak 14000-ig kellene le vinni. A 4.es esetleg a jelenlegi szintekig hozná vissza ez az ami valahogy nem áll össze mert az SP még ebben az esetbe is bő 1300 fölé megy.

    TWER

    ReplyDelete
  12. http://www.youtube.com/watch?v=lVWgEFYemRk&feature=player_embedded%29
    mondana valaki pár szót erről
    aki perfekt angol

    ReplyDelete
  13. üdv

    Persze elég érdekes a helyzet az SP-nél mert pénteken akár egy C pontot is ki jelölhetet, mert pontosan 1168-ról pattant ami megfelel tavaly szept. óta tartó emelkedés ideális korrekciós szintjének. Talán a fazon is ezt magyarázza ezzel az x hullámmal.

    kappa

    ReplyDelete
  14. http://postimage.org/image/26uwe8jb8/

    ReplyDelete
  15. http://postimage.org/image/26vmuu37o/

    ReplyDelete
  16. üdv

    Jók ezek az ábrák, ezt szerintem már mindenki tudja csak a piac melyiket fogja igazolni. Bár rövidtávon egyikkel sem értek egyet leminősítés ide vagy oda elkövetkezendő pár napba szvsz emelkedés lesz utánna egy lefele kör a tegnapi low alá. Utána ismét fel , ez legalább kettő hétbe telik amit írtam. Akkor még egyik ábra sem igazolt semmit.

    TWER

    ReplyDelete
  17. MINDIG a bear piacokon vannak a legnagyobb napon belüli mozgások - ezt jó ha mindenki elraktározza a tudásbázisába alaposan - és kitörölhetetlenül. Míg a lassan trendelő piacoknál csak kisebb elmozdulások vannak. ahol működnek a támaszok, ellenállások.
    Szóval akkor milyen piacon vagyunk? ĐĐ

    Egy mély medvében - ahol nem mindig következik egyik napból a másik

    Vagyis a pl. a nyitószintelv talán, de a TA nem sokat ér ilyenkor - mert most a társadalmi hangulat irányítja a piacokat - és persze a napi hírek amiket senki se lát előre.

    Ez remek DT lehetőségek a bátrabbaknak - de ehhez sok szerencse és jó stop is kell ĐĐ

    vigyázzatok a pénzetekre!
    Horgász

    ReplyDelete
  18. üdv Horgász

    Valahonnan ismerős a név, de nem tudom hová tenni.
    Igen ez így van ahogy írod, van elliott ami most nekem azt mutatja még pedig kettő lehetőség 1 vagy a zarmagaddon van vagy pedig a 2009-ről induló emelkedés korrekciós C hulláma. Mind kettő esetbe még van tér lefele. Ami közös a kettő verzióba, hogy 14000-15000-ig a BUX lefog menni. Most minden kép egy a-b -c hullám lesz felfele kb. 21200-ig. Ez kb. jövőhét végére meg is lesz és onnan újra zakó. Egyet nem tudok hogy már az első körbe be üti-e a cél árat vagy még előtte lesz egy fel. De majd AD mester meg mondja.

    TWER

    ReplyDelete
  19. chartcenter anno?

    ReplyDelete
  20. Szia Horgász!

    Köszönöm, hogy tapasztalataid megosztod itt blogon, külön köszönöm a kockázatra való felhívásokat!

    ad

    ReplyDelete
  21. A chartok jók, nem tudok ki tette fel, de tény, hogy jelen állapotban ez a két alternatíva van.

    ReplyDelete
  22. Szia Twer!

    Bejegyzésben részletesen.

    Addig: Lehet rosszul fogalmazok, de a lokális csúcs alatt a szűk környezet vonatkozásában gondolom a csúcsot, lefordítva egy negyedik hullám.

    ReplyDelete
  23. Szia Ad!Bocs(név?) én voltam,ilyet még nem tudok,csak néztem mint 2 lehetőség,gondoltam megosztom veletek is ,ha nem baj?igaz "irány" az így sincs Üdv:Ras

    ReplyDelete
  24. sziasztok...mikor kezdtem tozsdezni Horgasz a chartcenteren irogatott aztan valamiert eltunt....orulok neki hogy itt van nagyon jok voltak annak idejen is a meglatasai...charlie..

    ReplyDelete