Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 27 July 2011

Bux1112 - csütörtök

A mai mozgás nekem azt mutatta, hogy nem tud 5 hullámban emelkedni és az index mozgása alapján azt kell mondanom, hogy a korábban felvázolt számozás szerint (naposon) az 5/5 hullámban lehetünk lefelé. Ha ez így van, akkor további csökkenés jön. A fő kérdés ezek után, hogy ez korrekció, vagy még impulse lefelé mozgás, naposon nem tudom eldönteni, óráson a nagyobb sanszot a mai napalapján az impulse lefelé mozgásnak adok.

Bux1112 napos chart:




A jelzett piros zónából nem sikerült felfelé kilépni, lefordult róla. Sokféle célár elképzelhető - akár egy megnyúlt 5/5 is, egyenlőre a korábban is jelzett zóna a várakozásom. (naposon szemlélve akár egy nagy első hullám is lehet lefelé, ezt tényleg az idő fogja eldönteni, jelen helyzetben azt az egy százalékot ide-oda teszem)

22 comments:

  1. sziasztok....deal or no deal innentol....
    hati 15perc....charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110728/BUX1112150103_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  2. üdv

    Egy kis optimista változat, ha az 1 órát ki oldalazzuk akkor ez lesz a 2. hullám alja és indulhat északnak a 3., persze ehe az kell hogy a MOL ne essen 20000 alá. Különben én ezt reálisnak is tartom.

    TWER

    ReplyDelete
  3. szerintem lesz meg egy nyomas lefele.hatiban kiveszik az elozo alj alatti stoppokat 400-500kozott fordulhat fel C fele...charlie..

    ReplyDelete
  4. üdv charlie

    Akkor saját magad cáfolod, hiszen az OTP ábrád alapján fordult 5360-on, Akkor viszont nem értem a stratégiád, esetleg egy villám le szúrás lehet. A forgalom nagyon gyengusz ez nagy esésre egyenlőre kevés.

    TWER

    ReplyDelete
  5. ..na mi a baj Twer,a piac valtozik mi is probalunk hozza alkalmazkodni...ahhoz meg mindig tartom magam hogy ez B hullam (ami A ala is mehet} ahogy a hati abramon lathatod...gondolom a tegnapi amcsi verengzes utan a mostani allas sokaknak meglepetes....kerlek ne vedd tul komolyan az abraimat en is csak probalkozom...

    ReplyDelete
  6. üdv charlie

    Ne hogy meg sértődj. Ja az amcsik után gondolom -300-400 pontos nyitást vártak. Te mondtad és nagyon jól a forgalom, tegnap vetítette előre nagy zakó nem lesz, Igen tökéletesen egyet értünk megint én is B hullámnak vélem, azért nem mehet mélyebb pontra megint szavaiddal élve ha be jelentik az adósság platform megegyezést el szállnak a piacok ebben az esetben csak magasabb mélypontról tud el szállni az index.

    TWER

    ReplyDelete
  7. dehogy sertodok Twer....akkor mar ketten varjuk a C-t:)..egyutt szivunk ha nincs deal:)...otp-t 5280-5300 koze varom..merget ne vegyel ra:)charlie

    ReplyDelete
  8. a reggeltol indult mini korrekciot 3hullamban varnam vagyis meg egy fel kor a lenyomas elott...charlie

    ReplyDelete
  9. üdv

    Ilyen forgalom mellett ki zárt az újabb mély pont. Esetleg akkor ha az amcsiknál ma is vérengzés lesz.

    TWER

    ReplyDelete
  10. Charlie,nagyon ügyes vagy,GRATULÁLOK...Ras

    ReplyDelete
  11. kosz..ez meg mindig nem az a lenyomas amit varok...gratulalni majd csak akkor ha tenyleg lesz egy nagyobb kor fel:)...deal or no deal szituacio...amugy nem szeretek es nem is fogok ilyen kis tf-ekre lemenni...tulsagosan a monitor ele szegez ha ezzel probalkozom...charlie..

