Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 17 June 2011

Bux1112 várakozás - péntek

Talán lassan ismét elkapom a fonalat. Jó volt a megérzés, hogy lehet még esés, mert nem stimmel a két timeframen a végső célár. Kijelöltem újra a célár zónát, elsődleges, mert a szaggatott vonalig van tér felfelé az 50% -os Fibo szintig. egyenlőre a jelölt zóna lesz a várakozásom.  A hullám vége után indul B lefelé, ha ez megtörténik pontosítani lehet a várakozást.

Bux1112 órás chart:



Bux1112 napos chart:

Hétvégén pontosan megnézem, de egyenlőre ez alapján úgy tűnik, hogy az alacsonyabb 4. hullám miatt alacsonyabb lehet a célár, illetve most nem az első hullámból, hanem a harmadik alapján kalkuláltam.


Megj.: Nem tudom megmondani, hogy a negyedik hullám sideways lesz vagy sem, mert abban az esetben még elmehet 23.900-ig, egyenlőre most levettem, mint elsődleges elképzelés.

24 comments:

  1. üdv AD

    MOST ESETLEG FEL MEHETÜNK 23400-IG DE ELŐTTE LE MERT MOST ÚGY NÉZ KI.

    TWER

    ReplyDelete
  2. Szia Twer!

    SZerintem igen, de csak a C hullámban, nagyon úgy néz ki, hogy 3-3-5 szerkezet lesz, felfelé, mintha 3 hullámban emelkedett volna, ma reggel talán az első lefelé hullám volt meg, hiányzik egy fel és egy le, ebben a korrekciós formában, akár új low is lehet.

    ad

    ReplyDelete
  3. Ezek a hullámok engem teljesen elborítanak. Most akkor fel a napos chart szerinti célárig, 23400-ig, vagy le, a hetes chart szerint 22600-ig?

    Azért ez nem teljesen mindegy. Végső soron viszont így az elemzőnek mindig bejön a számítása... :-)

    Lupek

    ReplyDelete
  4. Bocsi, órás és naposak a chartok, nem napos és hetesek, it makes all the difference! :-)))

    ReplyDelete
  5. Lupek, én sem értettem a kétféle célárat. El tudod mondani, hogy az a tény, hogy ezek naposak és órásak és nem naposak és hetesek, hogyan magyarázza ezt meg?

    Csibus

    ReplyDelete
  6. Csatlakozom mert én sem ekkora eltérés naposon és óráson nem lehet nagy szélsőségek.

    kappa

    ReplyDelete
  7. Én arra lennék kíváncsi, hogy miért álldogálunk itt, mikor dax majd 2%-ot emelkedett. Van erre magyarázat? Ti tudtok?

    ReplyDelete
  8. Sziasztok!
    Célár teljesült a kép alapján! Eddig most 5 hullámban jött fel 23235-ig! most egy abc le!

    Twer sejtem mire gondolsz a korrekcióval, de ha 3-3 hullámok lesznek fel le, akkor 23020 B megvolt és mehet fel a C!
    Itt egy napos kép berajzolhatnád a gondolatod!
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/110617/BUX1112_NAPI_06.17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Néztük lehet, hogy lesz ebből egy Ending diagonál a végére! Persze majd meglátjuk sajnos nem mi döntjük el! :)

    Naitssz

    ReplyDelete
  9. Mikor mi emelkedtünk 2% és a DAX mínuszba volt, szerintem úgy vagyunk vele minek emelkedjünk ha hétfő meg esni kell.

    TWER

    ReplyDelete
  10. Naitssz

    Nem gondolok én már csak arra hogy lefele az irány. Indulhat délnek az 5. hullám. Nem a BUX grafikon az érdekes hanem a részvények. OTP, MOL, RICSI JÖHETNEK BŐVEN DÉLNEK VAN HELY.

    TWER

    ReplyDelete
  11. Csibus, sajnálom, én részemről nem látom, hogy kétféle idősíkon mért adatok alapján hogyan jöhet ki két teljesen különböző célár, az egyik fel, a másik le, közte meg 1000 pont!

    Illetve, természetesen, mindkettő teljesülhet, csak nem mindegy, milyen sorrendben, és mikor! :-)

    ReplyDelete
  12. LUPEK

    EZT ÉN SEM ÉRTEM NEM MINDEGY HOGY MOST, MELYIK JÖN BE, JA VAGY JÓ IRÁNYBA LEGYÉL EZ AZ MIND KETTŐ IRÁNYBA POZIT KELL NYITNI?

    kappa

    ReplyDelete
  13. Sziasztok!

    Két timeframeről beszélünk, ez miatt két külön Elliott ciklusról, az órás ábrán vélhetően subminuette, a naposon Minuette.

    Naposon a célár a napos ábrán jelzett zóna, de ezt nem lineáris vonalba éri el, fel-le megy közben...

