Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday, 5 July 2011

ránézés

Ránéztem a piacra, de ennyi idő alatt nem tudom eldönteni, hogy mi lehet. Ekkora réssel való nyitás gondolom valami hír miatt van, ha az, akkor vissza töltheti ma, holnap. Egyenlőre valami korrekciós szerkezetnek látszik, de ehhez tényleg idő kell. Ahogy látom van/lehet még tér lefelé, amennyiben a fordulat 22.750-800 körül lenne, akkor érdemi információt kaphatunk a jövőre, addig semmi bizonyos Elliott szerint. 

51 comments:

 1. Üdv Ad!

  Hír volt!
  Horvátország jogsegély keretében hivatalosan is kérte Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatójának előzetes kiadatását, írja a Népszabadság több, egymástól független forrásra hivatkozva. Az ügyben illetékes magyar hivatalos források nem kívánták kommentálni az értesüléseket. Somlyai Dóra, a MOL kommunikációs igazgatója az Indexnek azt mondta, sem a MOL, sem Hernádi Zsolt nem kapott hivatalos értesítést arról, hogy Horvátország jogsegély keretében hivatalosan is kérte Hernádi Zsolt előzetes kiadatását.

  A MOL részvények árfolyama jelentős, 4% feletti eséssel kezdte a mai kereskedést, miután a MOL és annak vezetője ellen irányuló támadásokat egyre nagyobb kockázatként tartják számon a befektetők.

  Várjuk a rés visszatöltését! További jó pihit!
  imi-boy

  ReplyDelete
 2. Ad!

  A CHF certi long alakul! Mai teljesítménye 5,33%!!
  imi-boy

  ReplyDelete
 3. Szia Ad!

  A 22800 éppen most lett meg.

  ReplyDelete
 4. Twer!

  Nézz rá a chf-re, holnapra a certi nagyon jó lesz!!! 218,5 most a chf! Az kb. 340-es certi!
  Euró certi is jó lesz!
  Viszont beragadtam hati longba!!! Az nem lesz jó!?
  Jó éjt mindenkinek!
  imi-boy

  ReplyDelete
 5. üdv Boy

  Ezen a 340-en érdemes már eladni. Meg mondom őszintén gőzön nincs, hogy esetleg mennyi lehet rajta. Nézd Boy a pénteki rallynál írtam a szemfény vesztést! Ezzel arra céloztam hogy mint a Bux mint az OTP ékre szaladt, de nem akartalak befolyásolni a longba mol pedig csak az éket textelte vissza emlékez rá a határidőnél is mondtam le tört cél árat 850-re tettem és onnan rallyzot pénteken. Ezek az ékek valahogy mindig működnek csak ne hogy akkor ne működjön mikor nagyobb kontival szállok be.

  TWER

  ReplyDelete
 6. Üdv Twer!

  Igen, amléxem rá, ezt mind mondtad, de nagyon bíztam abban, hogy Ad másodlagos célárára 23550 fölé kerül, ott akartam szórni. Most ha elindul lefelé nyitok rá ugyanannyi shortot, akkor nem csökken a számla.
  Ad tegnap ezt írta: "amennyiben a fordulat 22.750-800 körül lenne, akkor érdemi információt kaphatunk a jövőre". Csak tudnám mire gondolt! És lesz e mai napon fordulat?
  Kiderül! Jó kereskedést! Ha látsz valamit, azért kérlek szólj!
  A chf certit 340-350 között dobom!
  Köszi
  imi-boy

  ReplyDelete
 7. Sziasztok!

  Ha ott fordul, akkor felfelé lesz tere, meglehetősen nagy 23.400 fölé mehet(pontosat majd otthonról, bőven lesz felette tér, akár 24 fölé). Csak később derül ki, hogy trendfordulat vagy csak korrekció (naposon) lesz, ha töri a korrekciós trendcsatornát, akkor itt a várt nagy fordulat, irány északnak.

  Na gondolom a mostani híreknél ez az, amit kevesen fognak elhinni :o), de a piac mindig arra megy, ahol többeknek fáj :o)

  ReplyDelete
 8. Üdv Ad!

  Köszi a gyors választ!
  imi-boy

  ReplyDelete
 9. Sziasztok!

  Fordulat után impulse mozgást várnék felfelé, 5 hullámban, magas célárral, Markers nélkül sokat nem mernék mondani, holnap részletes elemzés, de lehet csak nap közben.

  ReplyDelete
 10. üdv Boy

  Az ékből számolt célár OTP 5830-50 teljesült, Bux 22300 környéke most ott mozog. Lehet az lesz mint pénteken impulz fel. A shortokat így 22690-en dobtam , A daxtb shortot is 1530-on vétel 1440, CHF-et 345-ön, most sem tudom egyáltalán ezeken menni lett vagy lett e egyáltalán. Várok ha itt oldalaz a hati egy darabig longolom.