    ReplyDelete
  12. Nézzétek meg Daneric elképzelését, az alapján újabb mélypont jöhet ma az amcsiknál, majd fel, majd ismét le. Az szinte azonos Charlie elképzelésének irányával és a vége az én célárammal mutathat összhangot.
    Csak az a baj vele, hogy túlságosan összevág...

    Ezek szerint le 21.400-500 (Charlie) közé, majd fel, majd ismét le 21.200 alá. Persze ábra nélkül pontatlanok a szintek... A fordulatoknál a Bux kicsit meg szokott tréfálni...

    ad

    ReplyDelete
  13. üdv AD

    Ha ma csak le szúr az SP és északnak indul már csak alacsonyabb mélypontra jön vissza, ez már egyszer nov. Buxnál be igazolódott és ha az így lesz szilárd meg győződésem lesz hogy a 3. hullám azonos idejű a 4. hullámmal, napra pontosan ma vagy holnap a fordulat idő pontja.

    TWER

    ReplyDelete
  14. nem akarlak idegesiteni Twer de van egy masik verzio is otp-re:)..ezzel kapcsolatban csak az zavar hogy kozben lesz egy fontos bejelentes ami barmelyik iranyban ettol durvabb mozgasokat hozhat...charlie..
    http://kepfeltoltes.hu/110728/OTP150025_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  15. üdv charlie

    Tudod miért bosszantó ez mert egy hónapja mikor még 23800-24000 magasságába jártunk ezeket a cél árat már prognoztizáltam. Akkor még nem hittetek nekem. N most egyet mondj meg lesz nagy ugrás északnak, mert most már én is kezdem elveszteni a fonalat, mi az a fontos bejelenteni való?

    TWER

    ReplyDelete
  16. basszus hat a kibaxott amcsi adossagplafon emeles vagy nem emeles...aug 2 a hatarido,ezek a barom politikusok szivatjak egymast...kihuzzak a vegletekig...barmi lesz a vege nagy ugras lesz de ha hagyjak hetfoig akkor majd csak pisloghatunk...charlie..

    ReplyDelete
  17. üdv AD

    Nem akarlak félre vezetni de most kettő lehetőség ami bejött és nem tudjuk hová rakni ezt a hullámot, ez a hullám ami most lefele megy a BUXNÁL vagy egy II vagy IV. miért állítom? csupán az idő korrekció miatt, tehát itt is véges az idő lejár legkésőbb hétfő és ha elindul északnak és tényleg születhetnek új csúcsok.

    TWER

    ReplyDelete
  18. uramatyam ez a forgalom mia xar ez????charlie

    ReplyDelete
  19. de shortolnam otp-t ha lenne eleg ido...charlie

    ReplyDelete
  20. Ez a forgalom egy ciklus végét jelöli. Most már egyre erősödik bennem az a meg győződés ami már tavaly tavaszon felvetődött ezek az idősíkok ez nem véletlen akár az SP, akár a BUX esetében általában ezt a kettőt szoktam nézni szerintem a többinél is holnapra de legkésőbb hétfőre esnek ezt nekem senki ne mondja hogy véletlen, tehát ha itt el szállnak az indexek manipulálja egy nagy szf. az egész világ kereskedést. Ha ez így lesz hogy jövő héten ki lőnek az indexek csak az idősíkon fogok tovább fejleszteni. Ha valaki benfentes esetleg olvassa akkor változhat.

    TWER

    ReplyDelete
  21. kell legalabb egy kor lefele otp es hatinak is...Twer de jo lenne ha tudnal hozza abrat..charlie..

    ReplyDelete
  22. üdv charlie

    Dupla alj fordítós gyertyák ide nagyobb forgalom kell a MOLba is hogy legyen lefele kör. Ahogy az SP-ét elnézem elég szépen menetel ha még zárás előtt be jelentik a meg állapodást brutál emelkedés lesz.
    Ahogy írtam idő kerrekciós tényező le jár.

    TWER

    ReplyDelete