    Óráson a célár az órás célár, ezt sem lineáris vonalba éri el, hanem fel-le mozgások sorozatával. Vélhetően az új low alapján 3-3-5 szerkezete lesz a teljes korrekciónak, amiből első ránézésre azt mondanám, hogy A-B megvolt és jön C üt hullámban felfelé. 23.100 jó lehet c hullám második hullámának, de ezen a szinten nehéz a pontos becslés.

    Az elemzés megértéséhez Elliott módszerének ismerete szerintem szükséges, a teljes leírás a hasznos linkek Alapkönyv linken elérhető.

    ad

    ReplyDelete
  14. Talán érthető lesz, először korrekció fel, órás célár, majd esés le, napos célár.

    ReplyDelete
  15. üdv AD

    SZVSZ ITT 200KÖRÜL VÉGE A 4. HULLÁMNAK MÁR TEGNAP REGGEL ÓTA NYOMJA EZ EGY KICSIT NEM SOK A 3. FÉLNAPIG TARTOTT VALAHOGY AZ IDŐ SÍK AMI MÁR KEZD NEM STIMMELNI.

    TWER

    ReplyDelete
  16. Szerintem nem sok, sőt, akár kétszer ennyi lenne az ideális időtartam.

    ReplyDelete
  17. Nézzük meg valóban eléri e 100-at és fordul e onnan!

    ad

    ReplyDelete
  18. Nézem az ábrát, lehet az 1-2 számozása (i-ii) a kérdés, mert az ábra szerinti (i)-(ii) esetén még van ideje a korrekciónak, talán a felénél tart. Ha 1-2 számozást nézed, akkor valóban hosszú, de nálam az egy alacsonyabb szintű hullám.

    ReplyDelete
  19. AD

    Én most tanulmányozom a hullámokat, de úgy látom aBUXnál ma 23800 meg van a C mivel magasabb mint a tegnapi A hullám, valószínű a határidőnél 23400 azért nem lett meg mivel 350-400is volt a kamat tartalom.

    kappa

    ReplyDelete
  20. Sziasztok!
    Ad! A heti teljesítményem 0 - azaz nulla -, maradvány 5900 pont! :-(
    imi-boy

    ReplyDelete
  21. Szia Imi-boy!

    Ne aggódj, ez nem az a hét volt, sajnos 23.800 megfogta és nem ment ki a várt csúcsra. Bár szép guba lehetett volna benne. Meglátjuk, hogy sideways e, ha nem akkor majd a long részbe érdemes lesz belépni. Azt talán egyszerűbb lesz megmondani, itt túl sok volt a korrekció, ráadásul az első nem volt egyértelmű, ezért sok volt a kérdőjel, ha nem is láttátok mindet.

    Nézd a jó oldalát:
    - jól érezted magad a gyerekkel
    - nem buktál (ez is profit)
    - nem maradtál le semmiről, hétfőn újra indul a kereskedés!

    Jó hétvégét!

    ReplyDelete
  22. üdv AD

    Írtad boynak elnézést hogy bele olvastam, long részébe, mivel én az alakzatokba igen keményen hiszek még mindig él az első fej-váll alakzat célár határidő 22500, BUX 22000, de ha ezt túl lépi bár melyik is újabb fej-váll lép életbe akár 19600-as cél árral. DE ez több részvénynél is látható. Ez a cél ár klapolna is az sp 1220 célárával mármint a 19600-as. Útánna esetleg ki tudja lesz-e long.

    TWER

    ReplyDelete
  23. Üdv Druszám!
    Hát azért írunk ide, hogy elovassuk egymás írásait!:-) Ha Ad csak nekem szánta volna az írást akkor emailt küldött volna! Akkor olvasol bele amikor akarsz!
    Ad! És amit írtál teljesen igaz! Nem mondom, hogy nem voltak pozijaim, hisz be is írtam, de összességében nulla zárás. És a jó oldala, amit írtál még jól is esett! És nem kereste magát halálra a brókerem! Szerintem, ha önmagam feje után mentem volna a héten csúnya ki-be ugrálásaim lettek volna, és biztos bukó! Tényleg nem szabad ebben a periódusban kereskedni, csak idegeskednék, így nyugodt vagyok.
    Majd amikor egyértelmű hosszabb irány lesz beszállok!
    Kellemes hétvégét mindenkinek!
    imi-boy

    ReplyDelete
  24. Szia Twer!

    Örülök a céláradnak! A határidő esetében a napos oda mutat Elliott szerint is (első célár I=V hullám).

    Közben azon gondolkozom, hogy óráson a lefelé menő 3. hullám végét látjuk e, vagy csak a 3/4-et, mert ez esetben a korrekciónak hamarosan vége (sőt vége lehet), újabb esés jön, de még nem az említett célárhoz. Ebben az esetben a 3. hullám 261,8%-a az elsőnek és nem 5. szám kell oda, hanem csak 3., valamint a (iii) jelölés még nem állja meg a helyét. Feldobom rajzon is majd!

    ad

    ReplyDelete