  TWER

  ReplyDelete
 11. Üdv Twer!
  Gratula a certi nyerődhöz!!! Dax shorton 90 ft/ darab, a chf-en 45ft/db!!! Úgy emlékszem 300-on vetted.
  Vettem én is longot 22650-en, javult az átlagom!
  imi-boy

  ReplyDelete
 12. sziasztok....ez csak egy probalkozas hogy a 13honapja tarto oldalazo korrekcios mozgast milyen alakzatba lehetne beilleszteni a bux eseteben...majd ad Mester velemenyezi..charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/110706/BUX_NAPI0706_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  ReplyDelete
 13. szia charlie! ha a longomat nézem, akkor nekem nagyon tettszik! :-)
  imi-boy

  ReplyDelete
 14. Üdv Ad!

  A hatinak annyi, ez már soha nem fog emelkedni! Ne is várjátok, meg sem áll 0-ig!
  imi-boy

  ReplyDelete
 15. üdv Boy

  Ezt mire alapozod, én pedig most longoltam. Lehet rosszul tettem. A kamat tartalom 300 pont nem is emlékszem ilyen kicsire ez talán fordulatot sejtet. Dobtad a hatited.

  TWER

  ReplyDelete
 16. Még nem dobtam de nem kellemes ezt a virtuális mínuszt nézni. Amióta longolom, csak esik! És egyre lejjebb tolják! Még van fedezetem, de azt érzem, hogy most már lenyomják a résig, kb 22430ig! Nem úgy néz ki, mint aki fordulni akar!
  De ha Te is longolod, akkor valószínű fordulni fog! Még szerencse, hogy a certin csináltam nyereséget, különben ez a 3 nap katasztófa lenne! Kiszámoltad a certi nyerőd? Meg vagy vele elégedve?
  imi-boy

  ReplyDelete
 17. üdv Boy

  Ismerem az érzést, igen a cerikkel elégedett vagyok csak a DAXOT azt gondoltam töke áttéttel számolja azért mertem csak kis tétellel be szállni ki kell ezt tanulmányozni. Pedig ma az Amcsiknál is esés lesz, sőt még holnap is mi már szvsz ezt be kottáztuk. Az OTP-ét fogja a trend vonal ha délután is ki tart szerintem holnap megindulunk északnak. Sőt longoltam is az otp-ét remélem AD cél ára ott is be jön.

  TWER

  ReplyDelete
 18. Rés betöltve, mehet a fordulat!
  imi-boy

  ReplyDelete
 19. üdv Boy

  AD által felvázolt B verzió jött össze 3-3-5 szerkezet tehát új mélyponttal. De majd ő nyilatkozik jó lenne mert most a helyzet bizonytalan.

  TWER

  ReplyDelete
 20. mol...charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/110706/MOL600706_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  ReplyDelete
 21. gyanítom, hogy a 22385 még nem az alja volt!
  imi-boy

  ReplyDelete
 22. Imiboy, Randomos certi témában szeretnék kérdezni tőled, ha megkérlek, dobsz nekem egy emailcímet a erika.peak@gmail.com-ra?
  Köszi előre is: Csibus

  ReplyDelete
 23. üdv AD

  Várjuk az elemzésed az OTP-ét is megnézhetnéd, remélem ki pihenten nagyon jók lesznek a meglátásaid.

  TWER

  ReplyDelete
 24. Jó reggelt mindenkinek!

  Csibus! email ment! bocs, de tegnap már nem léptem be este!
  imi-boy

  ReplyDelete
 25. Sziasztok

  Az amcsi indexeknél egy hatalmas füles csésze alakzat alakul, így az SP-nél is ebböl számolt célár 1420-50 magassága tehát van tér nekik felfele, most kisérletezik a ki töréssel DJ, RUSSEL KI TÖRT, remélem a Buxot is meg rángatja.

  TWER

  ReplyDelete
 26. Üdv Twer!
  A Daxot is erőltetik, már nekiment a 7500nak, elsőre visszapattant, de ma át fogja törni. szvsz
  imi-boy

  ReplyDelete
 27. otp-nel ha az e heti esest korrekcionak vesszuk akkor 15percesen zig-zag es kesz a korrekcios szerkezet legalabbis nem mehet 5725 ala mert akkor a masodik lefele 5-os eseteben a kozepso hullam lenne a legrovidebb...molnal meg varnek egy merulest ..charlie..

  ReplyDelete
 28. üdv charlie

  A molnál meddig mehet még le?

