Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 22 July 2011

Bux1112

Úgy gondolom, elegem van abból, hogy állandóan mellé lövők és most rászánom az időm az összes lehetséges verzió megrajzolására, bizonyára lesz belőle bőven. Na, akkor nézzünk egyet.

Napos ábrát figyelve, igazából még semmi nem történt, az index a trendcsatornában mozog, azaz joggal feltételezhetjük, hogy a lefelé történő mozgás még mindig ugyan annak a ciklusnak lehet a része, a trend fordulásáról nem beszélhetünk mindaddig, amíg a csatorna tetejét nem töri, akkor is csak óvatosan. A piros karikából az indexnem fordulnia kell, lefelé.

Bux1112 napos chart:


12 comments:

  1. Charlie!

    OTP-hez gratula!

    ReplyDelete
  2. a francokat gratula...vartam meg egy felnyomast 5720-hoz onnan shortoltam volna :((..charlie..

    ReplyDelete
  3. LOL, basszus pedig már azt hittem végig shortoltad az esést!

    ReplyDelete
  4. Üdv AD

    Tegnap írtam hogy ne aggódj és további sikert a bloghoz. Valaki azt hiszem kappa kérdezte merre az ara vágták a felfele pitét én pedig amikor írtam neked mondtam hogy a 21100 környéke abba a korrekcióba benne van. Csak most ne hogy az legyen hogy esetleg jön egy emelkedő nap és már is fordul a vélemény északnak. Most már én is teljesen ideg görcsöt kapok. A TA 02 hagynom kellet volna nem veszteséggel dobni most már jó húzós profit van rajta, az E-star pakom stopszintjéig lejött a piac,10025 kicsapott soroljam, úgy hogy most már tényleg irány dél.

    TWER

    ReplyDelete
  5. tenyleg bolondokhaza...impulzivan mentunk fel most impulzivan le..na talald ki a kovetkezo lepest.....annyit hozzatennek hogy a risk-on devizak jol festenek,jelen pillanatban ez ellen jatszani veszelyes...charlie..

    ReplyDelete
  6. szia Twer......kiabalok neked egyet....RISK-ON DEVIZAK JELENLEG NAGYON JOL MUZSIKALNAK CSAK OVATOSAN A DELLEL....de befolyasolni abszolut nem akarlak csak legyen stoppod...charlie..

    ReplyDelete
  7. üdv charlie

    Ezt nem értem a főbb deviza párok mínuszba ez általába lefele viszi a tőzsdéket vagy te hogy értetted?

    TWER

    ReplyDelete
  8. kösz charlie most már értem.

    TWER

    ReplyDelete
  9. Szia Twer!

    Köszi! Látom mindenki annak a bizonyos szerszámnak a rossz oldalán áll :o)

    Ránézve nekem leginkább egy dupla ZZ-nek tűnik, aminek az utolsó c hulláma egy nyíló háromszög, de mi a fenének lehetne ez a korrekciója?

    ReplyDelete
  10. a nagy kepet nezd Twer...eur/usd,gbp/usd,aud/usd csinaltak 4orason egy impulziv elso hullamot fel utana egy korrektiv jellegu masodik hullamot most ugyancsak impulziv modon az elso hullamok tetejet atvittek tehat feltetelezhetjuk hogy a harmadik hullamban vannak es boven van ter hogy a harmadikat befejezzek es akkor meg hol van az otodik....mivel 4oras chartokrol van szo idobe tellik hogy ezek az alakzatok elerjek celjukat...ahhoz hogy ez ne igy legyen ugyancsak impulziv modon kellene megindulniuk lefele torolve a most feltetelezett harmadik hullamot..egyelore ennek nincs nyoma..charlie..

    ReplyDelete
  11. ad....ezt en sem hiszem csak hulyeskedek,persze ha az egesz vilag armageddont var mehet arra a piac ami a legtobbnek faj...charlie...
    http://kepfeltoltes.hu/110722/BUX_NAPI0102_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  12. Szia Charlie!

    Ezt nagy téttel megteszem, egyszer élünk, nem?
    Egy ideig - hetes tf-en - akár még be is jöhet, egy felfelé hullám kell még, csak kérdés mikor és milyen retrace szinttel!

    ReplyDelete