  TWER

  ReplyDelete
 29. mol....charlie..
  http://kepfeltoltes.hu/110706/MOL600706_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  ReplyDelete
 30. valaki egyszer feldobta ezt a lapot azt kerdezve hogy real time arfolyamok vannak-e rajta...nem emlekszem hogy utana szo lett volna rola..hatha valakinek hasznos lesz..igen real time,az oldal 2percenkent frissul de rakattintva a frissitesre is muxik...ilyen cim alatt a disznozsirtol a fureszaruig minden rajta van,kesz csoda..charlie..
  http://goo.gl/5lNna

  ReplyDelete
 31. A MOL dönget rendesen és úgy látom charlie ez nem a 4. hullám.

  ReplyDelete
 32. amig nem zar orason 20575fole addig lehet

  ReplyDelete
 33. Ha ez MOL ábra igaz akkor még a BUXnak van egy mély repülése charlie?

  TWER

  ReplyDelete
 34. buxban mutatkoznak pozitiv jelek azert.....nem ment uj aljra mint a hati,az macd lentebb keresztez mint az elozo aljnal,a forgalom is nagyobb most mint az elozonel..charlie..

  ReplyDelete
 35. Sziasztok!
  Boy!
  Tegnap vettem chfhufts03-at
  most eladtam, de nem vettem észre semmi tőkeáttétes dolgot, pedig most 13.08-at ír!
  Hogy van ez akkor?

  Naitssz!

  ReplyDelete
 36. Gondolom számlán ezt senki nem veszi észre, mint pl hati!? Csak a mozgás intenzitását, likviditását jelenti?

  Naitssz

  ReplyDelete
 37. Szia Naitssz!

  Igen a szvsz a mozgás intenzitását, valamint az, hogy nagyon olcsón jó sokat tudsz venni! Egyszerű "paraszti" ésszel ezt gondolom.
  30 ft simán volt rajta vagy több! Remélem sokat vettél? Gratulálok! Én most vettem 129 ért de csak 500-at. Lejjebb veszek többet, remélem egy kicsit erősödik még a frank, akkor tudok olcsóbban venni. Én 1000 db EBEURHUFTL10 vettem 66ért , 4 perc múlva 70 ért elvitték!

  imi-boy

  ReplyDelete
 38. Srácok!

  Tudtok valami jó leírást a certihez?

  ad

  ReplyDelete
 39. Üdv Ad!
  Ezt nézd meg, hátha érthetőbb, mint amit összezagyválok róla!
  http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html
  imi-boy

  ReplyDelete
 40. Sziasztok!
  Boy! Minden certinek egyforma a kötési költsége?
  Hát sajna nem sokat 100-at, de reggel lemaradtam a vételről! Próba volt figyelem csak még pl réseket tölti-e tényleges mozgásokra mennyit reagál stb!

  Leírást? szerintem össze kell ollózni, hogy egy értelmes "paraszti" leírás legyen belőle! :):)

  Naitssz

  ReplyDelete
 41. Pontosan nem tudom! Pl az előbb amit írtam 1000 darabra fizettem a vételre és az eladásra összesen 270 ft-ot! Előtte CHF/HUFTS03 500 darab vételre 129 ft.
  nem túl drága, akár 2-3 forintnál is megéri.
  imi-boy

  ReplyDelete
 42. Megtaláltam, ha minden igaz ua. a költsége, mint a részvénynek!
  Köszi
  Lehet venni kellene euroTL10-et vélemény?

  Naitssz

  ReplyDelete
 43. szerintem ne vegyél, mert erősödik a forint, majd 260 ft-os eurónál inkább, 45-50 ft-os certinél!
  imi-boy

  ReplyDelete
 44. bár forintozni meg lehet próbálni, de gyorsan kell dobni, láttad milyen hamar lejött 80 forintról, kb 1-1,5 óra alatt! de figyelni kell és ha fordul bele lehet nyúlni!
  imi-boy

  ReplyDelete
 45. Jaja nézem! :)
  Naposon kint a bollingerből, de nem nyúlok bele!
  Most az előbb egy pillanatra az összeset felfüggesztették!
  Érdekes!

  Naitssz

  ReplyDelete
 46. nagyon erősödik a CHF/HUFTS03 már 144, sajna csak 500 darab 129ről.
  imi-boy

  ReplyDelete
 47. olajat is nézegettem tegnapelőtt 2900ért, ma 3800!
  azért marha nagyot lehet kaszálni/bukni a certikkel! Vigyázni kell a mennyiségre!
  imi-boy

  ReplyDelete
 48. 227 chf is adott volt sajna nem hamarabb figyeltem fel a certikre amit írtál!
  Gratula TS03-hoz!

  Naitssz

  ReplyDelete
 49. köszi, azért csak vettem euroTL10-t 62ért, 500darab. meglátjuk! További szép napot mindenkinek!
  imi-boy

  ReplyDelete